42

йойо

преди 12 години

един си тръгна,друг,не по-добър ще дойде

41

Житан до 40-ти

преди 12 години

Може да си напълно точен,но още по-*** от нас са точно такива като тая,дето с тези огромни бонуси си направиха пир в чумаво време....и сега ни бонус ни държавна службица!

40

анонимен

преди 12 години

43, ти си неграмотен!Бегом на училище!

39

Анонимен

преди 12 години

Урунгел гаден

38

мъпет шоу

преди 12 години

Мис Пиги ти ли си?

37

Анонимен

преди 12 години

39Щом комунистите трябва да мъчат, защо се обаждате, като лидерите ви са с партийни книжки :)

36

М.

преди 12 години

Много се хабите с коментарите.По добре да се дават конкретни идеи за ново законодателство, за нов морал, за ново мислене на обществото.Как да стане, кой да го направи и тн.АЗ ПРЕДЛАГАМ свободните журналисти, да четат нашите коментари, да задават правилните въпроси на правилните отговорни лица.ПРЕДЛАГАМ г-дата парламентаристи да четат нашите коментари и да спрат да обслужват с наредби и закони частните платци, защото най- големия платец в страната ни е НАРОДЪТ-а той вече е на ръба на търпението

35

Безпартиен

преди 12 години

Държавен служител, който се държи като в магазин на сомообслужване, не е достоен да заема такъв пост, дори и да си е вършил добре работата,...а това, че има и други такива е друга тема !

34

Анонимен

преди 12 години

ЧУДЯ СЕ ДАЛИ В ЗЛОБАТА ОГЛУПЯХМЕ ИЛИ *** СМЕ СИ ГЛУПАВИ ИЛИ ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУПАВИ?КАК за една седмица никой не поиска да разбере ,че тези бонуси не са от нашите вноски?КАК НИКОЙ НЕ ПОИСКА ДА РАЗБЕРЕ ,че еди колко служители са глобили по ваши сигнали еди колко аптеки ,доктори,болници и са събрали 8 милиона ГЛОБИ и са УВЕЛИЧИЛИ ПАРИТЕ ОТ НАШИТЕ ВНОСКИ С 6 МИЛИОНА,но същите тези дето са глобявали ,а не са вземали рушвет им се полага 2 милиона бонуси !ИЛИ СМЕ ЛУДИ ИЛИ ***

33

анонимен

преди 12 години

Защо при Станишев нямаше такава информация?Всичко беше скрито-покрито, а са вземали огромни бонуси.Нека сега комунистите да замълчат, защото отдавна са изяли и инвестирали откраднатото!Затова и всички 90 % от населението сме бедни.Тези с големите заплати на държавна служба - с големи бонуси, а на тези с ниските заплати - голям среден!

32

Анонимен

преди 12 години

Криминалният контингент е дългатат резервна скамейка на ГЕРБ! тиквуня отсвирва един бандит, за да сложи друг на неговото място. И задължително той е по-некадърен и по-крадлив от предишния!

31

Анонимен

преди 12 години

Проблемът според мен не е в тия бонуси а в това че лекарствата са скъпи, че милиарди отиват за здравеопазване а хората *** като мухи. И на този фон се получава персонална премия за заслуги. И друго - след като 97% от държавната администрация от 2009 година не са взели лев бонус, не е ли срамота богоизбрани да си пишат такива скришно...

30

Анонимен

преди 12 години

Е господа Гербериии, нали бяха много честни вашите ИДОЛИ !!!Оказа се, че не само са доста по- крадливи, ами и супер нагли !!! Царя и и тройната ламя са виновни, че тази е взимала бонусчета :)

29

Лекар

преди 12 години

"Ако митничарите нямат стимули за залавяне на наркотици, как ще ги накарате да работят"Интересен е въпросът- как ще накарате да работят истинските лекари, господин Велчев? Тези като мен, които работят в държавни болници за 500 лв основна заплата и денонощно спасяват човешки животи? Не *** като шефове на здравните каси, които едва ли през живота си са излекували и един болен човек и които тотално са аут от истинската медицина!

28

Rocker

преди 12 години

Нагла *** !!!

27

Анонимен

преди 12 години

Ние имаме дълга скамейка с кадри. Малейййй, много бандит в тази държавица.

26

Анонимен

преди 12 години

Ноември месец на служителите на МО бяха одобрени по 210лв коледни бонуси, Месец по късно Хер Флик(Дянков) не разписва, тъй като нямало пари и никой др. няма да получава.Тия тука си раздават хиляди и се очудват що им държим сметка!!!

25

до 24

преди 12 години

Докато не излезем и не свалим от власт хрантутниците от ГЕРБ.До тогава.

24

Анонимен

преди 12 години

А какво да кажат учените от БАН,които са в унизително положение с техните 400-600 лв заплати?

23

a

преди 12 години

Чудя се с какъв конкурс назначават толковя нагли, крадливи и неприятни хора.