27

st.anger

преди 12 години

ще ги бутат ли, или ще ги регистрират в крайна сметка? и как така е възможно да регистрираш нещо което си построил без никакви разрешителни, при това на чужда земя?

26

1122

преди 12 години

гласувайте за ГрОБ. най доброто тепърва предстойнационализацияяяяяяяяяяя.селяни на влст в столицата. ***...

25

Bravo

преди 12 години

Крайно време да се започне разчистването на всичко незаконно. Да се премахнат грозните ръждясали балкони, да се боядисат блоковете и да се махнат и незаконните гаражи. Трябва да се започне от някъде и столицата е тази, коята първо трябва да се изчисти. С какво право ще се заемат площи, които не са ваши и всеки ще си строи и боядисва каквото и както си иска. На тяхно място могат да се изградат детски площадки, да се уформят и озеленят градинки, стига сме живяли в грозотия и мръсотия.

24

sofeto

преди 12 години

Тези гаражи на снимката са направо цвете.... реалноста е къде къде по грозна и ръждива в между блоковите пространства!!!

23

дак

преди 12 години

еи срама немат

22

Анонимен

преди 12 години

Като махнат гаражните клетки и на тяхно място ще построят кооперации с магазини. Вижте устройствените проекти на София, един метър няма незастроен.

21

rumen221

преди 12 години

А, ТАКА....ДОБРЕ, НО...- КОГА ЩЕ СЪБАРЯТЕ НЕЗАКОННИТЕ БИДОН-ВИЛИ ВЪВ ФАКУЛТЕТО..., СТОЛИПИНОВО..., И СТОТИНАТА ДРУГИ ГЕТА..., А МИТНИЧАРСКИТЕ "ВЕСЕЛИ СЕЛА"...???- АЛО-О-ООО, "ПРИНЦИПНИТЕ" "ДЪРЖАВНИЦИ..., НЕ СЕ "ОСЛУШВАЙТЕ" КАТО "ПРАСЕТА В ТИКВИ"...!!!

20

аватар

преди 12 години

Цялата страна е осеена с незаконно строителствои,какво тук значи "събаряме в София" стига с тия ПР на правителството,до като има мафия "Апостолите и Зебрата"перфектно правителство НЯМАААА.!!!!!!!

19

Анонимен

преди 12 години

От къде ги намериха тези военни клетки да ги снемат?

18

дссдд

преди 12 години

Не, наистина по-интересното е, че ако си го узакониш вече няма да пречи и няма да е грозно и да загрозява градския пейзаж.Ако не го узакониш- Общината пише, че собственика го няма плаща 600 на "фирма", която да го махне, а самото махане струва от порядъка на 50-100лв ... Е ?!

17

M

преди 12 години

Ако *** от общината се захванат с изгнилите ***, които не са в движение от години, ще се освободи много повече място за паркиране.

16

ОТПОР

преди 12 години

Ще бутнат, ама да не ги бутна аз с бренекето.

15

Анонимен

преди 12 години

zashto ne mahnat nezakonnite *** GETA KOITO IMA ,I ZA KOITO NIKOI NE PLASHTA DANACI I KAKVOTO I DA BILO ZASHTO?????????????? ZASHTOTO IDVAT IZBORI I GERB TRQBVA DA IMAT ELEKTORAT INA4E NQMA DA GI IMA VE4E ,A KOLKKOTO TOVA 4E FIRMA SHTE GI MAHA ZA 600 LEVA E TRQBVA DA SE PROVERI KOQ SHTE E TAZI FIRMA SVARZANA S GERB MAI ??? SEGA 4AKAM OT DNES BG PAK DA MAHNAT KOMENTARA 4E E SVARZAN S *** I GERB

14

fiat ulisse 1.8i

преди 12 години

Бутат 5000 незаконни гаражни клетки в София..........................за сметка на *** гета които никой не смее да бутне защото са *ЗАКОННИ*

13

фрг

преди 12 години

600 лева за махането ?! Аз защо платих само 50лв когато махнах моята понеже не ми вършеше работа вече?!От общината са наели някоя приближена фирма да точи пари ли ?

12

Анонимен

преди 12 години

Пак българите ще го отнесат! А с *** гета какво става? или те са законни, а?

11

Анонимен

преди 12 години

Ако не искате да ви бутат оскъткляването на балконите и гаражните клетки е време да бутнете правителството на Тиквуняка и никога повече да не си помисляте, че Фандъчката става за кмет. Да си ходи в Самоков...

10

Анонимен

преди 12 години

Пък аз съм си от село и си имам хубав и широк гараж.

9

c0ldblooded

преди 12 години

гласувайте пак за фандупковица селяци....

8

Анонимен

преди 12 години

Бутайте, да ви го набутам дълбоко, бутайте остъклени тераси, гаражни клетки, незаконните палати и хотели, бутнете цялата тая ***, наречена България!