100

Анонимен

преди 12 години

Сакис, вдигнаха се страшно много хора в Пловдив само имаше 10 000 човека, по медиите силно намалиха бройката... Не съм съгласен, че само в Катуница, порови се в нета ако си изпуснал... В София, Пловдив и Варна имаше хора протести, които цяла седмица се събираха средно по 5000-8000 човека, докато не изпълниха исканията... Пак казвам мен лично ме засегна от това което пишеш за нас, но аз лично се надявам вие да отстоите правата си, които сте спечелили. Сигурен съм, че това може да има домино ефект

99

Мк

преди 12 години

Така както са я подкарали гърчолята след година - 2 ще имат 13-14 заплати ама по 20-30 долара.Борят се иначе гордите елини.

98

Сакис

преди 12 години

Добре, Катуница като ви дразни толкова, защо нищо не правите. Само хората от Катуница протестираха, а останалите си питате ушите и сега за *** няма да има възмездие. Стоите и гледате безучастно и чакате някой друг да дойде "да ви оправи". И ви ви оправят, ама по кофтия начин за съжаление.

97

Анонимен

преди 12 години

Сакис, отчаянието и безиходицата... Гледайте да не ви трупясат и вас така, колкото и бунтове да вдигате, защото рекат ли вашите дългогодишни "братя", ще ви смачкат. Вие сами като икономика трудно ще си удържите на стандарта... Дано устискате, все пак колкото и да се плюем тук, това ще е ярък пример за всички останали. Има някои неща, които нас много лесно ни взривяват и това за съжаление не са борбите за 13та и 14та заплата. Пример за това което най-много ни дразни е Катуница...

96

hb

преди 12 години

robi ste bili i robi ste ostanete

95

Сакис

преди 12 години

Чувал съм, че българите са големи балами. Навиват се да работят в наште шивашки цехове за по 200-300 лв. Даже понякога не им давали целите заплати и те пак бачкали. Ето една от причините да сте толкова зле.

94

Анонимен

преди 12 години

И в кое сте велики бе *** - велики сте в предателството, измамата и големите приказки... Вие сте повече роднини с анадолските племена от всички народи на Балканите. Погледнете се внимателно и по носове и по *** сте си същите...

93

До Костидис

преди 12 години

***! Що не си мърсиш у Гречкия форум, бе? Що дириш тука? *** нещастника...

92

КОСТАНИДИС

преди 12 години

Татарско племе наречено вулгари могат бъдат само чирак на ВЕЛИКИ ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА

91

Сакис

преди 12 години

Туркославяните пак са се разлаяли и раздават акъл на поразия. Голям цирк.

90

До Онанис

преди 12 години

Ти си и ти една акула...с избити зъби. Не се перчи много да не станеш на трофей...

89

Анонимен

преди 12 години

Един българин върви по улицата и се среща с един грък, негов приятел. Гърка го пита, "Каво си оклюмал, да не са ти потънали гемиите?". Нашия му вика, "Дължа едни пари, към 100 000 на един човек и не мога да му ги върна, та ме цепи главата от притеснение." А гърка му се смее и му казва, "Абе много си *** да знаеш, какво си се оклюмал. Кажи му, че не можеш да му ги върнеш и него ще го заболи главата а на тебе ще ти мине". Та така, грък пари не връща, а и не му дреме. Ай със здраве.

88

до 102

преди 12 години

ти си славогласен минетчия

87

ЧОРБАДЖИЯ

преди 12 години

аз съм славофонус=славогласен ГРЪК от Град Серес.

86

Онасис

преди 12 години

Не мога да разбера ,червеите които ставате за храна само на малките рибки,защо си надигате гагите от калта.Не виждат ли, че в бурното море в момента е пълно с акули? Снижете се бре.

85

до Чорбаджия

преди 12 години

Като пишеш Българите и държавата ви ти какъв си че не мога да те разбера?

84

Анонимен

преди 12 години

Тук голяма част от работещите не могат да получат изработеното, а какво остава за 13,14 заплата? Да са благодарни,че си нямат Боко и Дянков!!!

83

359

преди 12 години

яаааааа,на този сайт имало поне 50 бъдещи финансови министри и специалисти....че и по балканска психология,брееей23787

82

Чорбаджия

преди 12 години

Българите, понеже са големите богаташи, много се радват на чуждото нещастие, че и акъл раздават. Като сте толкова умни и оправни защо държавата ви е най- мизерната в Европа, а по целия свят гледат на вас на като на второ качество хора, а?

81

Анонимен

преди 12 години

ами нормално, щото 15-тата и 16-тата ще са Български (400лв)