87

maiorski

преди 12 години

за всичко което постигат в Иран/Персия ...едно голямо БРАВО....ама за ислямизацията им ...това не мога го приема ....една религия което половината от населенито (жените) ги обявява по подразбиране за "втора класа съшества", забрадва ги и ги принизява с домашните животни...това не мога да го приема ...и това ми стига да кажа не е добре това дето го правят ...

86

Анонимен

преди 12 години

VIVA IRAN!!! VIVA PERSIA!!!

85

Немеца

преди 12 години

До 108Абе ***, това какво се случва в германската държава си е проблем на германците. В крайна сметка те си определят законите и правилата. Те са си докарали турци и араби да си се оправят. Не може обаче да отидеш в чуждата държава и да казваш - няма да правиш това или онова. Щом иранците искат да си пускат сателити, ще си пускат, щом искат да си имато атомни централи - да си имат. Не една държава - никога не съществувала, да претендира да управлява света.

84

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е като ви гледам писанията Турция да си вземе своето , така или иначе не ставате за нищо друго освен за рая.

83

Анонимен

преди 12 години

North Atlantic Terroristic OrganisationUnited Jewish States - In god we trust!

82

Анонимен

преди 12 години

Егати българина , малко ти е било Османското подтисничество

81

българин

преди 12 години

Долу американския вампир Хилари Клинтън.

80

Анонимен

преди 12 години

Не знам какъв немец си но когато бях във Вюрцбург на гости на един истински немец и се помайтапих с него че строежа пред къщата му ще е нова джамия хич не му стана приятно , макар че те са една от най-толерантните нации , а Иран е заплаха защото неговата външна доктрина е победа на шериата в ислямаския свят и все по голямо нахлуване в неислямския .

79

българин

преди 12 години

Долу империята на злото САЩ,да живее независим Иран.

78

Анонимен

преди 12 години

Иран изстрелва спътник! Ужассс. Значи може да се сдобие с нещо ужасно. Иран създава автомобил. Ужассс! Може да го превърне в танк. Иран въвежда безплатно здравеопазване и полага грижи за образованието на хората. Ужассс! Значи е решил да създава зомбита- камикадзета. Иран е на път да се превърне в най-човешката държава в света. Ужасс! Ние, начело с великите Съединени Щуки, за какво сме. Нека смажем последния извор на светлина и човечност, за да докажем, че сме добри скотове и добри роби.

77

Немеца

преди 12 години

До 104Кой се бори да ислямизира бе ***? Аз как една заплаха не съм чул? Досега все заплахи от "отвъд океана" чувам, както и от евреите. То не бе пропаганда не бе чудо. Че те си по соц време не са били толкова вулгарни в пропагандата както се прави днес бе.

76

do 100

преди 12 години

Българите произхождат от ареала, Иран-Афганистанследователно сме...

75

Ariec

преди 12 години

"Болшинството от иранците произхождат от арийците..." Wikipedia

74

G-Unit

преди 12 години

Иран , остана единствената ислямска държава, над която САЩ нямат контрол !

73

Killuminati

преди 12 години

Персите мога само да ги поздравя, единствената страна противопоставила се на Ционистите и Талмудските ***

72

до 95

преди 12 години

Abe Балтазар, най-силните икономики са азиатските. Нещо не си много в час затова!--Дай пример!Най-силната икономика е на ЕС, след това САЩ, Китай....За тази работа си има статистика. Чети!

71

Анонимен

преди 12 години

Abe Балтазар, най-силните икономики са азиатските. Нещо не си много в час затова!

70

do 88

преди 12 години

GLUPAK!

69

Анонимен

преди 12 години

Сега вече е абсолютно сигурно,че ще хвърчат ***!

68

Балтазар

преди 12 години

Европа трябва да се консолидира и да създаде собствена Европейска армия. Само така може да се противопостави на мюсюлманите, американците, марсианците, скакалците...САЩ са люто против, тъй като сега ЕС е най-силната икономика, а с най-силната икономика може да се създаде най-силната армия в света.Америка води студена война против еврото, против консолидирането на Европа. Време е Европа да се осъзнае и отвърне на удара икономически, политически.Време е за силна Европа.