584

Анонимен

преди 12 години

Извода е, че където пред винкело всички са равни от таекуондо полза няма...

583

Rado

преди 12 години

Интересно е, какви обяснения ще дадат тези, които са я търсили на близките на детето и какво са свършили. Най-лесното е било-момичето е избягало. И едва ли това е единственият случай напоследък. Абсолютно бездействие и безхаберие.

582

Анонимен

преди 12 години

Бог да го прости детето ! Какъвто народа такива и партиите и полицаите. По ганьовски маниер се разтърчаме да работим (полицията) като стане нещастието, а защо няма постоянна профилактика така че контингента да не може да "диша". Защо ние всички не спазваме законите, а и не проявяваме нетърпимост към лошите явления в обществото още в зародиш, а започваме да се "пеним" по форумите след като всичко е "загубено". Сега вече нищо не може да "върне" детето !

581

.

преди 12 години

"Стойчо с прякор Чочо е бил докаран от полицията в дома му за извършването на обиск, където се е застрелял. Той е сред приближените на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федята, уточнява БНР."А на някой от тук плюещите червени тролчета да им е добре известно на кой ДС аген е приближен Федята??

580

Stas

преди 12 години

"Изчезналата Мирослава била напуснала сама БГ, целият ресурс на МВР бил впрегнат в търсенето й". Наистина-голям срам. Пълно бездействие и бездушие към човешката съдба.

579

Анонимен

преди 12 години

Предлагам до всеки един да прекрепим полицай-роднина-полицай.

578

до 678

преди 12 години

Пускат се фалшиви версии, но какво да ти разяснявам за тактика....далече си от тези неща. Това не е като да плюеш...А какво е казал тоя оня, пети, шести....факта се вижда. ЗАМЕСЕНИ СА БЛИЗКИ, НЕ ПОЛИЦАИ! НЕЩО ДА НЕ ТИ Е ЯСНО ОЩЕ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

577

хейтърче

преди 12 години

Най обичам да мразим-мразим учители-защо да има учители само парите ни ядат/не моите, аз данъци не плащам,защото мразим да работим/,мразим да учим-милионерите ни да не би да са учили-а и кой учи в БГ -нищо не става от него,мразим доктори,можем и без доктори,мразим полиция-нея най мразим,защото ни ступва кога мразим,кога продавам наркотици,оръжие,мацки-нали трябва да ям бе ***,мразим,ако някой ми направи забележка-намразвам го с няколко тупаника и той спира със забележките,гот е като мразиш.

576

до изумен

преди 12 години

Престането с това МВР!!!! Полицията си свърши работата, разкри престъплението и извършителите му! Какво искате не мога да ви разбера................................................ При положении, че още в първото си обаждане девойката твърди, че са замесени полицаи, а те продължават да работят по версията бягство и неразбирание с майка и, каква работа са си вършили?!

575

...

преди 12 години

Абе не знам какво си ама каквото и да си Господ те е наказал да си вечно ***, поне по писанията ти ако се съди. Никаква мисъл....просто плюене....Жалка картинка си!

574

pantudi

преди 12 години

Стойчо е знаел повече отколкото се харсва на полицията ... затова е бил и ликвидиран ... така праят по фюмите

573

Chico

преди 12 години

Този случай е показател, как се издирват жертвите на престъпления от нашата милиция. Дори и родителите ще излязат виновни само и само да оправдаят некадърността си и че нещо вършат. Жалко за детето.

572

до 662

преди 12 години

платени герберасте, колкото и да спамиш не мисля, че ще убедиш някого... На всички им е ясно какво МЕНТЕ СТЕ!!!Никога не съм бил червен! Обаче такива *** като вас няма никъде. Жалки герберасти!

571

Анонимен

преди 12 години

Браво на коментар 662

570

Анонимен

преди 12 години

645, общото е, че те управляват вичко на тази територия.Може би не знаеш?

569

До 660

преди 12 години

Според теб коя е тази голяма политическа клечка която е от Перник? Защото може да се сетим за една, която все още е президент!

568

изумен

преди 12 години

Престането с това МВР!!!! Полицията си свърши работата, разкри престъплението и извършителите му! Какво искате не мога да ви разбера................................................

567

Анонимен

преди 12 години

"Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала."Пак добре, че не са работили по откриването на вечен двигател

566

Анонимен

преди 12 години

"30-годишният Стойчо е успял по някакъв начин да се добере до огнестрелно оръжие и се е застрелял, докато полицаите го разпитвали." Как така до като го разпитват полицаите, задържаният ще се застреля? Моля Ви за какво става на въпрос, в каква държава живеем и кой ни пази, каква полиция и МВР? НИЩО НЕ МИ Е ЯСНО?

565

ben

преди 12 години

до 642/ Не ГЕРБ е виновен, а комунистът Миков, който разби цялата система и пенсионира професионалисти по на 45 години и остави верни слуги на 55-60 г. да воюват с бандитизма, които освен да регистрират и отразяват милиционерские сводки едва ли за нещо друго стават.