35

данъкоплатец

преди 12 години

държава ли? КАКВА ДЪРЖАВА? то е бакалия - плащаш и получавашда ви пикая на народните представители, да ви пикая на правителството, да ви *** министерския съветповръща ми се от тази продажна ***

34

Анонимен

преди 12 години

държавата почна вс епо-лесно да кляка, който даде някаква паричка и готова клекнала

33

Анонимен

преди 12 години

На Витоша има достатъчно условия за зимен спорт. На който му е малко, има и други планини по света и у нас. Витоша не е само за зимата, тя е и за останалите сезони. И за останалите българи, които не карат ски.

32

Анонимен

преди 12 години

ПРОКЛЕТ ДА Е ЦЕКО ...

31

c0ldblooded

преди 12 години

май нещо си объркала държавата... клетвите може и да се връщат ама след като се изпълнят ;)

30

Иванова

преди 12 години

До 29Не кълни, клетвите имат лошото качество да се връщат и да наказват тези, които кълнат. Вместо това, ако считаш, че можеш да подобриш нещо създай група, организирай събитие, свърши нещо в полза на хората, а не чакай някой да те "оправи".....Да се кълне не само е вредно, но е и безполезно.

29

до 19

преди 12 години

Абсолютно си прав.

28

c0ldblooded

преди 12 години

дано пукнат скапани продажни изедници! И Цеко *** преди тях!

27

Анонимен

преди 12 години

Не се косете! Знаете девиза на ГЕРБ - "Голямото печели"!

26

Анонимен

преди 12 години

Държавата това е народа.Народа сам си е избира управниците.Недейте да пишете само глупости и да се оплаквате по форумите.Ако не ви изнася ей я Европата.

25

Анонимен

преди 12 години

Яко докато Витоша не се бетонира,да се дават разрешителни до дупка.Само така ще се опраиме.Мутрите са нашите Харвардски ескперти.

24

:)

преди 12 години

до 20Все едно, сметни колко е инвестирал в Банско и виж дали не му е по-изгодно да ходим там, вместо да му се налага да прави нови инвестиции и тук

23

прасчо

преди 12 години

Държавата клекна,Витоша ски и подложи слонски...........А ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ЗАМЕЗИХА ПРЕДКОЛЕДНО

22

-

преди 12 години

ех пак някой си взеха новата S-класа за коледен подарък от дЕдо Витоша ски и не само.да им е честито, а на обикновенните граждани ... да ви е честита новата илиадо, опа .. дуеиляди и дванадесета гАдина... и да се научите да не умирате от глад че няма да има кой да работи за без пари... Честито!

21

Анонимен

преди 12 години

Категорично не желая Витоша да заприлича на Банско и да бъде застроена.

20

до 18

преди 12 години

Човече знаеш ли кои държи витоша ски? Жокер ти давам - г.н Цеко Минев. А знаеш ли кои държи банско? Пак да ти дам прочети името по-горе!

19

ТPE3BEH

преди 12 години

Айде, пак червените *** започнаха работа...Само да вметна, че така наречените "природозащитници" в този случай се финансират от компании които управляват курорти в Алпите. Защото ако се направи на Витоша модерен ски курорт, ще дръпне страшно много народ от региона, които обикновенно ходят на запад да карат ски. Един добре развит ски курорт с комбинация от голям град, в който туристите могад да излизат нощем е доста печеливша комбинация, която липсва в Алпийските курорти.

18

:)

преди 12 години

Вие *** ли сте?! Не виждате ли, че идеята на еколозите е финансирана от Банско, Боровец и Пампорово. Вместо да си харчим парите тук, ще трябва да ходим да ги харчим там.

17

snowboard

преди 12 години

В България 90% от хората си гледат далаверката, без значение с какво се занимават! Тук всички контролни органи или спят или не съществуват или ако ги има, не искат да си вършат работата/взимат рушвети. Това е проблема! Ако имаше институции, които да си вършат работата своевременно нямаше да се стига до ексцесии и до унищожаване на природата ни. Така или иначе май само тя ни остана... Жалко, че свестните хора сме малцинство!

16

Анонимен

преди 12 години

Еййй няма угодия на тези по фрумите еййй. Ако е затворена Витоша за ски , защо е затворена, лобирали са за другите курорти. Ако отворят Витоша, сега пък що я отварят, пак не им харесва еййй.