200

Овчар

преди 12 години

А селяните в ДГ - Другата България ли ще бъдат?

199

БоСимеонов

преди 12 години

Не виждам нищо лошо в това, че Кунева е сформирала гражданска организация. Това беше очакван и логичен ход на събитията. Като самостоятелен кандидат тя постигна доста добър резултат на изборите. Нека герберите не се гневят. Точно по този начин се сформира ГЕРБ. Жалкото е, че фундамента на ГЕРБ е демагогията.

198

Анонимен

преди 12 години

видния масон и неин съпруг, виден мулташки деец и устойчив милионер Андрей Пръмов, трети го отдават на щедрия саван, опнат над нея от вездесъщата ДС /пак питам дали е известно на Кунева-Пръмова понятието кандидат-агент?!/. През 2001 г. тя от резерва на царската листа в Русе се превръща в безценен царски депутат, министър и впоследствие еврочиновник, ще се сдобие с огромен апартамент в центъра на Брюксел /недеклариран пред родните данъчни власти/, с милиони, изсипани в личните и` сметки от Барозу и ПариБа /тя скоро най-нагло отказа да оповести каква е платата и` във финансовата институция/ и в същото време зад очилцата нагло отказва с биографията да защити слогана си аз съм твоя избор, предпочита дървения административен език, който е изучила старателно в Брюксел и преди това в Комитета по правата на човека. Какви ли загадъчни и зловещи тайни предстои да научим за персоната изтъркала стотици подметки из кулоарите на властта?!

197

Анонимен

преди 12 години

Яаааааа,ГАБОНСКАТА аферистка от ЦК на БКП...отново цъфна като лайКУЧКА!

196

тц тц тц

преди 12 години

шумкарската снах си спретна НДСВ2..........колко ли прости пръчки ще се вържат?

195

Иван

преди 12 години

до 212 и другите селяни - вие си стойте в кошарите. Щото да си от село не е проблем, проблем е когато си селянин по манталитет... А като чета коментарите, доста от тук присъстващите са такива. Чудя се как са налучкали начина за пускане на мнения в сайта... ама може и да им е помогнал някой. Но правописът е кауза пердуата... Да живее неграмотността!

194

ivan

преди 12 години

друго си е бат бойко да ви говори по селски разбираемо. или серГЕЙ да се усмихва мазно и да му се радвате.Като е нещо различно - всички плюете.Сегашното правителство е първото, при което народът, колкото повече обеднява, толкова повече се вдига рейтингът на премиера.И ако някой по-интелигентен почне да ви говори, го оплювате,щото не можете да му разберете изказа... не е като да говори за филии с мас и мачлета на двора.*** загубения не народ, а стадо!

193

селянин

преди 12 години

А ние селяните къде да ходим другарко ?

192

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига с тия митове как Кунева била интелигентна! Лакома селяндурка, със физиомутра и мант5алитет на комсомолски председател. Вижте я само как е отворила устица като кокоше дупе - типично за нея изражение. Ако искате, вЕрвайте й.

191

Анонимен

преди 12 години

Гадна, алчна за власт ***!Какво повече да говорим за нея...

190

селянин

преди 12 години

Тая КУКУМЯВКА,защо пропуска селяните???

189

Тра-ла-ла

преди 12 години

Абе я се скрийте - нали ви се даде възможност по време на тройната коалиция! Бандити с бандитите...

188

Анонимен

преди 12 години

Пак борба за власт и пари

187

bg

преди 12 години

ТАЗИ ДРУГАРКА ЗА КОЛКО ДНИ ЩЕ НИ ОПРАВИ.АМАН ОТ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА.

186

Бат' Гойко

преди 12 години

Не може да и се отрече , че е капацитет! Много е умна и комбинативна! Ако успее да събере около себе си умове, ще я бъде! Но ако около нея се накупчат разни мекерета дето си сменят боята всеки ден - и Кунева ще стане една от всички! ИСТИНАТА МИЛИ МОИ Е , ЧЕ НИЕ НЯМАМЕ НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ И ПРИОРИТЕТИ! ОСТАНАЛОТО - Е ПЛЯВА!!!!

185

Тони

преди 12 години

Защо така бе др.Кунева?А селяните?Нали те гласуваха за теб./с извинение към селяните/,ама кой интелигентен човек ще повярва на мазните лъжи на тази псевдодемократка.

184

Потрес

преди 12 години

Не се наигра тая Кунева ей.Не и вярвайте.Ще се яви на парламентарните избори и ако влезе в парламента ще подкрепя ББ.Нали са от едно котило.

183

Ю2

преди 12 години

Добре, че те има, Кунева. Още по-добре, че Царя те направи демократка.Ти ще ни спасиш, както спечели президентските избори.

182

Анонимен

преди 12 години

ТАЗИ ВУЙНА КОЯ БЕШЕ ???

181

Мк

преди 12 години

Е много ясно, че ново НДСВ искат да направят комунистите.