172

do 176

преди 12 години

ikonomicheska pliunka kato balgaria ne moje da nalaga veto.tajno, no fakt.

171

Смахон Дянков

преди 12 години

Язък, бяхме подготвили с ББ пратките с контрабандни цигари за Амстердам, и те да ни отрежат... Ние сме търговци контрабандисти, не сме престъпници, защо ли не ни искат ...

170

и ние вето!!!!!!

преди 12 години

Ние пък да наложим вето на холандските стоки - просто да не купуваме техните цветя, зеленчуци, техника. Румънският премиер призова румънците да не купуват холандски продукти.

169

мен

преди 12 години

айде пак за малко... нищо следващият път. цуци оставчица това онова? а между дргото много се пънем а знаем ли какво ще ни донесе това влизане в шенген на нас обиковените цървуланковци? ами същото което ни донесоха нато и ес - глад и мизерия. добре дошли в българия, надеждата всякаква оставете на кппто.

168

АНОНИМЕН

преди 12 години

ами ши ни налага вето ами като не си легалицзираме престъпността така ши ни налага вето как може ние дето нито крадем нито се еее и деца даже непраим дето нито цигари без бандерол не пушим дето незнаим кво са туй наркотиците ша са устайм на една държава като ХОЛАНДИЯ айййй ваййй дето пукната *** на пътя немойж да фанеш е кво му са вика на ей туй нещо дето иска да премахне нашто нещо БЪЛГАРИЯ БЕ ААААА

167

скакауец

преди 12 години

Нас ще ни приемат в Шенген,когато китайците направят колония на Марс,или ескимос стане президент на Русия,или Барак Обама............ стане бял...............хахаха.Май никой неразбра........ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ В ЕВРОПА........и шенген няма да види бял ден,айде пийте едно от мен че на цвъки днеска не му е ден.

166

Анонимен

преди 12 години

Браво на холандците това е държава не се стряска от имена а съжаление не я командват страхливи негодници като напите

165

Hristov1984

преди 12 години

169 Така е, но и бай дрипльо може да покаже среден ако реши. Просто всички наши правителства са п*тки без оглед на партия и принадлежност. Като нямаш топките да се опълчиш на великаните ще си стоиш в мишата дупка, това е положението с нашия глас.

164

M

преди 12 години

Ами вземи изпълни изискванията и няма да има нужда от никакви политически решения. Абсолютно правилно решение на Холандия. По този начин трябваше да се процедира и преди години, за да се предотврати грешката да бъдем приети в европейския съюз- там, където изобщо не ни е мястото....

163

До 165

преди 12 години

Че нека да го използваме!Само,че нас са ни писали ,на подметките на скъсаните си обувки !

162

Анонимен

преди 12 години

"... Нидерландската политика за използване на наркотици за развлечение, проституция, еднополов брак и евтаназия е сред най-либералните в света..."НО шувинизмът на холндците е също пословичен! ВИЗОВ режим за гражданите на Нидерландия (Холандия) за Република България!!!

161

дискриминиран

преди 12 години

Какво може да искате и да очаквате от ненормалниците с обществено стадно облъчените мозъци,захранвани още от бебета и деца с опасните химио биогенно модифицирани храни водещи като трайни последици до масовото им *** в сбъркан хомо гейолезбийски народ който днес е гордостта на Холандия и служи като пример и еталон за норма за бъдещите европейци да искат да приемат без страх и дискриминация, изостаналите но по здрави и все още естествено природно съхранени и по нормални "диви" балканци !

160

оти

преди 12 години

Така е щото боко е мафиот и трябва да е с трактора в съда и след това в затвора.На кой не му е ясна тая проста истина да ходи на психиатър и се лекува от герберските хипнози и заклинания.

159

Hristov1984

преди 12 години

164 Не просто закона в ЕС е такъв, че една държава наложи ли вето, гласовете на останалите автоматично изгарят. Всяка мишка, включително и ние можем да възпрепятстваме който и да е закон или гласуване, ако решим да се възползваме от това си право.

158

До 162

преди 12 години

Явно са СИЛНИ,щом ги СЛУШАТ!

157

Hristov1984

преди 12 години

Цъкайте си минусчетата, но ви говоря самата истина, финландците се покриха като мишки, останаха само тия *** с дървени обувчици и лаленца закичени на косата. Всичко е въпрос на време, харесва ли ви или не.

156

Hristov1984

преди 12 години

Единственото свястно излязло от Холандия са сортовете им марихуана. За друго не се сещам.

155

Анонимен

преди 12 години

Цвъцко ти си като лисицата,която вървяла след коча,очаквайки да му паднат мъ..те!Чаааааакай си и ти Шенген,през крив макарон!

154

$

преди 12 години

Пак споменават България. За герб това е потупване по рамото.

153

Hristov1984

преди 12 години

Може да сме пълни гъби, но всички страни от ЕС и най- вече развитите нямат възражения, само тия изпращяли холандски наркомани си правят ***. То вярно, че човек като се напуши си прави веселото, но не на наш гръб смешни лаленца с малки пишленца.