120

199

преди 12 години

????Извинявай, но не ти разбрах гениалната мисъл. Аз съм обикновен човек и жена от Варна. Майка. Семейството ми е от Беломорска Тракия. Нерщо друго около личността ми искаш ли да научиш? Нямам нищо общо, нито познавам Цвета Георгиева. Партийно съм безпристрастна.

119

Анонимен

преди 12 години

Нали е първа братчедка на Волен. Това поведение ме учудва меко казано.

118

ей, 118-та

преди 12 години

Гузен, не гонен бяга...

117

116

преди 12 години

Не съм споменавала, че съм от Ченге. Ако започна да си пиша личната история ще напълня Александрийската библиотека. Моля, не отклонявай дискусията в такава "плоска" равнина.

116

115

преди 12 години

Демирджийка ли е каква е, не ми е особено интересно. Важното е, че постъпката и е принципна. Точно Сидеров се държи като националсоциалист с *** корен. Не искам да имам нищо общо с амбициозно и ненормално човече като него. От цялото му поведение е видно, че изпълнява поръчки и някой му дърпа конците.

115

до 113

преди 12 години

Не знам как хем са тракийци в твоето село, хем пък се считат за потомци на Хан Аспарух!? Това е генетичен оксиморон. Аз съм изцяло от тракийски родове и живея в столицата на българска Тракия. Нито аз , нито рода ми , нито истинските тракийци се чувстваме генитично свързани с аспаруховите българи. Ние сме тракийци по ген, език, култура. Най-старият "жив" народ в Европа

114

комшийка

преди 12 години

Демирджийка е жената, не е виновна, че се е родила такава. В гените си го носи. Тя е от "нашите" т.е. прабългарка или аспарухова българка. Ние не сме ***!!! Истинските българи на хан Аспарух сме и благодарение на нас вие славянчета дължите, че имате държава толкова века. Дължите ни поне едно уважение!

113

хахаха

преди 12 години

Дще една купена...***.....!!!

112

112

преди 12 години

Какви глупосто говориш? Може би имаш предвид село Ченге. Аз съм от Североизточна България. Няма нищо такова. Тракийците и беломорските българи придошли в тия райони са на почит и уважение, и са носители на повече български ценности отколкото всеки от шоплъка.

111

къкъли-мъкъли

преди 12 години

ДемирджииВ старозагорско, чирпанско и хасковско и отделни места в Източна България. Не говорят *** език, християни са. Мислят се за истинските наследници на аспаруховите българи, а нас белите българи ни смятат за славянски натрапници или тракийски продажници. Без майтап

110

Анонимен

преди 12 години

Уф ,че е грозна,че и интересчиика...ужас

109

белалов

преди 12 години

То аз чувам за първи път за някой депутат, когато се "отлюспи". Как и кой изпраща спящи по банките "представители" на народа още не мога да си обясня. Браво на мацето. Жена с кураж. Атака отдавна са ми паднали като рейтинг. На следващите избори може да нямат нито един представител в парламента, защото мислещите хора и патриоти разбраха, че Сидеров е една фурнаджийска лопата, както лидерите на ДПС и Евророма, и всички знайни и незнайни борещи се собствените си интереси.

108

Анонимен

преди 12 години

като излязат независими защо не напускат парламента ами цокат държавни пари тези *** валентин николов от атака беше един *** сирветьор в дискотека младост в *** махала в добрич

107

belalov

преди 12 години

Тази за първи път я чувам! Няма значение какво говори защото и хората които са я избрали са избрали Атака, а не нея! Същата постъпка щеше да е достойна ако беше напуснала и Народното събрание, а не само групата. Тогава щях да се интересувам за мотивите. Сега са ясни. С напускането си всеки месец ще взима още 10 000 лв., които иначе отиват в партия Атака! Използвала е партията, а сега ще работи за парички. На ГЕРБ пък им изнася защото такива ще я крепят на власт! Не е нужно дори да се охарчват!

106

106

преди 12 години

Разбира се, и това го има. Аз лично бих напуснала и "Атака" и всичко свързано с манипулацията на цял един народ, и създала една партия работеща за България и приобщаваща българите"зад граница" и отговорни и мислещи за бъдещето на децата си хора. Предполагам, че числено ще преобладават майки и жени в нея. Мъжете много обичате да си играете на "стражари и апаши", а не виждате как децата ви живеят все по-зле и по-зле с всеки изминал ден.

105

до 103

преди 12 години

Принципна да, но ако напусне и парламента. Ако не напусне парламента а остане да взема депутатска заплатка за какви принципи тогава говориме?

104

Анонимен

преди 12 години

Предложение: Умни, принципни и мислещи за България от всички страни,партии и етноси - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

103

бла

преди 12 години

много забавно е направена рекламата за водката, а за тая *** ми е безразлично, даже нямааше да разбера ...

102

Анонимен

преди 12 години

Принципен човек и жена. Моите уважения. Нужни са ни повече такива хора от всички партии и прослойки на обществото. Подкрепям напълно позицията и.

101

прав си Колю

преди 12 години

като се е явила партийно и е напуснала с това подменя вота на избирателите и трябва да излети от парламата като кощилка от д.***,а и не само тя,всички перашки вън