22

боко

преди 12 години

тоа има бая голема глава

21

ЖУЛ

преди 12 години

И двамата кандидати, са подвластни на една и съща групировка. Това е ясно на всички малко по-грамотни хора.

20

osata

преди 12 години

тц, тц, грешиш

19

Анонимен

преди 12 години

Струва ми се че Марешки може да не бъде допуснат да балотажа.Имаше достатъчно доказателства за него че купува гласове.Нищо чудно КЙ да получи служебна победа.

18

До завзек

преди 12 години

Много ми е мъчно че изтеглиха кандидатурата на магарето ((: То е в пъти по-приемливо от тези двамата.

17

до:оФцata

преди 12 години

абе мурджо за какъв *** нюх говориш?Те ще гласуват само за този който им плати.Това ли искаш?Да оставиш *** да решават вместо теб знази само едно, че си по-зле от тях и нямаш собствено мнение...

16

зевзек

преди 12 години

А магарето колко гласа събра????

15

ръфляк

преди 12 години

Ъхъ и ще гледаме варненския уестърн "*** срещу ***". Горките варненци! Ама к'вот са си избрали туй ще си дундуркат.

14

osata

преди 12 години

Оставете на балотажа да гласуват само ***, те имат по-добър нюх! Освен това така или иначе градът ще бъде опропастен с тези 2 кандидатури, после поне ще псувате ***, че те са решили вота!

13

Анонимен

преди 12 години

Браво,господин Йорданов!Не стига,дето Марешки ръсеше глупости по страниците на вестник "24 часа",а се яви след изборете по БТВ да Ви плюе и призовава да се откажете от надпреварата.Кой си Ти,господине,че говориш така кесим.Гуцанов и той призова за отказ от участие в битката,но какво стана?Подви си опашката.Това ще се случи и с Марешки.В неделя отново безславно ще се озове извън борда.Там му е мястото.А Вие продължавайте така спокойно да разговаряте!Не слизайте до негоното ниво.Желая Ви успех!

12

vlady

преди 12 години

И двамата са ***, Кирил Йорданов ще спечели още един мандат - и двамата с Марешки не могат да привлекат допълнителни гласоподаватели на балотажа разликата е сериозна.

11

Бай 100-ян

преди 12 години

Тва л.й. о Магарешки,само едно не му разбирам,има милиони,защо се бута в първа група?Явно има по-голяма кьор-софра там!!Бре мама му стара ква демокрация си направихме!

10

ХА-ХА-ХА

преди 12 години

Каква монополизация на лекарствата? Ако Марешки печели от нея с най-ниски цени, какво да кажем за другите аптеки на пазара, които продават с по 20% над неговите цени...

9

XXX

преди 12 години

Незнам кой е по доброт зло но нямаме избор ,къде отиде варненската интелигенция къде се навряхте учени глави или така ви отърва ,защо няма един достоен кандидат във Варна или всички преядоха и сега са по турските курорти .Положението отива на много зле Твърдо съм против кандидатурата на Йорданов ама и Марешки не ми харесва

8

Коко

преди 12 години

Кое е по-малкото ЗЛО??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

7

Варненец

преди 12 години

Кирчо Гея разсипа Варна и в момента родния ми град прилича на помийна яма - изкъртени улици, грозен център, ужасен трафик, чалга и мутри под път и над път! По всичко обаче изглежда, че "милите" ми съграждани ще го пре-изберат ... Всеки народ си заслужава управниците:)))

6

Анонимен

преди 12 години

Тва Марешки е възможно най- големия ***, нешто като трактора

5

Варна

преди 12 години

Така е и двамата са *** а този от снимката е крадлива нагла мутра която не го ловят законите защото сме в БГ.

4

Анонимен

преди 12 години

Нищо интересно не става с този избор.Просто се делкат парченцата от баницата.За гражданите на Варна остава на геврека дупката.

3

Анонимен

преди 12 години

Става интересно!