64

do 68

преди 12 години

Какво общо имат новините с тази боза?

63

wolf

преди 12 години

Какво са открили бе еййй,това не се случва само тук,хайде гледайте и другите формати,ама явно не сте ги гледали и за това пишете ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

Tina

преди 12 години

Изглежда целият екип на "Гласът на България" и БТВ се е впуснал в коментари тук. По-добре си гледайте вашето предаване.Отдавна се превърнахте в телевизия за чалга-предавания и турски сериали /с изключение на БГ-сериалите/.Дори и новините ви са тенденциозно лоши, водещите са винаги с трагични лица сякаш е краят на света и България е центърът на ужасите.Докато в НоваТВ водещите изглеждат професионално, държат се професионално и лицата им са сериозни, когато е необходимо /без драми/ и ведри съот

61

Анонимен

преди 12 години

самия факт, че видиш ли изведнъж откриват, че е на 14 след като е пял а не преди това още като се записва ви говори за достоверността на цялото предаване

60

wolf

преди 12 години

Абе вие сте психично болни повечето които пишете тук,НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ *** МРЪСНИ!?!?! не виждате ли таланта на това момче бе ***???? ЩОМ ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ПРАВАТА СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДА ПРОДЪЛЖИ значи продължава.ВСЕ РАЗБИРАЧИ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ.КАКВО ДА ИСКАШ ОТ *** НАРОД!!!!!

59

Анонимен

преди 12 години

явно на хората им харесва да не се спазват правилата и мислят 4е са открили съкровище, а може би е имало и други деца над 14 години с талант...правилата на играта не се спазват и това е типично за България.

58

Анонимен

преди 12 години

не ми е ясно, как изобщо са го пуснали да пее, не проверяват ли предварително на колко години е? ... няма значение че пее хубаво, доказателство е че в тази държава правила не се спазват и това е много по-лошо.

57

Анонимник

преди 12 години

Добре, има хубав глас, не мога да оспоря, но е на 14, а в правилата на X-factor беше изяснено, че не се допускат лица под 16 годишна възраст. Защо се нарушават правилата? Днес ще се наруши това, утре друго, дава се лош пример, че могат да се правят изключения за облаги на различни лица. Колко много момчета и момичета не са отишли на кастинга, защото са решили да спазят правилата и да изчакат някоя друга годинка. Ощетяват се много деца, макар и косвено.

56

of

преди 12 години

Май се чудят как да си вдигнат рейтинга...аха да реша да гледам за първи път реалитито, ама ще пропусна...колко други по-смислени програми има за гледане :):):)П.П. Това не значи, че момчето няма талант....като покажат някой с успешна кариера след такова предаване тогава да се бият в гърдите....то не бяха sms гласувания, то не бе чудо ;)

55

Анонимен

преди 12 години

Страхотно момче е! Дано да има успех!

54

ева

преди 12 години

Разбира се, че ще го пуснат да участва - нали така си гарантират рейтинг, защото сега всички лелки ще висят пред телевизора, за да разберат какво ще стане.Момчето наистина пее страхотно, но подобни формати не се интересуват от таланта, а от рейтинга, който пък гарантира рекламни постъпления.Някой помни ли какво се случи с победителите в другите подобни предавания?!?!?!? В България няма продуценти, които да подкрепят изпълнители, защото реално няма пазар, а оттам и приходи. Да заминава в чужбина

53

Анонимен

преди 12 години

Чаровен, талантлив, скромен. Дайте му път ! Ако той не заслужава, кой тогава ? На някои от коментиращите тук само ще кажа : Поне за малко спрете с тая *** злоба и завист, слушайте го как пее и се радвайте! За какви ли не *** се нарушават всякакви правила всеки ден ! Е ... нека недостатъкът му е, че е на 14. Аз му желая успех !

52

Сладкия Иванчо

преди 12 години

Браво на момчето! Иде ми да го щипна по бузките сладки румени...

51

technine

преди 12 години

Баш ми дреме за X Factor и всички позьори, луди, палячовци, клоуни, певци и ***...ааааааааа и за журито всичко.

50

KENEF

преди 12 години

Narushili reglamenta... da beha viknali i nekoya svinya da kvichi!

49

Мария

преди 12 години

Браво на момчето!Иска нещо от малко и го постига лека полека!А на ***, които вкарвате гейска нотка-та той е на 14, я се стегнете с вашите глупости!Успех на малкия!

48

Петър

преди 12 години

Какво е X-factor ? :-) Коя беше Нова Телевизия ?

47

Six feet under:do 49

преди 12 години

Edin dostoen komentar.

46

:))

преди 12 години

Много чаровно и талантливо момче. Дано запази скромността и културата си. Рядко се срещат в днешно време такива деца. Евала и на родителите. Ако не му бях кака.......:))))

45

Анонимен

преди 12 години

едва ли е тайна, че всички тея "шоута" са напълно и изцяло нагласени. Даже смешните свадички и коментарчета са репетирани и директно копирани от западния събрат. Пълен ***