92

Анонимен

преди 12 години

*** му кажи и не го обиждай повече!

91

Анонимен

преди 12 години

unikalni

90

Начо

преди 12 години

Българките дето Уж са най-красиви, веднъж не влезнаха в първата тройка.Само с митове живеем.

89

Анонимен

преди 12 години

miss vselena bil toq grozofil,te v Angola sa ednakvi,taq Riana i tq e kato taq,tiq ot taq rasa vsichki sa ednakvi

88

сикиш манчо

преди 12 години

"Бял човек -бяла мисъл ,черен човек- черна мисъл"! А *** въобще няма мисъл ,ха ха !

87

Жена

преди 12 години

От топ 5 най ми харесва украинката - жалко, че са я оставили втора. А бразилката в лице е просто ужас. Най-хубавата девойка беше от Пуерто Рико, вижда се на сайта на конкурса :( А ако искаха да избират чернокожа, мис Аруба е много по-красива от мис Ангола...

86

Аааа ...

преди 12 години

"Мис Вселена е от Ангола. С едни гърди пред 88 конкурентки" - казвате в заглавието. И къде са ви гърдите? В текста ги няма никакви. Конкурентките гърди нямат ли? Само тя ли има? А защо не "с един нос пред останалите"? Той поне се вижда целият на снимката ... Половинчати работи! Аааа ...

85

ETNA

преди 12 години

Много е хубаво момичето! Е, на мен ми допада повече украйнката... някак си по-класическа и е красотата. Но може и да са просто предубеждения :)))

84

бариш манчо

преди 12 години

"БЯЛ ЧОВЕК-БЯЛА МИСЪЛ,ЧЕРЕН ЧОВЕК- ЧЕРНА МИСЪЛ"Станчо Германеца(R.I.P.)

83

ааа тази бялата

преди 12 години

на снимка 1 , какви космясъли ръце има ,ууууу ужас ! *** пред телевизия излизаш *** ,обръсни си космаците *** !

82

до 82

преди 12 години

вероятно ти се перфектен, имаш страхотен нос, правилни зъби и никакви вени...

81

в интерес на

преди 12 години

истината ! Вижте тази дето и слага короната ,уж е бяла , а пък какъв остър нос има ,зъбите и са бели ,но предните два зъба са рязко скосени и развалят симетрията на зъбите и по-точно е нарушена извивката на дъгата на зъбите от лявата до дясната страна на челюстта ,на шията и до обицата има една много изпъкнала и грозна вена ,ръцете и са космати ,а извивката в долният край на ушите и е грозничка !Ставам за жури ,обективен съм !

80

Анонимен

преди 12 години

ако тая *** я харесвате, и за вас тя е най-достойната, значи имате сериозен психически проблем

79

до 76

преди 12 години

Такава тъпотия си написал, че даже се чудя защо изобщо се хващам да ти опонирам. Първо всички останали са по-слаби от нея, нейното тяло си е екстра, не е скелет, дали е глад или си е даденост ти няма как да знаеш, не всички с хубави тела се подлагат на глад. Също така няма опасност ти да я срещнеш на улицата, така че няма вероятност за инфаркт в твоя случай.

78

девойчето си е

преди 12 години

СТАХОТНО ГОТИНО!

77

Анонимен

преди 12 години

Безспорно много красиви момичета. Анголката е красавица, но ми се струва че мааалко е подобрена от някой португалец колонизатор.

76

Анонимен

преди 12 години

Дидка *** от махалата има същото тяло.Спортува лека атлетика и учи Педагогика на обучението по физическо възпитание.Даже Дидка има и друго предимство - по-бяла е от тая.Украинката и филипинката са красиви наистина.

75

Анонимен

преди 12 години

Грозноватичка е, което е замаскирано от младост и слабо тяло /глад/. Само след няколко години, когато младостта попремине, човек може да получи инфаркт, ако я срещне на улицата.

74

миротворец

преди 12 години

Анголката наистина е много красива,както украинката, китайката, филипинката и т.н., явно в другите страни миските ги избират по красота, а не по това на коя мутра е любовница

73

направо е

преди 12 години

шоколадово бонбонче , много е сладка , страхотно излъчване има !