125

До 120

преди 12 години

Аз ще пазарувам там! Имам добро образование, добра работа, получавам добра заплата, живея в хубава къща! Хобито не ми е като твойто да хленча и да се оплаквам, а да работя здраво и да си правя живота приятен.ИМА И ТАКИВА ХОРА В БЪЛГАРИЯ и не си позволявай да говориш от името на всички, само защото ти за нищо не ставаш!

124

Анонимен

преди 12 години

Много негативизъм бре.Та щуките като проявяват канибализъм, да не са изчезнали?хахахахаха

123

Анонимен

преди 12 години

Ако българските мутри влагаха парите в индустриално производство, сега щяхме да сме най-бързо индустриализиращата се страна, но вместо това държавата се напълни с празни архитектурни *** наречени молове.

122

Анонимен

преди 12 години

Как недостиг на средства бре?Планините пълни с народ, по кръчмите няма места. Като отворят Икеа сега ще я изкупят.Нали това е идеята, да са много и да има конкуренция.

121

wtf

преди 12 години

ikea/gb/en/catalog/allproducts/ Вижте колко стоки предлагат ...

120

Шоп

преди 12 години

Mall е дума с много стар корен, който има идея на нещо монолитно или сбито, голям къс от нещо. На български има дума маль - това е един голям дървен чук, nа руски е "молот", чук, и оттам идва думата млатя. На английски е mall или mallet (чукче) и оттам играта Pall Mall, при която с чук на дълга дръжка са удряли топка по дълга алея. Такива игри са привличали народ и покрай тях са почнали да се събират търговци, а с течение на времето са се превърнали в пешеходни участъци от улица с магазини.

119

Анонимен

преди 12 години

Лошо няма, Гърция се клати из основи и богатите гърчуля си влагат парите при нас - страна от ЕС, сравнително стабилна. Отделен въпрос е доколко е изгодна инвестицията им. :)

118

олелеее !!!

преди 12 години

ХОРАТА СТРАДАТ ОТ НЕДОСТИГ НА СРЕДСТВА И СЕ ОГРАНИЧАВАТ, А ТЕ МОЛОВЕ И МАГИСТРАЛИ СТРОЯТ...ТОВА ЛИ СА АНТИКРИЗИСНИТЕ МЕРКИ?! ОЩЕ МОЛОВЕ????ДА НИ СА ЧЕСТИТИ. САМО НЕ СЕ СЕЩАМ КОЙ ЩЕ ПАЗАРУВА ТАМ?...

117

Анонимен

преди 12 години

от Виена си купих една риза от известен марков магазин - за сумата от 5 евро.------ Какъв е тоя марков магазин?С&A?

116

Анонимен

преди 12 години

Аз знам какво означава, - но откъде идва?

115

cat

преди 12 години

Mall- или мол на български идва от английски и означава голям търговски център!

114

burgazliikata

преди 12 години

NAROD -- PROST !NAROD -- *** ! DARJAVA -- KO4INA ! DARJAVA -- KO6MAR !

113

Анонимен

преди 12 години

Може ли някой да напише откъде идва името "мол"?

112

Анонимен

преди 12 години

Това е. България- страната на моловете. Може да сме гетото на Европа, обаче на молове го докарваме. Трябва да се продължи със святото дело- изграждане на молове. Не може град с население над 10 000 да няма мол, та това е светотатство. От къде тези хора ще купуват маркови джапанки и бракувано месо. Къде ще играят боулинг, къде ще се подвизава следващата дискотека. Всичко това е от първа необходимост. Моля ви, отнесете се сериозно към този проблем.

111

Развигор Попов

преди 12 години

Във всички развити държави има молове. Там е бъдещето. След време градовете ще представляват огромен покрит комплекс, изцяло отделен от външния свят. Колкото и да не ви се иска, това е бъдещето. В някои държави по света вече се строят такива градове - комплекси.

110

fck

преди 12 години

Аре стига с тия молове бееееееее простаци мръсни....... НЕМА ПАРИ ЗА ХОДЕНЕ ПО МОЛОВЕТЕ НЕ ГО РАЗБРАХТЕ.. и пак молове строят.. Строй детски площадки строй паркове ,градини , построй Увеселителен парк по изгодно ще е .. БАТИ МОЛОВЕТЕ БАТИ ДЪРЖАВАТА.. до 2020-та прогнозата дами и господа ще е на 2ма българи по един мол ще има ... сигурен съмм. и докато селата се обезлюдяват и България буквално пропада.. ние ще си имаме Лъскави молове.. ЗА КАКВО СА МИ? кой ще купува от тях ,пари за хляб нема..

109

Анонимен

преди 12 години

Аз ще продължавам да си ходя в моя МОЛ в Обеля...

108

Анонимен

преди 12 години

Ае чао от мен.

107

ФАКТ

преди 12 години

Търговците са мотора на икономиката.

106

Анонимен

преди 12 години

А как ще се стига до този мол. Само по околовръсното и си обикаляш. Никакви комуникации няма. Метро няма, бул. Александър Малинов и сега е псотоянно задръстен ....