775

GUNYO

преди 12 години

TOA *** E PREBIL MAIKA SI,...AKO SAM NA NEINO MESTO NEMA DA IDA NA POGREBENIE

774

R 8

преди 12 години

ABE NEKOI ZNAE LI KOGA E POGREBENIETO NA TOA ***,DA MU SE ISPIKAM NA GROBA

773

кorleone

преди 12 години

Интересно и двамата са със отрязани глави,какво ли лошо са направили...прокуратурата прощава господ не...

772

Анонимен

преди 12 години

Дядо му на тоя *** - бащата на Филип Боков - Георги Боков - е един от най-големите комунистически главорези и масови убийци, който е избил маса невинни хора след преврата 1944 г. Дъртия Георги Боков ЛИЧНО Е УБИЛ и големият български писател и интелектуалец Райко Алексиев. Убил го е в затвора и после е живял в жилището му. Така че ненормалният му внук и син изплащат греховете на дъртия престъпник.

771

Krasi

преди 12 години

Един *** по-малко

770

Коментатор

преди 12 години

Тръгнал е да изпреварва неправилно, но не е бил достатъчно бърз и са го изпреварили.

769

Ааа

преди 12 години

до от...Уважаема Гопожо или Господине а Вие какво очаквате от хората когато само преди десет дни на бул.България и на бул.Гоце Делчев загинаха двама млади невинни хора пометени от двама *** единият от,които прокурорски син.Значи смятате че този *** , който е изпреварвал с 200 километра в час беше останал жив и бi убил невинни хора щеше да е по-добре?Истината е следната караш като *** - умирай!

768

boby

преди 12 години

Ето един който си е заслужил съдбата...

767

zxcv

преди 12 години

Държавата е корумпирана но Господ не...

766

до 789

преди 12 години

обаче като се загледам .... двигателя е вътре в купето! виж къде са предните гуми!

765

майка

преди 12 години

Изненадана съм колко много коментари има за този млад човек,който няма един ден трудов стаж, а каква кола кара. никой не говори за жената до него.Може би имат и дечица,които са кръгли сираци?!Аз съм работеща майка, едвам свързвам двата края с моето дете, и това лято не можах да го заведа и за ден на море...Не зная как ще изкараме зимата,как ще платя консумативите,помагалата за новата учебна година...В България се пише за хората,които само петнят името й, а за обикновените хора, бог да прости!

764

до 789

преди 12 години

не се знае дали това е истинската кола на снимката ...да! изглежда доста запазено купе- геометрия, еарбака е отворен .... не би трябвало да е умрял( този от тази страна която се вижда чисто )

763

dpa

преди 12 години

Най-вероятно не са били с колани, като гледам колата е поела колкото е могла удара, купето вътре е запазено, въздушните възклавници са отворени, предпазните колани са самонатягащи, купетата са здрави. да скороста е била е висока, но удара е челен и се е разпределил равномерно по рамата на автомобила както е изчислено. В един вестник че е обезглавен направо шофьора. Най вероятно са били без колани. Интересувам се от коли за това и това коментирам, не *** в нея, те ен ме интересуват.

762

...

преди 12 години

*** или не него вече го няма

761

1

преди 12 години

тези *** са оцапани с толкова много кръв, че 39 години са адски много за такъв ***!

760

...

преди 12 години

каквото и да пишете знайте, че никой не отразява вашите коментари никъде. Написаните от ваша страна коментари за починалите хора просто показват малоумноста на българското общество. НИКОЙ не заслужава да свърши така, а фактът че вие обвинявате човека за грешките допуснати от негови роднини е още по - ужасен. Някой да се е спрял за момент за да помисли как се чувстват родителите и близките на жената ? Тя с какво е заслужила това ? Да и тях има кой да ги обича! Те винаги ще са в сърцето ми!!!

759

до 781

преди 12 години

хахаах пич, кефиш ме, при всеки случай на катастрофи, винаги ко казваш! хаахахахах ама така, така.. така трябва тука в нашата мила, родна държавица..

758

Su4men

преди 12 години

az predlagam na vsi4ki politici da im razdadat po edna jaka kola i da se izbiat do edin

757

по света

преди 12 години

Нещата в една държава започват да се оправят ,след като започнат .......убийствата на политици !

756

ДС-бар

преди 12 години

А на Цветелин Кънчев синчагата,дето го хванаха че краде медни тръби,той къде беше завършил?В Оксфорд ли,Кеймбридж ли?Голямо учене му беше дръпнало момчето,ама на практическия май го скъсаха!:)))