188

Анонимен

преди 12 години

ВИЖ КОИ ОБЕКТИ ОХРАНЯВА ФИРМАТА НА ПРЕМИЕРА ИПОН:нефтопровода и всички пласментно-снабдителни бази на \"ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС\" АД; \"Големите Български мелници\";завод \"Камбана\";Свободна безмитна зона-гр. Бургас;\"Елхим-Искра\"- гр. Пазарджик;\"Химмаш\"-гр. Хасково; Винзаводите и резиденции на \"Домейн Бойар\";завод за преработка на растителни масла \"Прима М\"-гр. Велико Търново; \"Софарма\";\"Бентонит\";\"Монек Юг\"-гр. Кърджали;\"Трас Инженеринг\"-гр. Кърджали; още \"София БТ\";\"Деспред\";\"Ливел\"; Фирмата охранява специални сгради, като: \"Интерпред Световен Търговски Център\"; спортни сгради и зали-\"София\", \"Фестивална\", \"Универсиада\";спортен комплекс \"Славия-1913\" и други. Обект на охрана са луксозни хотели в:к. к. \"Златни пясъци\";ж. к. \"Слънчев бряг\"

187

до бб

преди 12 години

А гат разтриваше ушите на правешкия диктатор - си траеше,а?А защо все още ПАЗИШ БКП членската си книжка,а?А защо ни излъга,че не си сътрудничил на ДС,а?***! Пълен, кръгъл и необхватен! Боже пази България! От управниците й, от враговете явно е по-лесно сами да се опазим.

186

бг

преди 12 години

абе нещастници не разбеахте лоиче боико не ви иска и ви ги каза в самоти начало че иска герб да носи отговорноста цялата а в каолиция,,,какво повтаряте 2 г,едно и сьщо дато имате 2% избиратели ????,,,потрябвали сте ни да крепите к,,,ра...герб ще спечели всичко и то е ясно от поясно,,,кои сте вие сами с костов си говорите и плащате на медиите да ви показват скьпите костимчета дето си ги кьтате от костовото време

185

шарански призив

преди 12 години

ЕЛАТЕ при НАС-в ГЕРБ !! Няма нужда да мислите !!!Ние сме пария на немислищите и простаците!Колкото си по-елементарен толкова по-добре си живееш...Евалата!

184

ГЕРБ ПОТЪВА

преди 12 години

Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата").[/

183

цецко

преди 12 години

Аз не искам да играя в Реал Мадрид!!!

182

Анонимен

преди 12 години

СДС и ДСБ също трябва да понесат отговорността заедно с Герб и Атака, защото управляват и в момента в коалиция . Имат министри, зам. министри, зам. кмет на София и т.н надолу - шефове на агенции, директори и прочие . Хората не са толкова глупави ! Аман от циркове ! Толкова некомпетентно управление България не е имала от години !

181

В.Р.ДИМИТРОВ-ЕЙСИ

преди 12 години

Със сигурност вече става дума за психопатология.За каква ,при това ШИРОКА подкрепа, изобщо би могло да става дума.Освен няколко омръзнали на сами себе си земеделски паразита,които лопата през ехидния си мързелив животец не са хващали и пет платени марионетки...Ад...желанието ми да повърна върху фейсовете на тия доказани комсомолски възпитаници ,от ден на ден е непреодолимо.Може би пак съветската мафия ще им спонсорира изборите.

180

Анонимен

преди 12 години

След доган ага и станишан ага,сега вече има и малтинюн-малката ага

179

Анонимен

преди 12 години

Ами те ГЕРБ си носят последствията от управлението , нали Борисов постоянно казва АЗ направих това АЗ направих онова . Вас никога не ви споменава . Пък и вие какво сте направили толкова , че някой да седне да ви коментира .

178

evgeni

преди 12 години

Господин Костов и вие ли не разбирате още кой е Борисов ??? Ще ви вьрна малко назад във времето там, където уж се подслушвал и Танев и с така наречените акции "Прозрачност",с които се полагат предпоставките за следващи бъдещи ходове и в конкретност случващото се с "Лукоил" и затвърждаването му като монополист.Какви мислите са и игрите на енергийните картели и българската енергийна мафия углавявана от "БСП и марионетки " ЛТД.Все още ли вярвате на театрото между Бойко и Първанов ??? Все още ли не знаете тези "компроматни" пиеси какви интереси обслужваха/повечето от тях/ ??? Не виждате ли ,че вече се включиха и социологическите агенции от типа "Гальп" и за потвърждаване на манипулациите и не напоследно място от типа "Фокус" ,собственост на хора от службите/подчертавам няма бивши такива/ ??? Тиражирането на политико-икономическите сценарий в другите медии е манипулативно,нетенденциозно и внушено т.е. "днешни постановки-за цялостния сериал" Тогава колко мислите ,че е реален конфликта относно проекта "Белене".Пак ви повтарям,че този псевдополитик представяъки се на "Аз не съм..." е бил като главен секретар на МВР и му са познати до болка всичките тези МАЙМУНСКИ ФОКУСИ,които предлага, и му вярват.

177

жоро

преди 12 години

С ДПС и БСП - може , но с ГЕРБ - не .... Ашколсун .

176

Яна

преди 12 години

Тези двамата на снимката са абсолютни нещастници! Защо си мислят че някой ги взима на сериозно,чудна работа?! Костов забрави ли, колко зулуми направи на тази държава,а Мартинчо гравитира покрай него и загуби и малкото хора,които ги подкрепяха...боже,колко са жалки!!!

175

Анонимен

преди 12 години

Все се чудя кой е най-простия,смахнат и залухав "водач" на партия? Бс(к)п със съсела ли,мини партииката Сдс със маутинчо ли,оня резан турски *** къде отиде по прашки и дантелени чорапки да подава документи ли,рзс с янка фалшификаторката на подписи ли???.За тези,гореспоменатите-както един се изказа за чалгаджииките-*** ти и елито! :) .И все ми се струва,че на миналите избори избрахме най-читавите в лицето на ББ и Ко.

174

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ЕДНО ВРЕМЕ БАЙ ТОШО БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ КАТО Е БИЛ ПРИ ПАРТИЗАНИТЕ СЕ Е КРИЕЛ АМА НИКОЙ НЕ ГО Е ТЪРСИЛ;"АЗ СЕ КРИЕХ АМА НИКОЙ НЕ МЕ ТЪРСЕШЕ"--КАЗА БАЙ ТОШОА СЕГА МАЛТИНЧО ОТКАЗВА ДА УЧАСТВА АМА НИКОЙ НЕ ГО Е КАНИЛ ......

173

свинско

преди 12 години

Прасе, не беше Мобител а Мобиком и Стойчев го продаде за около 20 мил. долара. Доста пари за онова време и сега дори.Друг е въпросът сега колко струва, но се направиха и огромни инвестиции , а други са и времената Не беше БГА"Балкан" , а А/К " Балкан", но за нея нямаше нито един куповач, като изключиме Гад Зееви. В противен случай следваще фалит на Авиокомпанията по искане на МВФ. А това , че си е л...о е друг въпрос. Став дума за истината.

172

Анонимен

преди 12 години

да ви побеждават комунисти 20 год. след промените означава само, че сте бутафорни мухъли. предатели на надеждите на цяло поколение. марш вън.герб, бсп, атака, ндсв - все клоннинги на бкп. ама сините крадохте, затованямате подкрепа. изчистете се от костов и догановите мекерета и тогава белким ви простим. иначе може и да не влезете в парламента.

171

ИСТИНАТА

преди 12 години

ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ - ПОЛУЧАВАШ ГЕРБ + БСП=ДСББ - БКП(ДС),КГБгоце - БКП(ДС),КГБс-ГЕЙ - КГБ,БКП,БСП(ДС)Доган - БКП(БСП)ДС,КГБПръмова - БКП(ДС),КГБКалфин-БКП(БСП)ДС,КГБКаракачанов-БКП(ВМРО)ДС,КГБВ.Сидеров - БКП(АТАКА)ДС,КГБ и т.н.мутри

170

Анонимен

преди 12 години

Искаме ГЕРБ да понесат отговорността за своето управление и един от начините е да се явят сами и да отговорят за своите действия и бездействия за тези две години управление, мотивира решението Мартин Димитров.Малтинчо,слушаи командира сиии...що си *** и ти.Ама хак да ви е,палячовци-сродете се с червената чума и *** фесове,та след време заедно да си гниете в банишора,кюрди смешни.Заражда се нещо много интересно:комунодемократи от турски произход!ХАХАХАХА!

169

Анонимен

преди 12 години

с *** не им трябва на Герб,коалиции да прави !