257

Анонимен

преди 12 години

aide da zatrupame Cvetanov s pari da vidime kolko Oktopoda ste izvadi ot zoologi4eskata gradina, nare4ena Gerbaria

256

Анонимен

преди 12 години

Цветанов пак ще купува апартаменти за правнуците.

255

ТБ

преди 12 години

Подхвърлиха ви въдицата и я налапахте до плувката чак. Сега ще ви обяснят колко сте *** и некадърни журналята. Вести и Сега изпокриха статията някъде в девета глуха.

254

ТБ

преди 12 години

Тези 15 270 000 лева са по Европейски фонд Външни граници, Европейски бежански фонд, Европейски фонд Връщане и проекти и програми с други държави, които сме реализирали през първото шестмесечие. Що се касае до така поднесената информация, че министерството е увеличило даренията си през първото шестмесечие, в сравнение с миналата година, това означава, че министерството е увеличило усвояването на средства от Европейския съюз. Това е политика на Министерски съвет и на всяко едно ведомство в управлението на страната

253

до 255

преди 12 години

А измисли нещо друго,ама по-умно!?Повторението на една глупост...незначи,че ставаш по-умен...Герберист ограничен, а е 21-ви Век!Срам!

252

TB

преди 12 години

Долнопробният *** Сега пак се изхвърли предизборно и сега позорно си крие статията.Ето положението относно даренията боклукчиви червени популисти!"Тези малко над 15 милиона лева са по Европейски фонд Външни граници, Европейски бежански фонд, Европейски фонд Връщане и проекти и програми с други държави, които сме реализирали през първото шестмесечие. Що се касае до така поднесената информация, че министерството е увеличило даренията си през първото шестмесечие в сравнение с миналата годи

251

Анонимен

преди 12 години

Такъв *** като Цветанов досега не е имало в нито един кабинет от 90-те насам!! Не е за вярване просто! *** - МУТРА!

250

Анонимен

преди 12 години

Когато през деня нормалните хора са на работа, форумите се пълнят с хленченето и злобата на мързеливате и некадърни червени писарушки. С плюене и завист нищо не се постига. Всичките те са като паметника им на Бузлуджа - звездата му свети иначе щелия е изтърбушен и обществено опасен.В момента в България има само 2 партии: ГЕРБ и всички останали наредили се под крилото на БСП /БКП/.

249

?//////////?

преди 12 години

Другарю комунистически милиционер,защо не искаш да кажеш кои са фирмите дето си консултирал,и какво точно си ги консултирал за да ти платят половин милион евро Ех, да бяха чуждестранни данъчни да ти направят ревизия на всичкото имущество и на всички твои роднини. *** жална тогава. Друга песен ще запееш.

248

:)

преди 12 години

След десетките изказвания от служители на МВР относно дефицита на гориво, полагащо се на всяка служебна кола, явно все пак някои граждани са решили да направят дарения. Нека се говори за тях! Може все повече хора да се започнат да даряват, за да има постоянни патрули в населените места. А колкото до това дали имат някакви проблеми с правосъдието... Какъв е дялът на гражданите, съгласили се доброволно да си платят глобите???

247

Анонимен

преди 12 години

52-годишен мъж е бил убит в плевенско село, съобщиха от полицията.Рано тази сутрин неизвестни лица са влезли в къща в село Горна Митрополия и нападнали семейството. След нанесен побой съпругът е починал.Предстои на тялото да бъде направена аутопсия. На мястото на престъплението се извършва оглед и се провеждат разпити.Разследващи полицаи продължават работата за установяване и задържане на извършителите.Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за грабеж, придружен с убийство.

246

До Rad

преди 12 години

Пич , не бери кахъра на хирурга ! Не завиждам нито на него , нито на други , които с ръцете и акъла си изкарват пари и да са живи и здрави да ги изкарват още дълги години ! Те едва ли ще изпаднат във възторг , като тебе , ако на 45 ги пенсионират , макар и с 20 полицейски заплати ! Мога да съжалявам само телета , като теб които си мислят , че всичко , което хвърчи , се яде ! Недей да плачеш на чужд гроб , ами вземи помисли за себе си ! Само със завист не се живее!

245

до Радослав

преди 12 години

Ти *** ли си или ти плащат? Бюджета мвр си го взима и със и без тези "дарения", които са си чисти рушвети.явно си ***.какво чакаш от тези милиционери?вършели си работата по европейски???????????ама глупост. доклада на ЕС друго каза, ама като си амбразурчик-това е в тиквата ти.цц си прави апартаменти а ти какво.......ръкопляскаш?От ЕС всичко знаят, за разлика от такива като тебе герболизци.

244

7

преди 12 години

Разкриването на престъпления не е работа за физкултурници. Както и управлението на държавата - за психически неуравновесени Рапони.

243

*)))

преди 12 години

Физкултурника е гола вода с топки в джоба и петолъчки в главата!От Цецо- шлифера...ПОЛИЦАЙ не става...*)))

242

ИВАНА ИВАНОВА

преди 12 години

ПАК ГЛУПАВИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ. ОЩЕ ПО БОГАТИ ЩЕ СТАНАТ ХОРАТА ОТ ГЕРБ. НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА БЪДЕМ УВАЖАВАНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ЗА ТЯХ СМЕ КУЧЕТА,МАСКАРИ И ВСИЧКО ЛОШО.САМО СЛУШАМЕ ТЪПОТИИ И ЛЪЖИ ОТ Б.Б. И ЦЕЦО-ПОЛИЦИЯТА НИ ПАЗИ.НИКОГА ПОЛИЦИЯТА/ДОРИ ПО ВРЕМЕ НА ТАТО/НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ЛОША.ОТ ТЯХ МОЖЕШ СВОБОДНО ДА СИ КУПИШ ГРЕВА,НАРКОТИЦИ /МОЯТ СИН СИ КУПУВАШЕ ОТ ТЯХ-СЕГА СЕ ЛИКУВА УСПЕШНО В ИТАЛИЯ/.МНОГО ОТ ТЯХ СА СВОДНИЦИ-НАЧАЛНИЦИТЕ ЗНАЯТ ЗА ТЯХ,НО НАЛИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИЧКИ

241

Пенсионерка

преди 12 години

Ще дам някой лев на милото момче нищо , че съм с пенсия 200 лева.Нали обеща да ме пази.

240

Samo minavam

преди 12 години

На такъв сладур и аз бих дарил,някои лев.Много умно гледа.

239

Катя

преди 12 години

Когато работата се върши както трябва, всеки трябва да бъде и подобаващо възнаграден. Не е нужно наистина веднага да се завижда и злобее, защото последните две години се усеща, че и в нашата страна си имаме здраво работещо МВР.

238

Амбицията на МВР

преди 12 години

Обърнете внимание на това изречение - "При уточнения план от началото на годината МВР е заявило амбиция да събере пари от глоби за цялата година в размер на 4 700 000 лв.". Глоби,данъци,акцизи,такси и осигуровки, на това се крепи държавата.Няма икономика,няма чужди инвестиции. Има само едни ножици, които пари не струват. Искате ли на 23 октомври дружно да изгоним Боко, заедно с останалите *** около него ?