63

До 67-СПАСИТЕЛЯ

преди 12 години

И къде е тази работа в Англия,при тази криза бе,ти излезе голям мечтател,хубаво си тръгнал да спасяваш българите,ама първо спаси себе си от глупостта.:)

62

мангоджери

преди 12 години

до 67аз ши оставям вечу кофите за смет на братята българи, утивам у Францията, при Съркузито, той ного ни иска!

61

Анонимен

преди 12 години

А оскоро ще се дава книжка и на 16 годишни *** не ми се мисли тогава отидете на църква пречистете се и сядайте да пътувате малеееее

60

До келеша

преди 12 години

Прав си,българите не са ***,но манталитета ни прави ***,завистливи и злобни,никой не се радва на чуждото щастие,всеки гледа себе си и как да те прекара само за да е по добре той самия!

59

Анонимен

преди 12 години

ХОДЕТЕ ПЕШ БЕ *** ИЗБИХТЕ СЕ ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН В БГ

58

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 12 години

Здравейте България ! аз пак съм тук само за малко, не за нещо друго а за да ви НАПОМНЯ, че : който иска да се спаси от зверзките наказания от АДА НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ, да заповяда в Англия или Чехия- самолетен билет до Лондон 170 лв - самолетен билет до Прага 80 лв- българи НА ВСЕКИ ЪГЪЛ - работа ЗА ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОД , САМО ДА ВИ СЕ РАБОТИ който е мазохист - да си седи там в АДА ( БЪЛГАРИЯ ) ДАНО СЪМ СПАСИЛ 1,000-2,000 БЪЛГАРИ ДНЕС

57

мангоджери

преди 12 години

аз с моята талига съм обиколил цяла Европа, и там стават много катастрофи, но основно провокирани от невнимание. У нашта *** държава катастрофите се провокират от небрежност, немарливост, агресивно поведение, лоши сукаци, и не на последно място ваврварско самосъзнание.

56

Възмутен

преди 12 години

Eбaxти малoyмнитe ченгета! Не можели да разберат дали спътника на шофьора е мъж или жена. Разликата се учи в 8-ми клас в часовете по биология, бе ***! Ама cкaпaните ченгета едва ли са успели да стигнат и до 4-ти. Глyпaци!

55

до кога бе

преди 12 години

Ужас!Преди седмица ми се случи същото.Една кола рязко сви и навлезе челно срещу мен.За щастие успях да реагирам навреме и излязох извън пътя.Побърках се,другата кола не спря,а излезе от пътя,урина се и се върна отново на платното.Ядосах се адски,обърнах колата и настигнах другата.И кво да видя,един *** на 20 години,беше заспал зад волана.Понеже се разсвирих като луд,оня се събудил и така може би съм му спаси живота,иначе отиваше челно в едно дърво.Не знаеше къде се намира,само се извиняваше.

54

До келеша

преди 12 години

Мерси за статистиката,но като гледам,както сме тръгнали скоро ще настигнем и задминем гърците от първото място,просто съм сигурен в това.:(

53

Ради

преди 12 години

Ехааа толкова *** на едно място несъм виждал. Абе хора Защо пишете така както говорите като в чат. Две думи без диалект и комплексарки помисли няма тук. До кои клас учите пишещите тук

52

мангоджери

преди 12 години

за талигата не плащам данък, винетка, скъпо гориво не наливам, преглед не минавам, не знам кво е застраховка. Но най-важна е безопасността, може с два дни по-късно, но ЖИВ пристигам на Black sea, нашето море, черното!

51

Анонимен

преди 12 години

Видиш ли пред тебе Пернишки номер а зад тебе Добрички може да си кажеш последната молитва.

50

Анонимен

преди 12 години

От 1980 г вървеше лафа, че жертвите по пътищата в България, са повече от убитите във войната между Ирак и Иран. Каква политика ви клати, каква икономика. Тоталитаризъм, демокрация - все оправдания за *** джигити.

49

Шофер

преди 12 години

Зил 131 и държавен бензин това е моята мечта.

48

Варненчето

преди 12 години

Най-големите Камикадзе са жителите на "ГрадЪ на Мечтите"-Добрич. Толкова луди,безразсъдни шофьори няма из цялата страна.За тия хора няма знаци,правила и ограничения. Който успее да купи от местните джамбази по някоя 5тицае зема гаджето и тръгва към морето да гази....Трябва целия град да мине на проверовъчни !!!Жалко за хората ! Мир на душите им ! БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ С ДОБРИЧЛИИТЕ ! ВИДИТЕ ЛИ КОЛА С НОМЕР ТХ ....ВНИМЕТЕЛНО !

47

Анонимен

преди 12 години

За всичко е виновен само гадния ни манталитет,никога няма да се оправим,ще продължим да се избиваме и това е,всеки се прави на гъзар на пътя,на никой не му се кара със 110-120км,всеки иска 180-200км да усети тръпката от изпреварванията и бързото каране,моля се по бързо да дойде деня в който ще слагат задължителен чип в двигателя,който спира бясната скорост или задължителен автопилот,който ще управлява колите,сигурен съм че така катастрофите ще намалеят наполовина.

46

до 49

преди 12 години

научи се да пишеш бре

45

Анонимен

преди 12 години

z

44

мангоджери

преди 12 години

ас пък утивам на мурето с талигата по черния сукак, тъй отбягвам челните зблъсъци с други талиги, ама Бойку като направи по-голям сукак за двете посоки ще пътувам по него, в авариината лента.