227

Преминаващ

преди 12 години

Noment!

226

Анонимен

преди 12 години

Докторът е прекалил с гледането на д-р Хаус.

225

Снимката

преди 12 години

Като го гледам тоя на снимката не ми изглежда особенно доволен от обслужването.

224

КАДЪР НА ...ПРЕХОДА

преди 12 години

.."Само знайте за парата ",....ще му резнем и ....главата!

223

Томас

преди 12 години

Не мога да разбера защо някои хора защитават некадърни лекари. Заминавали за чужбина - голяма работа - да заминават. Като заминавали за чужбина и българите са ги имат за богове ли? Като стане война в чужбина (като в либия) или като стане природно бедствие (като в япония) бързат да искат самолети да ги връщат, а иначе са много арогантни към българия еничарите. Да заминават - по-добре ще е без некадърници, немилеещи за страната си.

222

кофти ,но.....

преди 12 години

...добре ,че не са му отрязали ....главата на човека .....?Нямам коментар....!

221

Един Българин

преди 12 години

*аси работата!!! Кога ще има ефективно осъдени за лекарски грешки? КОГА?!

220

Анонимен

преди 12 години

да не дава господ затова всички трябва да спрем да плащаме здравните осигоровки и държавата да ми яде *** голям ! Щото са нешастници по хубавяо на часно на личния пак ти земат пари дори да си осигорен !

219

до 216

преди 12 години

Маджунов опра пешкира, всички бяха вътре - и той да е сбъкал, тези след него също 2 дена са "преглеждали" и не са установили нещо! И точно те бълваха най-много помия срещу него! Сега освен доктора който му е правил коронарографията, да хванат за ушите и тези които са го преглеждали след това!

218

Corse

преди 12 години

Ти да ни би да си от Пловдьив, бе! Кого ще избиваш ти бе, ***! А да те видя излязъл/ла на улицата и да си търсиш правата! Смелчаци сте само по форумите и в кръчмите. ***!

217

OoOoO

преди 12 години

Това е практика,която за жалост се увеличава.Докторите правят ненужни операции и интервенции за сметка на здравето на пациентите,само за да гепят кинти от касата.Няма го вече морала,няма ценности,само кинти искат да прибират.Преди време си искаха пара на ръка,дадеш некой лев,оправят те.Сега пари няма и всячески се опитват да дръпнат от касата.Уж много проверки,много медиен шум.Познат доктор много шамари яде,след като 2 баби му починаха на масата,на по 90 години тазове ще им сменява....

216

***

преди 12 години

Какво се учудвате? Някой да е чул дали има последствие за онзи *** маджунов от исул дето уби детенцето при операция на сливици?!?!?! Какво пищите -това ви е държавицата, това сте вие! Тука на кучето като му отрязаха краката и го пратиха във Франция да го лекуват. А сега-само ще протакат и потулят случая. А колко още грешки има-не е истина, важното да си траете...преклонена главица сабя не я сече. Балъци! Не виждате ли, че цялата система е сбъркана? Само си плюете по форумите...

215

Анонимен

преди 12 години

Министъра реформатор доктор , вечно хилещата се , като пациент на дом за умствено изостанали , срещнатата на кръстопът дърта пърхуда , и оня мустакатия авантаджия , какво ще кажат ? Пази боже да не кажеш , че те боли корема , може да ти отрежат главата ! А сме много силни по пиар кампании със се ре сета !

214

13

преди 12 години

Медицинска сестра съм,с много голям опит-29 години.Ето моето мнение-грешката е в кардиохирурзите-трябвало е да остане 24 часа след коронарографията в клиниката,а след като са го пуснали-да го прегледат на другия ден.Изследването е доста сложно и е рисково за пациента.Всички след това са се опитали да им поправят грешката,но...за съжаление това не винаги е възможноАз лично - категорично отказах това изследване-показано е само ако е нужен стенд,за да отпуши артерия,хранеща сърцетоВнимавайте

213

Дражко

преди 12 години

Е..а си майката.........Какво става в тая България,бе?Най-бедни,най-необразовани,най-болни........най,най,най-......?Най-лошото!Като си помисля,че и на мен ми препоръчваха такава процедура.......!Късмет имам, че не ходя по доктори!Докторите в България са гробокопачи.Те са като сегашните автомонтьори!!Пълни безхаберници!И тая система с джипитата е една голяма простотия!До като ти открият здравословния проблем, се мъкнеш от кабинет до кабинет с дни!После те почват част по част!Вашта *** долна..

212

Rado

преди 12 години

Жалко за човека.Жалко и за тези, които плюят по всички лекари.Затова си заслужавате врачки, баячки, пожарникари и учители по физическо.

211

Анонимен

преди 12 години

а колко случая има дето не са станали обществено достояние! косата ми се изправя....

210

Анонимен

преди 12 години

това са ни прехвалените лекари

209

Анонимен

преди 12 години

лекарите станаха бизнесмени

208

Анонимен

преди 12 години

Kakvi hirurzi?! Tova sa skapo-plateni kasapi ! Rejat kakvoto im padne za da poluchat pari.