175

Истината

преди 12 години

Хора, губернатора на Република България,политическия покровител на Боко тиквата и на ГРОБ ,Американския посланик е наредил на Българите да толерират ***,да не ги заставят да плащат разходите си като ток,вода,отопление,храна,да им се дават всеки месец социални......Граждани,да изметем наесен слугинажното правителство на ГРОБ, за Борисов ще гласуват всички ***,но трябва да знае че окончателно загуби нашите гласове.......АМИН......Уорлик: Ромите са също граждани на България и имат праваРомите също са граждани на България, те имат своите права и заслужават защитата, която вие и организациите ви могат да им предоставят, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик пред ромски лидери. Той участва в среща за обучение на балкански ромски лидери под наслов "Ромски лидери за регионално сътрудничество", предаде Дарик. Той посочи, че е дълбоко ангажиран с въпросите, свързани с ромската общност в България, и добави, че се е запознал с ромски лидери и семейства.

174

Патриот

преди 12 години

американски мутант вън от България наглец,безочлив

173

Истината

преди 12 години

Само до месец-два целият български народ ще се вдигне и ще помете мутрата Борисов и престъпмника Цветанов, а доцент Алексей Птреов ще бъде новият премиер. Скоро България ще има способен и силен премиер и компетентно правителство а това гнусно влечуго Уорлик ще бъде екстрадирано най-позорно от България.

172

млад регенд

преди 12 години

уорлик !***!колко пъти те олюдиха,че дасе уредиш на дипломатическа службица?

171

Анонимен

преди 12 години

ДОМАТИТЕ СА СКЪПИ . НАИ ДОБРЕ С ЛA..НА

170

Боко

преди 12 години

Обама само харчи парите на държавата за издръжката на Уорлик. Грама с такова съдържание можеше да им изпрати и Цветанов, при това безплатно, а можеше и да им плати.

169

Анонимен

преди 12 години

Няма да чета никакви коментари. Само казвам: Уорлик пак си вре гагата в нашите работи, но е прав, майка му стара. Каквото е казал е истина.

168

Анонимен

преди 12 години

В зависимост от отношенията с Русия (ЛукОил) документите които изплуват от "хамериканското посолство" имат различен характер! Ако Боко пие кафе със Златев - пускат някое документче за мутро милиционерското му минало, сега като се сопна за лиценза - леко го потупаха по рамото! Ако не хляб, то поне зрелища ни осигуряват! За изборите ще има нови флашки :)

167

пешо

преди 12 години

предлагам да му организираме едно замеряне с домати

166

Гнус.ру,тр!!!

преди 12 години

Руско -турската помия днес.бг не отбеляза годишнината от рождението на Апостола, известен с ненавистта си към руската и турската империя.

165

87

преди 12 години

Мен много ме съмнява,че сега САЩ ще се обърне срещу своите плазмоди в България и лично ,върховните масони ще намерят доказателства и ще осъдят Догановци,Алексейчовци и т.н.Тогава да ги питам нашите политици какво ще правят.

164

пешо

преди 12 години

***.....наркоманска американска!

163

бай Иван

преди 12 години

в България няма ли контраразузннаване, от къде уважавания посланик се е сдобил с подобни информации преди официалното им побликуване

162

Ба си !

преди 12 години

Едва ли има държава която ще търпи повече от 24 часа такъв посланик. Ами той скоро ще започне и ленти да режи на незавършени пътища, като доц. Борисов. След като Уорлик е още в българия значи нямаме президент , нямаме и премиер.

161

ХАХАХА

преди 12 години

ГОЛЕМИ *** ДРАСКАЧИ ТУК....ПРАВДОЛЮБЦИ...СМЕЛИ БОРЦИ...Я ИДЕТЕ НА УЛИЦАТА .....ПА ВДИГНЕТЕ ....ОЛЕЛИЯ...НЕ.ДРРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС....ЕЙ ХОРА БЕЗ РАБОТА..........

160

Анонимен

преди 12 години

Уорлик GO HOME!

159

Шменти§Капели

преди 12 години

Всеки може да прати на онзи наакан саит ''грама' и после *** ще се ''изхождат'' по темата....

158

33

преди 12 години

Ама г-н посланик как смеете да изкарвате Алексей Петров престъпник.Това не е ли тежко обвинение,разбирам да го каже някой човек от народа,но точно вие.Направо ме учудвате и навявате на мисли.Той скоро излезе по НВТ и обяви,че е най-честния и достоен гражданин и поради този факт ще се кандитатира за президент с духовната си майка Душана Здравкова.Вие обиждате двама духовници.

157

Анонимен

преди 12 години

Обявявам закриването на БКП, БСП е РСЗ!Казах!

156

обективен

преди 12 години

А.Петров - помакът мафиот в пандиза за поне 10 год. И отнемане на всичко което и откраднал до стотинка !!!