33

Анонимен

преди 12 години

Най-страшната напаст на света са американските евреи ... (като човекоподобното на снимката)Американските евреи контролират всичко което носи пари и често защитават бизнесинтересите си с оръжие и бомби платени от американския данъкоплатец.Настоящата криза, чиято сметка плащаме в момента, също беше създадена от американските евреи. По-възрастното поколение знае тази истина, по-младите обаче поглъщат жадно и безкритично всичко което идва от америка ... а всичко което идва оттам е пропаганда по-лоша от комунистическата.

32

Гуглер

преди 12 години

ДО 22:Съгласен съм с теб, само не разбирам защо говориш в бъдеще време.Г+ вече е факт.Между другото, аз също пуснах във фейса покана за присъединяване към Г+, никой не ме е санкционирал или изтрил поста...

31

ЕВРЕИСКИ ЦИГАНИ

преди 12 години

ЕВРЕИСКИТЕ *** ОТ Facebook И Google ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ КОИ ПОВЕ4Е ПАРИ ДА НАЛАПА ОТ ШПИОНСКАТА СИ ЕВРЕИСКА МАЩИНА ЗА СЛЕДЕНЕ И ПОДСЛУШВАНЕ КАКТО И ЗА СЪБИРАНЕ НА ВСЕ ПОВЕ4Е *** ОТ СВЕТА В СОБСТВЕНАТА ИМ КАЦА С ЛА***НА.ДА БОИКОТИРАМЕ Facebook И Google ДВЕТЕ ЕВРЕИСКИ КО4ИНИ И ДА НЕ ПОЛЗВАМЕ ТЕХНИТЕ "ГОЛЯМИ УСЛУГИ" .

30

Анонимен

преди 12 години

Абе да вземат всички хладилници на Кока кола да ги напълнят с Пепси !

29

7

преди 12 години

15-ти много правилно ви го е написал, но то винаги е било така, търсачките обхождат максимум от 10 % от всичко налично в мрежата. Пък и без това не ползвате всички възможности на търсачките и затова ви задоволява.

28

Анонимен

преди 12 години

до 28 Нямам нищо, ама нищо в фейсбук, бях си направил профил и след 1 месец го изтрих преди 1 година!Мразя когато крадците ограбват бизнеса на другите, а гугъл е точно такъв, ама защо ли се учудвам, щом в борда им има руснак!

27

Mafia

преди 12 години

Тоя май сам ще се закопае с тези действия.

26

faKebook

преди 12 години

До 26 - Ето един, на когото животът му протича във Фейкбук. Какво стана бе, приятелю? Виждаш, че *** ти социална мрежичка отива по дяволите и животът ти също? Гадно, а :)

25

faKebook

преди 12 години

Ха, на тоя *** Зукенберг ли какъв е, ще му спрат *** мрежичка, защото когато Google+ бъде пуснат не само на тестово ниво, faKebook ще гледа посетители само за *** си игрички.

24

Анонимен

преди 12 години

Do 22 Ето един, на който му харесва и се вживява в ограбването на бизнеса на другите!Дано като дойдат крадците от гугъл вБългария и ти съспят бизнеса да си спомниш колко много си ги харесвал!

23

Анонимен

преди 12 години

ПОдкрепям N15, правилата в в интернет съвсем не са същите, каквито бяха преди години, идеята се *** тотално- от свободно пространство се превърна в едно цензурирано блато, където повече хора затъват до уши в невярна, манипулативна и платена информация.

22

Анонимен

преди 12 години

На Facebook обаче очевидно не допаднала идеята потребители да я ползват, за да развиват конкурентен продукт и изхвърлили обявата.-----------------Крайно време е да се даде отпор на крадците от гугъл! Видяха, че търсачката им вече не струва и почнаха да крадът на другите бизнеса!

21

gfan

преди 12 години

Както се казва, google it!

20

gfan

преди 12 години

Google ги е имало много преди Facebook и ще ги има много след като Facebook замре. В момента тия пичове от google правят нещо уникално, вкарват ред в социалните мрежи. Вече ще можете да споделяте само с хората, с които наистина искате, това което искате. Освен това ще може да правите и конферентен видео разговор, нещо което чрез скайп все още се плаща. Да не говорим за подобрените функции на търсене и тн :) Като цяло ако го нямаше google, хората нямаше да знаят какво е facebook...

19

Анонимен

преди 12 години

Тоя какво се надува сякаш е купил Кремиковци.

18

14

преди 12 години

Ако пак триеш първо изтрий 7

17

Анонимен

преди 12 години

Гугъл е като партията бесепе, прави профил на дадема компания или техника, взима най-хубавото от дадения продукт (в случая Фейсбук е потърпевш) и го представя за свой и печели на гърба на жертвите, а това, че хората са го рзработвали с години и са носели положителни и най-вече фоста негативи докато успее даден продукт, това гугъл НЕ ГИ НТЕРЕСУВА! Важното е да сринат комапнията, която ограбват! Скоро ще има и регионални версии на крадеца гугъл и вашите места може да изстинат, като стъпи в БГ!

16

до15

преди 12 години

а...ти какво търсиш бе приятелю?!?!как се прави атомна бомба ли?...хм,странен пост.

15

^3DAttack

преди 12 години

15 : Nqma smisal da ti otgovarqm prosto si prekaleno negramoten .....

14

Машина за къжи!

преди 12 години

Те направо да закриват гугъла, в последните 2-3 години не се намира нищо през тяхното дърво, хората и фирмите се научиха да си крият информацията, защото китайците каквото видат свястно го копират! В последно време освен пирамиди като хербалайф друго не можеш да откриеш! ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРСИ ПРЕЗ ТЪРСАЧКИТЕ! Те са само машини за пари! Използвайте специализираните форуми! 90% от информацията е в тях! Гугъл ЛЪЖЕ!