42

Анонимен

преди 12 години

Сто пъти по-добре дори Сидеров, отколкото тая. Дали е останала без нещо "сухичко" под масата заради козлодуйските реактори и подписът на празен лист за земеделието ???????

41

Гошо Тъпото

преди 12 години

Защо ли в България няма друго доходно занимание освен...политиката.Всичкиотворковци,са много загрижени за...нас,да ни оправят и ние трябва да им..поверваме.Дали ще е Кунева,Симеон(сина му каза че той е...идеаленза президент),Алексей,Зорка,Евгения и който и да...е,голяма разлика не...виждам.Всички те са...кланово обременени и грижите им стигат до;Мишо-Бирата да не се...издъни и да плати по малко държавен акцизз.Това е то...нашенската пазарна действителност;а в Кривунделово да...блеят,на воля.

40

Анонимен

преди 12 години

Тая пък кифла мисли ,че като си е сложила физиономията на целомъдрена, смирена и притеснителна, ще заблуди някой. Ей големи са артисти тия *** долни. Иска цял живот да ни язди, пък е толкова невзрачна. Вижда ясно ,че има по достойни кандидати от нея, които ще бъдат по полезни на България , но не решила си е ,че ще е тя въпреки всичко. Ей може ли да си такъв егоист бре. Абе Миглено ,кога ще вземеш пример от Панайот Волов, който отстъпва на Бенковски, защото вижда че е повече заслужава.

39

ww

преди 12 години

Кунева обърква нечии сметки.

38

Нострадамус

преди 12 години

Куневааааааа!Ще има да сънуваш президентски пост!!!

37

EL TURKO

преди 12 години

prumova e evreyka, moje sami da si napravite izvod!!! Kuneva e opasna za Bulgariya!! Tya e brotvchedka na Gad zeev, tezi , koito kupiha za stotinki aviokompaniya Balkan!!! Kuneva, mahni mrusnite si ruce ot Bulgariya!!

36

Анонимен

преди 12 години

Томас,казано е - помогни си сам, за да ти помогне Господ. И Бог ти дава право на избор. Изборите са също избор. Кой би гласевал за Пръмова - комунисти и "демократи", дето са си скрили партийните билети. 32 се е изразил грубичко, но е прав. Не казвам, че пак няма да бъдем излъгани, но два пъти да те излъже един и същи.......?

35

Tepix

преди 12 години

Пръмовице, ти къде се буташ, че и вице издигаш?

34

бира

преди 12 години

Някой си неизвестен *** щял да бъде вице на някоя си смръдлива комунистка. Полям ПРАЗ. На баба ви фърчилото.

33

Томас

преди 12 години

32ако служиш на дявола - ти очевидно си излъган - обърни се навреме към истината. Потърси Христос и Го помоли да прости греховете ти.

32

Луцифер

преди 12 години

Ако гласуваш за червената лисичка значи не се нуждаеш от специализирана лекарска диагноза - ти очевидно си ***...

31

Анонимен

преди 12 години

Гладна кокошка - просо сънува!

30

Анонимен

преди 12 години

Имаше слух, че ДПС може и да не издигне свой кандидат, а да подкрепи Пръмова. Скоро ще се разбере.

29

Христов

преди 12 години

Известна БКП номенклатура и Ченге -- ще са си лика прилика

28

истината

преди 12 години

НАЙ-ДОБРЕ Е КУНЕВА ДА Е ЗАЕДНО С ТРАКТОРА ...КВО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НА СА ЗАЕДНО И ЧЕ НЕ СА ХОРА НА ГОЦЕ И МАФИЯТА

27

Анонимен

преди 12 години

М/у другото пише,че Пръмова е работила дейно за "ДС" под името "Светла"!

26

Томас

преди 12 години

който и да е вице на тая - няма никакво значение - българина не е толкова ***, че да я избере.

25

Анонимен

преди 12 години

Заяви по ТВ, че ако не спрем 3-ти и 4-ти реактор но Козлодуй нама да бъдем приети в ЕС. След това се оказа, че това е лъжа. ЕС никога не е поставял такова условие. Излъга цял народ и сериозно накърни националните интереси. И вместо да е в затвора, ще става президент. КАКВА НАГЛОСТ !

24

Анонимен

преди 12 години

КУНЕВА - ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,КГБ!

23

Анонимен

преди 12 години

С напускането поста на еврокомисар моралната Меги получи 20 000 евро за преустройване, 322 540 евро като преходни плащания и за капак 25 534 евро годишна пенсия. Алоооо, пенсионерите с леви и социални убеждения ще питате ли другарката си Кунева-Пръмова за тази пенсия и дали не се отказа от евродепутатството именно за купищата пари, които Барозу и компания раздадоха на бившите комисари? Ама така излъгала избирателите и подарила мястото на Станимир Илчев кой ти гледа?!