374

Анонимен

преди 12 години

Е няма такъв народ! За 4 часа - 400 коментара! Само няколко човека са наясно и го споделиха - от години го има този текст в закона! Друг е въпроса, защо сега, след някои други поправки в него, всички медии изведнъж забелязаха нещо случило се отдавна! По- лошото е, че 400 компетентни комплексари избиват... *** народ - слаба държава, бъдете здрави!

373

AНОНИМЕН

преди 12 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

372

Анонимен

преди 12 години

Който няма пари за подръжка на общата собственост, трябва да продава и да се изнася. Заради това сиромахомилство някой ден блоковете ще почнат да ни падат на главите.

371

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Бойко,мачкай Цецо ,мачкай Дянков, мачкайте докато останат само *** ,олигарси,монополи и беззащитни пенсионери.Дано ви изберат и втори мандат ,че и на мен да ми уври главата и да си бия най-сетне камшика за навън .

370

baba ty

преди 12 години

НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ МЕ ФАНАТ ЗА ***. И ЩЕ НАДУВАТ ДОКАТ ГИ ИЗПРЪСКАМ

369

ДИДКО

преди 12 години

ето затова си продавам жилището и духвам за чужбина

368

ХАХАХА

преди 12 години

ЖАЛКО АКО БЯХА 50 % ЩЯХ ДА ИЗРИТАМ ЦЕЛИЯ БЛОК НА ВЪНКА!!!!!!!!!!!!!

367

Чингиз хан

преди 12 години

Това не е закон, това е фриволна хрумка, хрумка на една презадоволена група от *** с 5 000 лв. месечна заплата и с катастрофирала ценностна система.

366

Бай Мангал

преди 12 години

А кой ще изгони Боко от премиерския стол? Той вреди на 75% от българите.

365

Анонимен

преди 12 години

БРАВО ЗА ЦИТАТА! АЙНЩАЙН ГО Е КАЗАЛ - НЕ ЗНАМ ПО СИЛАТА НА КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА / МОЖЕ БИ КАТО ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО!/ Е ИМАЛ ПРЕДВИД ТОЧНО НАС!

364

Анонимен

преди 12 години

Както казал един Цар навремето - "Аз съм добър Цар, защото издавам изпълними заповеди":) ГЕРБ се оказаха на висотата на един средностатистически сержант от МВР!

363

Анонимен

преди 12 години

365 - Ха виж и 45 от ЗС де:)) Ще останеш учуден, че са малко случаите, а и има и ограничен период от време:) Освен това дай да видим и приложението:)) Нещо да кажеш за прякото приложение на Конституцията

362

Келешчо

преди 12 години

Няма лоши закони, има неизпълними закони, този е един от тях.

361

Анонимен

преди 12 години

Както каза канадеца по време на боклучената софийска криза, то в България проблема е, че не се зачитат тези, които са по-малко на брой! След някоя година мнозинството става малцинство и отново се повтаря! Човека беше много впечатлен как мутри малтретираха хора за да извозят ***! Те затова хората бягат в Канада!

360

...

преди 12 години

Това го има от десет години в същия Закон !Чл. 17. (1) В общото събрание собствениците имат право на глас, съответстващ на притежаваните от тях идеални части от общите части на сградата. (2) Общото събрание на собствениците приема решения:1. единодушно - за предприемане на действия за надстрояване и пристрояване, както и за учредяване право на ползване или право на строеж;2. с мнозинство не по-малко от 75 на сто от представените идеални части от общите части на етажната собственост - за изваждане на собственик по реда на чл. 45 от Закона за собствеността; собственикът, за когото се отнася решението, не участва в гласуването;

359

авеф

преди 12 години

Сините *** начело с Костов и инфантилния Мартин Димитров да си затварят плювалниците!

358

Зоологът

преди 12 години

Мале...еее, законът на джунглата. Тигърът, ъносорогът и слонът решили да изгонят Кума Лиса, но тя им показала среден пръст защото джунглата е и нейна.

357

Анонимен

преди 12 години

358 - А ако всички тормозят един, тогава какво правим!

356

Анонимен

преди 12 години

ЗА РОМСКИТЕ ГЕТА КОГА ЩЕ ИМА ЗАКОН? ЗА ТЕХНИТЕ КОНЕ, КОИТО ОПСИРАТ ЦЯЛА СОФИЯ? ИЛИ ТЕ НЕ СЕ ЗАКАЧАТ ЗАЩОТО СА ЕЛЕКТОРАТ?!?!?!

355

до 347

преди 12 години

Стига писа глупости! В Европа и особено в Америка частната собственост е неприкосновена. В САЩ ако някой влезе в имота ти можеш да го застреляш на място без да питаш. И можеш да си гледаш каквото си искаш в къщи ако ще и алигатор!