74

2

преди 12 години

Какво против евреите имате?В Израел има демокрация и ако нещо няма да върви с Натаняу народа му ще го свали.Видяхте как осъдиха президента им за сексуално посегателство над подчинените си.Стига сте съдили,винаги трябва да имаме контакт с Израел и народа му,но на равноправни начела.

73

До Спринтьора

преди 12 години

От списъка на нобелистите виждам ,че юдеиската награда се дава изключително на юдеи и по изключение на такива които имат минимална мръзка с тях.

72

анализатор

преди 12 години

до 66Точно тези, които наричаш " фашисти" имат заслуга за спасяването на евреите в България ! В това време великите "антифашисти" (и ментори на нашите ***) в СССР организираха погроми, разтрелваха и пълнеха лагерите от ГУЛАГ с евреи !

71

Анонимен

преди 12 години

Идете си купете земя в Англия...Нали на запад така било, можело...Къде са дечковците и сюфльорите да обясняват как това е демократично и навсякаде е така ?! Абе ей клошарииииии, в Англия 20 години да живеете пак поданство няма да вземете. Имот да си купите хахахахахахахах. Само под наем, няма шанс да купите. И не само в Англия...Излъгаха ви Българи, ама такае защотот слушате не хората от Род-а си, слушате чужденци и разни палячовци които са им прислуга и кават че са Българи.....

70

Анонимен

преди 12 години

67, що само на евреи? Според мен българска земя изобщо не трябва да се продава на други, а само да се дава под аренда.

69

Спринт

преди 12 години

Гледам коментарите и се чудя, откъде толкова антисемизъм, просто ми се гади ! Обратно, никога не виждам мнения против Арабите и ислама да са толкова радикални : спомен от времето, когато педофилът Ясер Арафат гостуваше в България и с Тодор Живков се целуваха в устата, добре е насадена любовта към арабите в мозъците/Не можете ли да разберете, че Израел и Израелците са нашата последна бариера срещу настъпващия ислам който залива Европа и света.А пропо, вземете да прочетете списъка на нобелистите

68

:)

преди 12 години

мисля че идват да върнат авиокомпания БАЛКАН : ) :)

67

Анонимен

преди 12 години

Аз пък нямам нищо против българо-еврейски икономически отношения.

66

доказани терористи

преди 12 години

Аз не съм срещу евреите! Живея, работя и дружа с евреи. Моят баща е спасявал цели еврейски семейства от фашистката власт преди 9.Септември. Аз съм против сегашното правителство на Израел! Правителство от доказани терористи и убийци, желаещи не мир, а война!

65

Петьо-Евреи

преди 12 години

*** народ слаба държава. замислете се Българи

64

Анонимен

преди 12 години

Те Българите отдавна си продадоха земите и къщите по селата, дори отдавна похарчиха парите за некоя кола и моренце...Сега са съвременни....прошляци, живеещи в панелни коптори със ПВЦ дограма от най-евтината, и мислещи се за хай-лайфа на София, Варна..

63

Анонимен

преди 12 години

КОИТО СЕ СРАМУВА ОТ РЕАЛНАТА ДЕИСТВИТЕЛНОСТ ДА ХОДИ ПРИ *** ЕВРЕИ В ИЗРАЕЛ.ТЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ НИЩО ,ДОРИ КОЛКОТО ПОВЕ4Е ЗЛИНИ , ГРАБЕЖИ ,ИЗМАМИ И ВОИНИ СЪЗДАДАТ ОЩЕ ПОВЕ4Е ПОВЕ4Е СЕ ГОРДЕЯТ .СРАМ ЗА НИЩО НЯМАТ.

62

Анонимен

преди 12 години

ТАЗИ ГОДИНА БЯХА В ГЕРМАНИЯ ИЗРЪСИХА ГИ ЗДРАВО С 500 МИЛИОНА ЕВРО ,МИНАХА ПРЕЗ ПОЛША И УНГАРИЯ ,ТАМ МНОГО НЕ ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА ПОЗНАХА НЯКОЛКО ОБЕКТА 4Е БИЛИ НЯКОГА ТЯХНИ , НО С НОТАРЯЛНИ АКТОВЕ ТЕ НЕ РАЗПОЛАГАТ И НЕ РАБОТЯТ,ТАБОТЯТ НА ПРИНЦИПА "ПО СПОМЕН"СПОМНЯТ СИ 4Е НЯКОГА ТОВА БИЛО ТЯХНО...,СЕГА Е НАРЕД БЕДНА БЪЛГАРИЯ.

61

гого

преди 12 години

Не ме карайте да се срамувам,че съм българин.От всичко прочетено в коментаритеще се изряза само с една дума СРАМОТА!

60

съвет

преди 12 години

към българите - НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ЗЕМЯТА И КЪЩИТЕ ПО СЕЛАТА - ТОВА Е СПАСЕНИЕТО - давайте земята под аренда на кооперациите - а къщите запазете си - един ден ще ви потрябват -

59

Анонимен

преди 12 години

Подолу са написани само дебилски коментари от *** и злобни хора!

58

Анонимен

преди 12 години

викат ги на инструктаж както едно време в съветския съюз ама дядо тодор беше хитър а нашите сега са будали и ще им изкупят държавата на безценица а брежнев едно време като му дадяха един орден и влаковете с нефт тръгваха към българия сегашните политици нищо не струват пред брежнев живков и хонекер

57

Анонимен

преди 12 години

ЕВРЕИСКИТЕ *** НЕ-КУПУВАТ....ТЕ ВЗИМАТ ВСИ4КО БЕЗ ПАРИ ,ДОРИ ИМА МНОГО СЛУ4АИ В КОИТО ВЗИМАТ БЕЗ ПАРИ И ИМ ПЛАЩАТ ЗА ИМОТА ГОДИНИ СЛЕД ТОВА 4Е СА ИМ ГО ДАЛИ БЕЗ ПАРИ. НЕ НА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ.КЪДЕТО Е СТЪПИЛ ТЕХЕН КРАК НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ Е СЛУ4ИЛО,САМО НЕЩАСТИЯ,ЗЛИНИ,ВОИНИ И РОБСТВО.

56

Килъра

преди 12 години

Еми какво ревете бе? Наистина ще одйдат и ще изкупят много земя ама да не я взимат на сила вие им я продавате! Познавам *** продали земята си на *** и турци и живеят в панелка в София! НЕ са виновни хоратам, че купуват, а че вие продаате. Те и арабалите реват, че евреите са га били изгонили уж-еми да не са си продавали земята бе кой ги е карал да я продават! Иначе друг е въпроса, че политиците ни продават всичко на ред тоза това 1,5 вече ги няма в България!

55

българин

преди 12 години

Не мога да разбера защо още си траем ние българите, явно нищо не може да се направи и сме толкова облъчени и манипулирани,че не ни пука от нищо което се върши в тази държава. Недопустимо е по този начин да се държат политиците(***). Няма ли някои с положение в това общество с достоинство, които да поведе българите към някакво достоино развитие. Сега вече наистина ще ни унищожат тези гадове евреите.