30

Анонимен

преди 12 години

Ех как пък един път нямаше новина, че някой политик или виден бизнесмен се е самоубил? Ама все обикновенни хора, които се чудят как да изкарат до заплата. Тъжно!

29

до 24

преди 12 години

Това стана така, защото по времето на Серго се спукахте да теглите заеми за щяло и нещяло. За колица, за плазмичка, за нови цици.Тогава имаше едно измамно усещане, че си позволявате повече неща. А сега като дойде време да се плащат тия заеми, а пари няма, какво стана? Държавата е виновна и псувните напират ли напират...

28

Анонимен

преди 12 години

Do 22Hej Tapanar! Po dobar jivot ot vsliven niama!!!Naj mnogo Mercedesi po glava na naselenieto!!!Naj mnogo X5 na glava na naselenieto!Naj malki prisadi na vsiako prestaplenie!!kavo po hubavo ot tova tarsish?

27

Анонимен

преди 12 години

В герб са най-големите комунисти и мутри, герб защитава техните интереси по-добре и от бсп, жалко че хората още не са проумели истината, да не би записите за контрабанда да бяха фалшиви, съвсем истински си бяха , ама бойко първо мисли за богатите си приятели , а хората дето умират от глад не му трябват той гледа да се отърве от тях един милионер няма да защитава бедните той си защитава златевци и другите бириВ разговора Борисов обяснява на генерала да се обади на Симеон Дянков и веднага да бъдат изтеглени проверяващите от фабриката. \"Ако трябва, обади му се ей сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам\", се казва в разпространените записи.

26

.

преди 12 години

До кога ще спите бе балъци, иначе говорите колко сте силни - смешни сте, смешни!!!!! Как да сме по -добре, като има чалга (кючеци)! Как да сме по-добре, като има лицемерие, алчност, завист! Как да сме по-добре, като ни крадат от трибуната директно и ни лъжат в очите?!? Как???

25

Анонимен

преди 12 години

В другите страни хората когато се отчаят скачат срещу управляващите да протестират а при нас който се отчая си тегли въжето или се самозапалва. Прости сме до последния си дъх.

24

.

преди 12 години

Всичката тази система ни смачка, ще ни избият майка им... заспивам с псувни в главата ми, събуждам се с псувни - какво да правя??? Това всичко до къде я докара.... човек да се чуди как да свърже двата края, разбира се че ще стане и полицейска държава! Много добре осъзнават, че хората са на ръба (като мен), да не се проявят като пресъпници!

23

Анонимен

преди 12 години

Do 14S keks4eto, vzemete i ia naebete , ta pone da si otide zadovolena!

22

.

преди 12 години

Елате в Сливен да видите как живеем, само елате! Но не питайте лицемерния Бойко, какво ще ви каже! Той разбира се ще откликле както в чужбина ги говори: Живеем си добре в България (като цяло). Елате само в Сливен!

21

Анонимен

преди 12 години

Почти уцели номера на Луи. Но не това е важно в случая, а факта, че една жена е превъртяла и е извършила безумие! А и забележете, жената е бивша учителка! Т.е. до преди няколко години е отговаряла за живота и здравето на децата! Прав беше моя класен като казваше, че ако си учител повече от няколко години, трябва да ти дават жълта книжка!

20

Мето

преди 12 години

До 15: Напротив, не е непостижимо, а немислимо да се опитам да търся причините за действие като това. По твоята логика, вместо да осъдим един убиец (защото тая е такава), ние трябва да се опитаме да потърсим причините, поради които е убил и да му влезем в положението, може би.

19

Анонимен

преди 12 години

"След мен - и потоп" Луи 14

18

Бай Хой

преди 12 години

Тази тотално одаскалена женица сигурно е искала да срине целия блок. Буквално. И със сигурност щеше да успее ако се бяха детонирали 5 газови бутилки в комбинация с 420 л. бензин. Първият етаж на блока щеше да е издухан, а останалата част просто щеше да се срине. Лудостта е навсякъде май.

17

Мето

преди 12 години

До 11: А в кой е причината, бе пич? В дядо Коледа, слънчевите изригвания, Костов, Сидеров, Царя, Бойко? Знаеш ли колко струват 420 л бензин и 5 газови бутилки? Това си е чист терористичен акт. И е странно, как така си склонен да разбереш мотивите на човек, който по чиста случайност не е избил поне 50 човека, голяма част от които деца. Ти с отрицателно IQ ли си или се правиш на ***?

16

Анонимен

преди 12 години

re6ila e da se samoubie , no za6to trqbva da se riskuva jivota i na o6te 200 tina du6i koito nqmat nikakva vina ??

15

Анонимен

преди 12 години

14Ти така и не си разбрал защо получаваш минуси! Хората не одобряват действието, а търсят причините, което е нещо непостижимо за теб:)

14

Мето

преди 12 години

На всички, дето ми цъкат минуси, им пожелавам от сърце да се сдобият с такава комшийка и като я видят да мъкне тубите с нафта и газовите бутилки в апартамента си на първия етаж, да вземат да й направят по едно кексче и да я почерпят като за прощаване. Ако искат, за по-ефектно, могат и да й помогнат да запали пожара. А като изгори блока и загинат 50 човека от задушаване и изгаряне, може и да потюхкат колко добра женица е била комшийката им. Чудно, колко много бавноразвиващи могат да четат?!?

13

няма значение

преди 12 години

лошо, много лошо. електоратът на БСП намаля с една бройка. и то преди изборите..ц,ц,ц. Само Костов ще да е виновен за това. това си е чист саботаж, казвам ви!

12

Анонимен

преди 12 години

Кой складира 420 литра бензин в дома си, откаде толкова пари, откаде този бензин, и после самоубийство, има нещо гнило.

11

Анонимен

преди 12 години

7 - Не се притеснявай има още много като нея и причината не е в хората, но няма как да го разбереш! И казано в твоят стил, то щом се радваш за тази, дано другата е под теб и да те гръмне и тогава можа да има шанс за БГ! Много е трудно да се опиташ да разбереш другият, като виждаш само себе си!