106

Mushmorok

преди 13 години

Никой не е да не си изповядват религията, но нека да не го правят показно, да не вдигат шум и да не се натрапват на християните!

105

Анонимен

преди 13 години

mvr-opnk

104

дзвер

преди 13 години

Румене не е страшно, че се строят джамии.По-страшно е, че не се строят църкви.Повечето коментиращи я влезли в църква веднъж-дваж годишно, я не.Много лицемерни са такива "християни".Бил съм свидетел на "ходенето на църква" пийнали, че чак и пияни, разказващи си вицове и държащи бутилките в ръка.У такива има злоба към всеки различен, който е отишъл в храм с вярата си, а не защото е модерно и другите го правят.

103

Българин

преди 13 години

Да идват вече изборите и да гласувам за Атака, че май няма други останали българи в политиката. Те поне честно си държат на позицията, а не си въртят *** според вятъра. Все пак първо трябва да има България. А ДПС стига са правили политика само с религия, на всяко тяхно събиране постоянно виси някакъв имам и им дава акъл. За какво може да им даде акъл той ако се замислим, нито е икономист нито социолог например нищо, просто хард ислям. Ало Българи в политиката, стига сте спали!!

102

Българин

преди 13 години

Щом искат джамии да си ги строят в турция и без това тук има прекалено много...нормално ли е да има 1500 джамии в в родината ни след като са безчинствали тук 500 години.

101

rumen221

преди 13 години

Приятели,Когато вярващи искат да си построят храм ДА СИ Я СТРОЯТ, НО- В ТУРЦИЯ ЕДНА ДЖАМИЯ СЕ СТРОИ КОГАТО ИМА 30 000 РЕГИСТРИРАНИ МЮСУЛМАНА... Нека не се правим на по-големи мюсулмани от Ходжите и ДА ПРИЕМЕМ ТОЗИ ТУРСКИ СТАНДАРТ!!!Но има една малка подробност...ОТ ДПС ГОВОРЯТ ЗА ДЖАМИЯ, НО ИМАТ В ПРЕДВИД ИСЛЯМСКИ ЦЕНТЪР С 12 ДЕКАРА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ...!!!В София, за 200-300 вярващи, тази няма да я бъде!!!

100

777

преди 13 години

Докато Атака протестира от близо 6 години срещу воя на джамията в столицата никой нищо не каза и в медиите не се споменаваше,а сега изведнъж стана въпрос номер едно в медииното пространство.Това не е ли един трик от страна на господата управляващи да се отклони вниманието на хората от тяхното бездействие.....

99

Анонимен

преди 13 години

Турци тейка ти убиха,братята ти и двоица,полежаха, па изгниха,отровени във темница.Но то нищо! Ти да си жив,баща скоро ще да бъдеш,бог е добър и милостив,а ти трябва род да въдиш.На, че плачеш! Ех, жена си!За жени е плачът даден,за жени, за сиромаси:ти не си ни гол, ни гладен.Речи тамо: "Бог да прости",на попове по патрихил,на трапеза свикай гости,пък бъди, какъвто си бил!Земи жена хубавицаили грозна със имот;народи рояк дечицаи с сюрмашки ги храни пот.Тъй глупецът, тъй залитада прекара добър живот,и никога не се питачовек ли е той или скот!

98

Анонимен

преди 13 години

Дума работи за Иван КостовПетък, 3 Юни 2011г.Автор: в. АтакаТясното сътрудничество между сини и червени напусна пределите на парламентарната зала и се пренесе в медиите. Това стана ясно, след като дългогодишният орган на БСП в. "Дума" явно заработи за Иван Костов и публикува програмно интервю на кандидата на ДСБ за президентските избори Светослав Малинов. В броя си от сряда, 1 юни, човекът на Мавъра обширно представя програмата си и запознава "червените" читатели с проблемите на десните партии. Възмутени симпатизанти на социалистите обаче споделят, че няма нищо изненадващо в рязката промяна на редакционната политика на изданието. Те припомнят, че преди 10 ноември завършилият политикономия Костов е бил редовен автор на програмни икономически статии в предшественика на "Дума" - "Работническо дело".

97

до 98

преди 13 години

Не мисля, че щеше да се нарпави, сега ме опровергай и си извади книжката за пророк. Много ги разбираш. От 2006г се правят протести срещу високоговорителите на джамията в София и никога не са били кървави, за да стане така, значи нещо се е променило. Единственото ново тук, беше А.Юзеиров, чийто брат е в затвор в Белгия за трафик на хора, и на тях им беше отказана регистрация на партия на етническа основа !!!!

96

do 94

преди 13 години

Много си прав...

95

До Атака 78

преди 13 години

Ако кучето е бясно ще иска да те ухапи, дори и да нему направиш нищо.Атака е като бясно куче, заради това и без високоговорители нападението срещу джамията и мюсюлманите пак щеше да се направи.

94

Mushmorok

преди 13 години

Абе Руменчо, много си запознат с Турция, - за ДПС работиш нали?

93

Стела

преди 13 години

За тук присъстващите хейтари нормално ли е мюсюлманин да обезобрази българско момиче за цял живот.....да не говорим ,че става въпрос за народен представител от българския парламен.А тук някакви зомбирани типове без работа пишат без да знаят защо изобщо...Засрамете се бе българи ли сте???

92

Анонимен

преди 13 години

Аз викам да забранят направо партиите и без това показваме, че сме мишки и толкоз, направо да ни затворят държавата. Гади ми се като чета какви глупости си пишете...

91

Mushmorok

преди 13 години

АТАКА ли е виновна, че 20 години сини, червени, жълти, турци и сега ГЕРБ не се сетиха да защитят българите християни??? Ботев го е казал: "Свестните у нас считат за луди"! Волен е истински българин и милее за България, затова е неудобен!

90

Анонимен

преди 13 години

dolu ataka

89

rumen221

преди 13 години

Приятели,Внимавайте...! - Няма съмнение, че Атака е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ...! Още по-малко има съмнение, че и ДПС е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ...!Извод: - И ДВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ...!!!От друга страна, защо:- Щом тюркския Волен Сидеров им е премиер, защо пък нашия да не е Президент???

88

Анонимен

преди 13 години

аз пък мисля, че ще ни отърват от БСП, ППС(ДПС) и от "Сините". Ще бъда много благодарен, ако не ги видя повече !

87

до rumen221

преди 13 години

Руменчо, молим ти се! - Копирай ми някой текст!...