50

Това е държава

преди 12 години

В Гърция отидохме до Атина и се върнахме.Никъде, нито на отиване, нито на връщане не видяхме полицай.1600 км. без никой да спре и да ти иска пари.Няма и камери.Никой не те следи.Отделно и получават много повече пари от БГ.Отделно, че не се заяждат гърците помежду си.

49

КОГА ???

преди 12 години

Кога ще видя ПОНЕ ЕДИН акт, съставен НА полицай за :1. Шофиране на личното МПС без да е опасан с колан или2. Шофиране без гражданска отговорност или винетка3. Превишена скорост4. Говорене по телефон5. Неспазване на знаци и маркировка6. Алкохол7. Липса на технически преглед или износени гумиКОГА ? Поне един акт бре ! Заради срама го направете. На 10 години поне един акт, а ?! КОГА ?

48

киро

преди 12 години

Аз лично съм защитник на КАТ -аджийчетата!!!еми платили са мужду 5000 И 10 000 ЛВ да ги назначат в кат на НЕКОЙ ДЕБЕЛ ОГЪЗНИК с средно образование тип КОМУНИСТИЧЕСКА МУМИЯ и оттам трябва да избиват. ПЪРВО -ЗАКРИВАНЕ НА МВР -ВТОРО ЗАКРИВАНЕ НА СЪДЕБНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И И ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ БЕЗ ПАРТИИ И ПАРТИЙНИ *** ТИП ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ !И ГЕРМАНСКИ ЗАКОНИ И ГОТОВО !!!!!!

47

продължение на пост4

преди 12 години

В случая катаджията е само един регистратор на нарушението и няма никакъв шанс да те рекетира или да ти прости!

46

Анонимен

преди 12 години

Колега корупция има защото всичко е много добре измислено--- правиш глобите такива че човека да се мьчи да бутне на полицая и даже да му се приревава като види ,че оня вади актовете и готово --ти какво предпочиташ да дадеш 20--30 и дори 50лв или да дадеш 500 и да ходиш 20-пьти да висиш в кат по опашки измеждудругото в Бг глобите са нереално високи спрямо средните заплати , при този дисонанс всеки ще се мьчи да бутне в подходящ момент,щото иначе трябва да си продаде колата за да си плати глобата.

45

АТ

преди 12 години

В Турция имах следния случай:Водача беше превишил скоростта с около 25 км.Първата катаджийска кола го засече и след 1 км. втора кола го спря.Поговорихме си малко на развален българо-турски език ите ни обясниха,че още в момента на засичането на нарушението влизаш в масива на пътната полиция и няма мърдане-акта ти го пускат моментално.Няма ,а сега какво ще правим или превишил си с 50 евро скоростта!На другия ден на излизане от Турция,нарушеителя плати акта от 100 лири!В случая катаджията е само ед

44

ДО АДМИНА

преди 12 години

Коментари писани от Софиянци да се трият , те са научени да карат в Керван , и не знаят правилата за движение по пътищата.Тук се коментира работата на КАТ , а не на светофарите,но магарето си е магаре - само е видяло светофар и НДК.

43

Анонимен

преди 12 години

Като бях мальк в нашия град имаше едни големи стационарни радари -- батковците ни ги премахнаха с прашки....

42

Анонимен

преди 12 години

Докато не се сложат GPS-устройства и камери в патрулките да се знаят къде са във всеки един момент, корупцията в КАТ няма да спре.ТЕ полицайте като няма ко да правят или нямат някой лев спират зад някой дърво във вкарталите и дебнат за без колан излизащ от някой паркинг или паркиращ или нещо подобно и айде "ами ко правим сега".Както и на магистралите скрити в храстите и дебнат.Корупция има в КАТ щото няма контрол върху полицайте а не че на гражданите им се дават пари ей така.

41

до 40

преди 12 години

Очевидно си зле с ориентацията. Вече споменах, че се налага да пътувам по бул. Европа. Но то е нормално за велик гражданин-столичанин като теб.

40

до 17 от 53 годишен

преди 12 години

Като бях малък, помня, на бул. Волгоград и бул. Дондуков нямаше светофар, а милицай с бели ракавели, регулираше движението, не, че имаше много коли, ама така беше.

39

Анонимен

преди 12 години

още по зле или си пернишки *** или нек'ъв бучино-дивотински ***

38

до 37

преди 12 години

Точно така е. И глобите влизат в общинските бюджети, а не потъват някъде в МВР.

37

Анонимен

преди 12 години

Господин вътрешен министър,моля покажете колко свои служители сте наказали дисциплинарно за период от една година.Не политическите ви врагове обаче.След това ми говорете за корупция и антикорупция...ако има кой да слуша

36

Анонимен

преди 12 години

И с камерите всичко е ПОБЬЛГАРЕНО в европата полицая предава дискетата или някакьв носител какьвто и да е на друга институция която преглежда всичко и изпраща поканите , а тука кат те снима кат решава кат те сьди кат прощава с две думи БОГОВЕ ,ама и аз сега много бьрзам да доиде демокрацията....

35

до ФФ

преди 12 години

Ако знаеш с какво отвращение влизам в така наречения "град"...и съм малко зад Люлин по принцип.

34

фф

преди 12 години

Вие от Люлин по-добре не слизайте в града

33

Анонимен

преди 12 години

Вие в Младост сте добре. В люлин по бул. "Европа" има точно 14 свтеофата от околовръстното до "Орион". Познай дали се случва поне половината да не са ти червени.

32

Расъл у Расник

преди 12 години

Истинските престъпници по пътищата са със зелени жилетки и се возят в патрулки...Сега след като ги знаете - идете и ги арестувайте...

31

boomslang до 27

преди 12 години

Явно ти си този, който/която не шофира. Ако си идвал/а поне веднъж в София, ще знаеш, че има доста повече светофари от другите места. За да излезеш от Младост например до цариградско имаш 5 светофара... Сам/а си прави изводите... И да ти кажа, доста е изнервящо, като всеки път спираш на жълто. На третия вече се изнервяш, минаваш и после си хващаш зелено.