427

Анонимен

преди 13 години

Атакистчетата отпадат от новините. Какво стана, че животът е така несправедлив и защо вожда Волен се отказа лесно? Май му се скараха отгоре и му припомниха кой го е сложил там, където е сега.

426

срам

преди 13 години

Това , което направиха партиите-*** е позорно. Да се осъди една българска партия преди съд и прокуратура да се произнесат по въпроса за вината. Срам за българите. Не съм член на Атака, но в случая ги подкрепям и ще гласувам за тях.

425

Али Баба

преди 13 години

От другия петък всички от ДСБ,ГЕРБ,СДС,БСП на'' ПЕТЪЧНА МОЛИТВА''задължително.Моля носете си килимче и вазелинче.

424

Анонимен

преди 13 години

Много шум за нищо. Воленчо се покри, а вие си изкарайте главите от пясъка, яхат ви предизборно. Нищо повече.

423

Chikatilo

преди 13 години

432....Български граждани точно колкото и ***...когато им изнася са *** коато не българи ! Кеф ти така кеф унака....според случая. И все с това спекулират, че били малцинство, неоправданите те мили помаци и ***...до кога ше ги храниме тия мързеливци(*** конкретно) Докога ше вие ходжа в центъра на София?

422

До АЗ

преди 13 години

Знаеш че Германците си имаха фашитстка партия която хвърли половиния свят в огън. Атака няма разлика от тая Германска пратия която изкара 2. Световна Война. Освен това турците и помаците които отиват в джамията не са чужди хора, граждани са на България и имат права колкото другите граждани на България.

421

hum

преди 13 години

Досетете се в официалния сайт на коя институция е публикувано това днес"Най-големият християнски храм в града - Света София, след падането на Константинопол под турска власт е преустроен в джамия. При посещението на този монументален паметник на вярата хористите от ловешкия хор Евстати Павлов възторжено запяха под главния купол: Христос воскресе! Но те бяха рязко прекъснати от охраната под предлог, че след обявяването на Турция за република от Кемал Ататюрк храмът е превърнат в музей."

420

ddd

преди 13 години

Буквално, прегракнаха с декларации, в защита на турците!! От най-високото, до най-ниското управленско и законодателно звено!!! А, защо си мълчат гробовно, когато на всички митинги на етническата партия се поздравяват на турски в ефир,пропагандират буквално всичко,за което могат да се сетят дебелите *** от ДПС! Тогава, не виждам декларации от никакво ниво!! Големи *** сме!!

419

До Християнин 422

преди 13 години

Мюсюлманите не ви направиха смешни, Атака направи България за смях (Според мен ужас)

418

Chikatilo

преди 13 години

УУУУУУУУУУУУУУУ НС ТУРСКИ *** ТАКИВА ПАЗИТЕ СИ ЕТНИЧЕСКИТЕ *** ПОВЕЧЕ ОТ ДЕЦАТА !!!

417

АЗ

преди 13 години

ДПС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНОНЕ БИВА ДА СЕ ПРАВИ СРАВНЕНИЕ С АТАКА...ЗАЩОТО АТАКА СА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ И СА ПРЕДИМСТВО ПРЕД ПАРТИЯТА НА ЧУЖДЕНЦИТЕ

416

Гоце

преди 13 години

Браво на ДСБ, СДС, ГЕРБ, КБ и независими, че се опитват да изстрият срама. Дано се постарае и конституционния съд.

415

антиимам

преди 13 години

Лошооо, робското ни мислене някой го приемат като верска толерантност и го смятат за правилно, но това ще ни докара големи главоболия в бъдеще. Защото резултата от случката пред джамията /тъпата декларация на пол. сили в БГ/ даде нови надежди на ДПС за превземане на нови верски територии и утвърждаване на набиращия все повече сили ислям. Ще поискат скоро и да си носят свободно чаршафите на главите и в името на етнич. мир нищо чудно да започнем да се дупиме заедно с тях на молитвите им. Евала БГ

414

BG

преди 13 години

Драги Българи, свободата не се извоюва с предрешено гласуване, вайкане и спотайване в черупките.Според Вас Хан Аспарух как се е заселил на тези земи за да има днес България, някой му я е поднесъл на тепсия ли ? Не, взел я е с меч и отрязани кратуни и кръв.Блейте и гледайте как ни взимат държавата и ни тъпчат.

413

до 422

преди 13 години

Направиха ни, заради такива като Волен!

412

ХРИСТИЯНИН

преди 13 години

ЕЙ МЮСЛИТАТА НИ НАПРАВИХА СМЕШНИ. ПЕТЪЧНАТА ИМ СЛУЖБА ПРЕДИ СЕ ЧУВАШЕ, СЕГА И ОТ АВТОГАРАТА МОЖЕШ ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ КАТО В АНКАРА. ОПЪНАЛИ СА КИЛИМЧЕТАТА ОТ КРЪСТОВИЩЕТО ЕКЗАРХА. СРАМ И ПОЗОР.

411

Анонимен

преди 13 години

Значи молитва има, полиция има, Волен няма? Не съм очаквал друго, Волен не е толкова *** на колкото се прави, пази си местенцето той. И по-добре, че изцепки вече не ни трябват. То не е Русия и газа, не е Уикилййкс, ами и на Волен простотиите липсват на България.

410

Анонимен

преди 13 години

Моллата на джамията продължава с озвучаването на квартала, започна в 13, 33 ч. Не можах да видя дали лежат отвън на тротоара, защото нямам пряка видимост. Охраняват ги няколко автомобила полиция. Ама много се старае тоя молла, сякаш е по шумно от други пъти. Стана ми тъпо- затова ли се бориха атакистите... все другите побеждават срещу българското ... няма ли кой да закрие тази държава..

409

Анонимен

преди 13 години

Правилно са постъпила в парламента. Трябва да обяват АТАКА за противоконстуционна партия.

408

Анонимен

преди 13 години

Новините за Атака бавно, но сигурно отшумяват. Волен си прибра яйцата и отиде да пише доклад до шефа. След час вече и в Днес бг няма да има новини за Атака на първа страница.