1445

Анонимен

преди 13 години

В центъра на София някакви *** вият-алах акбар,а нашите продажници не предприемат никакви мерки.Ето това поражда расова омраза

1444

Анонимен

преди 13 години

абе аз ли хуу не виждам или в джамиите няма жени какво е това вярата не е ли за си4ки и какви са тия духовни храмоеве това по скоро прели4а на ко4 клуб да не говорим 4е се 4ува 4е се омешвате в свободното си време което сащо приемате за нормално

1443

Дончо

преди 13 години

Аз с целата ми рода ще гласуваме за Волен, за вас незнам

1442

Анонимен

преди 13 години

Ибрикчиите от Атака, които не застанаха зад антигей шествията, защо ги пропускате?!? Ама те стават само за домашни циркаджилъци с тайните си съюзници от ДПС. А срещу световната *******стка секта не посмяха да излезнат...щото предстоели избори. Смешници!

1441

Анонимен

преди 13 години

Пред джамията големия балон ГЕРБ се спука, лъсна им ибрикчийския ***, къде се скриха като мищоци.

1440

Анонимен

преди 13 години

БИВШ ФЕН НА БОЙКОБОЙКО Е ПОДЛЕЦ И НЕБЛАГОДАРНИК! ТИПИЧЕН БЛИЗКАК! ИЗПОЛЗВА ВОЛЕН, А СЕГА ГО ЗАХВЪРЛИ, ЗА ДА ПРАВИ МИЛИ ОЧИ НА ЦИРЕЯ ДОГАН! НО КОЙТО Е ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И ПАТРИОТИТЕ СКОРО ЩЕ СЕ УБЕДИ, ЧЕ Е СБЪРКАЛ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ЗАТЪВА И ЕДНА ТРЕТА ОТ НЕЯ Е ПОД ТУРСКА ВЛАСТ. СТРАНА БЕЗ БЪДЕЩЕ, СЪСИПАНА ОТ ТУРЦИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ. ВОЛЕН ИСКА ДА Я СПАСИ, А БЕЗРОДНИЦИТЕ ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ЛУД! БОТЕВ ГО Е КАЗАЛ ГЕНИАЛНО И ПРОСТО: СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!

1439

Severna Balgariq

преди 13 години

Bez ATAKA v Severna Balgariq da si naprqvar ZEMLQNKA v Stara Planina , te i bez tova sa partizani

1438

Анонимен

преди 13 години

Вижда се края на ДПС, за това *** като ***.

1437

Анонимен

преди 13 години

Да накажем ГЕРБ в предстоящите избори и да ги пратим, къдеее?....При Царяяя....да му крепят дъртите мъде! :)

1436

Анонимен

преди 13 години

мУсУлманките да ся подмиват поне веднъж МЕСЕЧНО щото съм гнуслив

1435

Анонимен

преди 13 години

Цици и Боко да излязат и да се извинят на българския народ, за създалата се ситуация, породена от некадърността на тяхното управление. Не може след две години насаждане на омраза сред различни прослойки сред народа, да се правиш на ощипана мома.

1434

АТАКА НАПРЕД

преди 13 години

Върви, народе възродениииииии, с АТАКА в бъдещето ниииии

1433

Анонимен

преди 13 години

Ако ще се забранява Атака, би трябвало да се забрани и ДПС, защото щом има насаждане на омраза, има и провокация от страна на ДПС. Ако се забрани само едната партия, напрежението ще ескалира още повече....

1432

недоволен

преди 13 години

ама ако ще забраняват да започнат от верската партия дпс после с атакасъществуването на дпс е антипод на атака и дава храна на болен сидеровима атака и дпс има проблем, няма атака и дпс ,няма проблеми още нещо и двечките са с държавна субсидия т. е. всички ние им плащаме за да са в политиката мамицата им и откачалки

1431

от 1552

преди 13 години

новини- технческа грешка...

1430

Анонимен

преди 13 години

Честит празник на всички българи, славяни, мюсюлмани, християни и китайци - празник на славянската писменост.

1429

Анонимен

преди 13 години

А ще забранят ли в християнска България да се чува по високоговорител "Велик е Аллах, няма друг Бог?" /така каза Сидеров, че пеят/ Ще забранят ли номини на турски в националния ефир? Не е ли България с един език- БЪЛГАРСКИ?! Не празнуваме ли точно днес това?! Като ще забранявате забранявайте всичко, което създава етническо напрежение, а не избирателно!

1428

Анонимен

преди 13 години

За 22 години ДПС не е сложило едно цвете на исторически паметник.Освен байрамите и рамазаните друг празник не признават, за каква политика говорим, само са етнос и религия. Мазници.

1427

Бай Мезан

преди 13 години

ЩОМ ИСКАТЕ ДА ЗАБРАНИТЕ "АТАКА" ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИТЕ И ДПС ЗАЩОТО НАРУШАВАТ Гл.1 Осн . Начала Чл.11 (4) ОТ КОНСТИТУЦИЯТА . СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИЙ И ДВИЖЕНИЯ НА ЕТНИЧЕСКА И ВЕРСКА ОСНОВА СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ !!!

1426

poohy

преди 13 години

Ще се съглася със забраната само ако се забрани най-сетне противоконституционната етническа партия ДПС.