233

Гражданин

преди 13 години

Не съм фен на Митрева, подразни ме с това обезщетение от 31 х.лв. за неползвана отпуска, но сега шапка й свалям!Достоен човек! И заби силен шамар на мутренското управление!

232

Анонимен

преди 13 години

Колкото е по-тесен кръгът на облагодетелстваните, толкова по-малко хора ще знаят .

231

знаещ

преди 13 години

истината - имаше натиск за 2 /ДВАМА/ директори Плевен и Кърджали единият се яви на конкурс и го спечели другия не се яви справка страницата на НОИ от останалите вкл и стари "спечелили" има фрапантни победители кадрова политика - всички от Бодра смяна остават независимо от възрастта и моженетощо не каже и грешките си - обслужване на интереси извън герб и т.н.не само тя всички били на позиции последните години да си ходят бойко да ги сменя има хора отвътре които знаят и могат НАВСЯКЪДЕ

230

Анонимен

преди 13 години

Корупцията в страната не е намаляла, а претърпя метаморфоза. Просто отива в "правилните" ръце. Мой близък е рекетиран от вожда срещу голяма сума пари да заеме отговорен пост. Нищо, ама нищо ново не се е случило откакто ГЕРБ са на власт, освен че искат всичко за себе си. Другите поне оставяха по малко гювеч и за хората.

229

знаещ

преди 13 години

на вниманието на всичкимитрева би готова за управител 2000-та година - не стана /справка неофициалния раздел на ДВ в каква фирма с участието на първия управител николов е участвала/митрева 2010 г. - единственото решение с/у ушев /жалко че не знаеха и сега не знаят че има и други можещи/ само че никъде не е показала записката от 2008 г. по повод актуализацията на пенсиите от м. октомври 2008 г. там дефицита е 1,5 милярдаЗаключение - добре че си отива НОВИЯТ труден избор много труден

228

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Всички болни от герболеза герболетки ревнали срещу жената а не се усещат, че вашият шеф Тиквобойко я назначи с презумция да му върви по свирката и когато тя отказа, да назначи 17 мекерета от ГЕРБ той я уволни. Ама нормално е да не назначи хора от герб защото те за нищо не стават!

227

уж социално осигорен

преди 13 години

Тази просьлзената си взе навремето полагащите и се пари за неползвана отпуска.По памет около 40 000 лв.Ценен кадьр.Сега просьлзена ще си вземе и полагащите и се 6 заплати; и сигурно още някой лев от неизползвана отпуска.Ей такива са ни всичките рьководни фактори;затова ще бягат от тая абсурдна дьржава....

226

А сега...

преди 13 години

Щом не си зад гърба на премиера, когато открива магистрали, детски градини и др. значи си в немилост !!!

225

лили

преди 13 години

Защо чак сега се сети да говори Христинка? Досега амнезия ли имаше? Наглост и нахалство - на 62 години да прави циркове и да реве.

224

paketa

преди 13 години

V na4aloto na demokraziqta se dadoxa pensii na xora bez kakavto i da e trydov staj,otkradnaxa parite ot ergenskiqt danak i togava i sga ne kakto v DEMOKRATI4NITE DARJAVI,a po INERZIQ I ZA PO lesno KRADENE YDRAJKITE ZA PENSIONNO OSIGYRQVANE OTIVAT OT LIZATA NE PAK V CAOTVETNOTO LIZE,A V OB6TA NEKOTROLNA KASA-tova zna4i,4e NE GRADIM DEMOKRAZIQ t.e YPRAVLQVAME PENSIONNIQ FONQ KAKTO KOMYNISTITE,AGOVORIM,4e SME PROTIV TQX?

223

Контра - Атака

преди 13 години

През 2008 г. анти-белите фашуги Станишев, Кобурга, Доган спряха СПО ( Семейното подоходно облагане)Накратко СПО е американска практика - семействата които имат деца и които ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, в края на годината ИМ ВРЪЩАТ част от платените данъци, според броя и възраста на децата, които отглеждат.Хубаво, ама "самотните" *** с по 10 до 23 чаавета, които никога не са работили в живота си, и които НИКОГА НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ, не могат да получат никакви детски чрез СПО.Затова горните трима го спряха ...Когато Митрева стана зам-социален министър, тя каза, че тази система на плащане на детски на калпак, НЕ Е СПРАВЕДЛИВА. И че ще върне СПО. Ауууууууууу ...Новите 4-*** анти-бели фашуги Бойко Борисов, Волен Сидеров, Иван Костов, Мартин Димитров веднага я "избраха" за шеф на НОИ, и по този елегантен начин, я извадиха от МТСП ( Министерство на труда и социалната политика). След като я натириха, повече не се чу и дума за въстановяване на СПОСега дойде ред за окончателното елиминиране на Митрева. Когато искаш да махнеш някого, винаги ще намериш някаква УЖ причина. Но истинската причина е тази ....ТЯ СЕ ОПИТА ДА ВЪЗТАНОВИ ЧРЕЗ СПО, СПРЕНИТЕ ПРЕЗ 2002 г. ДЕТСКИ, НА БЕЛИТЕ НЕ-*** СЕМЕЙСТВАИменно това е "вината" и !!!

222

Анонимен

преди 13 години

Тази е голям наглец.Трябвало много по рано да я издухат и да върне парите.

221

Анонимен

преди 13 години

Горката пенсионерка, взела 30 хил. премии. Горката бедна, онеправдана душица, вземаща по още 700 лв месечно за 'консултации'. Стиснала кокала и не пуска! С зор и сълзи си подаде оставката. Късно я уволнихте! Няма достойнство и чест в тази държава !

220

Анонимен

преди 13 години

ББ, отдавна трябваше да ги изметеш всички *** от властта. Никакви компромиси с тия ***, щото после ти се качват на главата. На следващите избори - пълна победа на ГЕРБ.

219

Анонимен

преди 13 години

Каква футболна драма, достойна за перото на Шекспир. Колко лоши са от ГЕРБ, че са искали да изметат червените назначения в НОИ.

218

Избирател

преди 13 години

Българи, раздвижете си мозъчните клетки!Когато есента отидете да гласувате и се колебаете в избора си,пуснете бюлетина дори и за магарето на съседа си, но не и за тази *** от мутри и милиционери-некадърници, която сега се гаври с НАС!

217

Стоян

преди 13 години

Още един пирон в ковчега на гадните мутри. Боко, Бокоооо, до тука беше!

216

Анонимен

преди 13 години

"Христина Митрева научава за оставката си от медиите."Хахаххаха. Гърбава работа, какво очаквате :) Те всички гърави научават от там за оставките си, затова вместо да работят, по цял ден следят телевизията - да не би вожда да има някакви конкретни заповеди за тях от малкият екран или просто си играе с ножиците :)))

215

Анонимен

преди 13 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича ''торбичките за пари''. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философ...ията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари... Нека си опитаме късмета

214

ИСКРЕН

преди 13 години

*** от ГЕРБ усещат края, и търсят начин да го отдалечат. НЯМА ДА СТАНЕ ! ГЕРБ е туморът на България! Да се махат, докато не е станало късно!