89

ааа

преди 13 години

Има един много неправилен български израз : - "*** НЕ ПЛАЩАТ "" НЕ ПЛАЩАТ" такова понятие не съществува Те ПЛАЩАТ с нашите пари защитени от правителствената подкрепа

88

ИСКАМЕ ИМЕНА

преди 13 години

Благодаря ти номер 78. Крайно време е на *** да им се изписват имената? Защо от полицията никога не им ги казват на медийте, или пък медиите не ги публикуват? Ако аз направя такова провинение сигурно и снимка ще има. Искаме снимки - всеки ден като си четем новините да виждаме лицата на престъпниците! Не така..между другото, на другия ден все едно нищо не се е случило. Не А. А., А. Б. и т.н.

87

Анонимен

преди 13 години

Бати полицаите.На нас ни са правят на мъже,пък на *** гък не казват.Ся ши ги установяват.Дрън дрън та пляс.Що не са викнали помощ и да ги опухат на момента и да ги приберат.За тва *** са смели.*** е страхлив но като знае,че няма да има отпор е много смел.Преди не смееха да гъкнат.

86

22222

преди 13 години

Тази сутрин някои плуеха по американските полицаи...., 4е застреляли престьпник....Ами това са на6ите!!! Не полицаи, а страхливци!

85

вива

преди 13 години

За опит за бягство и съпротива при арест бащата на Ивайла Бакалова в САЩ го осъдиха на ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА.А тук - на 1-2 год., и *** няма да ги излежи, защото има и други присъди и у нас се лежи само най -тежката, вместо да се кумулират. Те и затова *** си правят каквото искат - бият доктори, полицаи. Ама Герб нали борят престъпноста - защо не променят законите, като имат мнозинство, вместо да овладяват контрабандата.....

84

Анонимен

преди 13 години

*** са реално съществуваща голяма опасност за българския народ,

83

до 82

преди 13 години

а теб скотоумнико трябва един долен мангл да те пипне да те обере и след това дате избие зъбаците до един и като одидеш при малоумният ушев да ревеш той да те добие

82

Анонимен

преди 13 години

Пак *** ексцесии

81

ааа

преди 13 години

Едно време имаше един стар пенсионер на име Чочоолу. След като *** от Пловдив изнасилили и убили внучката му дядката влезнал на *** мегдан със скрит шмайзер под палтото. Не помня какъв беше броя на убитите ***, но помня че няколко години след това *** в центара ра града не се мяркаше.Имаше и вечерен час за тях. След 8 вечерта ако хванат ***, в пандела и 40 дни пренудителен труд в строителството. Днес те са на мода и на власт! Тежко им на млади и стари българи.

80

до коко

преди 13 години

Да ама един ден тъпия ушев ще те гръмне и ще изкара теб виновен.Не, че не са убили доста хора вече *** прасета,но ще е по лошо ако бъдат и поощрявани един вид.Те и със сичкия контрол уж избиха сума хора докато си стреляха по стълбове и тн., бе доста случаи имаше *** полицай да убие невинен човек ,и дори да не го вкарат в затвора.Така че по-добре да не им се дават много много права.

79

коко

преди 13 години

Дайте най-сетне права на полицаите да употребяват оръжие в такива случаи!!!!Нас ни пазят полицаите,а не театрите на шефовете им в Парламента и по телевизията!

78

wtF?

преди 13 години

Първо това няма нищо общо с правата,а с оказвания контрол от полицията и върху полицията.Правата принципно са ни достатъчно ограничени , а специално в България права дори липсват.Кви права още искаш да се ограничат.След всеки да върви по 1 полицай и да го подслушва ли?

77

SarcasticGrin

преди 13 години

Първо трябва да се постигне консенсус между нас - нормалните граждани. Не може по един повод да се пише, че полицайте са "женчовци", а при друг, че има полицейски "произвол". Аз лично съм съгласен да се действа по-твърдо и да има ограничения на някои от правата ми.Също така, трябва да се промени НПК и НК и ЗМВР, за да нямаме заведени по 100 дела на месец в СПЧ и да се дадат повече права на полицаи и граждани при самоотбрана, да се коригират разпоредбите за рецидива и да се увеличат наказанията.

76

опасни и страшни

преди 13 години

Сутринта като отивах на работа забелязах точно срещу мен 27-годишния А. А. и предпазливо преминах на другия тротоар. Ако не бяха медиите намаше да зная че А.А. е престъпник и вместо от А.А. щях да се пазя от Б. Б.Искрено им благодаря !(-:

75

777

преди 13 години

всички *** в панделата и на работа на строежа на магистралите,*** искат само да крадат,да лъжат,да пиянстват,да убиват,да създават проблеми в обществото.

74

дедо Гльони

преди 13 години

абе таа снимка по-нескопосано не можахте ли да я преправите?

73

...

преди 13 години

А танковете къде са?

72

bombata

преди 13 години

tova s minimom 3 ma ubiti trqbva6e da priku4i.

71

ted

преди 13 години

скоро и нас ще почнат да бият ако не земем мерки вече тази *** гадна *** прекалява много им отпуснаха свободата маи маи ще има опълченците на Шипка 2 част

70

до-65

преди 13 години

Ако *** ни избият, има ли значение какво ще каже организацията с гръмкото име "Хелзинкски комитет" ?Нашата сигурност си е лично е нашо задължение. Никой няма да ни пази ако постоянно се интересуваме кой какво ще каже !Кое е по добре, Хелзинки да крещят или децата ни да мрът ?Ако *** ни карат да страдаме това е само защото ние им позволяваме