182

MP42

преди 13 години

ДО 184..Не се съмнявай в моята компетенция..От много неща зависи,ако си студент и настоящия ти адрес е там ще те пишат временно пребиваващ..

181

Smart

преди 13 години

Обръщението е към MP42.

180

Smart

преди 13 години

Нещо започвам да се съмнявам в компетенцията ти! Не четете ли статията?!"Хората ще бъдат преброявани по настоящ адрес, дори ако постоянната им регистрация е на друго място."Защото това е важно - и аз съм в същото положение...

179

кОлтурен

преди 13 години

Наистина, при предишни преброявания питаха колко книги имаш. Сега няма нужда. Колкото по-малко, толкова по-добре. Как казваше бай ***, "като чуя "култура" и ми идва да се хвана за пищова"? Ама и си ни личи отдалече!

178

MP42

преди 13 години

до 180.Аз на когото можах отговорих.Все пак минах обучение за преброител..Готова съм да отговоря на всички които имат нужда от помощ..

177

До МР42

преди 13 години

Добре, че поне някой прояви желание да пояснява неяснотите. Аз цял ден се чудя защо НСИ не си направиха един форум - можеха да използват безплатен хостинг даже (!) - на който да отговарят на въпросите на хората. А не така да се питаме един друг по новинарските сайтове :(

176

ili

преди 13 години

Ейй, хорааа, доживях и аз :D получих преди малко заветната парола , чакана така дълго от 09.00ч. сутринта ...и се ПРЕБРОИХ! А относно професията, да доста некадърна работа, аз също изобщо не си намерих моята, но както и да е, чувала съм, че статистиката е наука от неверни данни...е сега се и обедих. Приятна вечер на всички !

175

;)

преди 13 години

много по-лесно щеше да е сам да си изпишеш сферата на работа и професията, а и щяха да се спестят и парички, но ...а аз моята не си я намерих даже, и отметнах възможно най-близката , абе ....

174

Анонимен

преди 13 години

Аз да питам ,ку Аишето е в съседната колиба ,а аз съм в мойта .Кът две жилища ли ша са пишем .Или като едно.Щото и сестрахи на Аишето има деца от мен .*** не съм им мъж и на двете .И аз сега сам ли съм ,или сум с две жени.А децата не ги признавам и от двете .Те сами си се плодят.

173

oparolena

преди 13 години

Абе хора, паролата ти я дават при регистрацията и веднага след това си влизаш с нея. Вие какво чакате не мога да разбера! Изглежда не четете всичко при регистрирането.

172

---->

преди 13 години

Бре, хора, то големи недомислици в тази онлайн анкета бре... глави на семейства, не може деца, ако не си семеен, пак глави, по 2-3 пъти си пишеш ЕГН-то - при положение че се регистрираш с него, моята професия я търсих като гламав в категориите, иначе въпрос за телевизор има, но за книги няма, то кой ли чете вече в днешно време, аз и някои други "будали". Пълен *** е всичко.

171

MP42

преди 13 години

Не се притеснявайте от преброителите всички са от там където живеят.Аз например ще преброявам хората от нашия блок и те ме познават,и аз ги познавам..

170

rumensh

преди 13 години

Паролата се бави,но всичко си е точ,като се внимава те връща пак и така,е играчка е ,но като ти звъннат сега даваш кода и всеки по живо по здраво ,помня миналото преброяване 2 часа пише ,брише баси,а така електронно е по лесно,може да не го направиш веднага,да продължиш в удобно време.

169

//

преди 13 години

Е, преброих се!!! При мен например паролата пристигна на 2-та минута. А вече имам и кода. Относно сградата - сигурно ще ни питат през коя година е построена ?! Относно преброителите - не сте длъжни да ги пускате в жилищата си.

168

ot 170

преди 13 години

Nali taka obraha apartamenta mi predi 10 godini vav Varna, bjah v chugbina i njakoi mi prodade adresa na kradzi...no zogava kradzite zagubiha vreme da mi go pretarsjat !!!

167

Анонимен

преди 13 години

Prebrojavane ima smisal samo za danachnite i za kradzite....to shte im pokage v koja staja sa televizora mi i drugite zennosti, za da ne gubjat vreme da gi tarsjat !!!!

166

Анонимен

преди 13 години

изобщо не е лесно за попълване -играх си 3 часа !!

165

MP42

преди 13 години

Преброителя носи един много голям списък и трябва да уточни дали всички сте се преброили,кой е глава на семейството и колко души живеете заедно..Този документ се казва ПНЖ-2...

164

Анонимен

преди 13 години

A длъжни ли сме да ги пускаме у нас тия преброители ? И какво трябва да се случи на нашата среща освен предаването на кода ?

163

Някой

преди 13 години

Паролата ми дойде, но сайта изглежда се счупи :D