99

tom4o

преди 13 години

prosto jivota v kapitalisma dava plodove

98

до 14563 от Що така

преди 13 години

Няма как да е истина това което говориш, поради ред причини.Ако си размърдаш малко сивото би трябвало да стигнеш до нещо по-реалистично.Безпаричието може да причини депресия, депресията може да те затвори в себе си,да те накара да се изолираш, да се капсулираш.Агресия да събуди няма да хванеш 2 *** и да лупаш по майка си. Ще те накара да си сложиш край на живота, но не на чужд живот. Ако и ти заради малкото пари в БГ прибиеш майка си-после кажи че е депресия и е виновно БСП и Бойчин.опомни се !

97

студентката

преди 13 години

само да добавя, че в моя университет бачкат поне 10тина ненормалници, някакви пълни комплексарчета, които нищо не разбират от предмета, който преподават. всеки път като вляза в час и се чудя кой ги е допуснал, не правят ли психически тестове .... :X

96

студентката

преди 13 години

100% даскалчето е хвърлило око на някоя колежка от унито и понеже тя го е отрязала, той е решил да си отмъсти на целия женски род... като пречука майка си. сега за луд ще го обвинят и айде в лудничката и след няма 1 година ще си излезе и ще убие някой друг и после пак, и пак, докато някой не се сети, че тазкива изверги трябва да ги вкарват в затовра до живот!

95

todor

преди 13 години

potresen sam.. 4-ti kurs sam tam.. Tehnologia na meso i mlqko.. Krumov mi be6e na uprajneniata... napravoooo... pfff.. neznam kvo da kaja.. Ne sam vi 4el komentarite i nqmam namerenie.. li4no go poznavam.. i znam pod kakav stres e rabotil tam.. no puk .. 4ak do takava stepen da izperka..! Ne4ove6ko!

94

i az

преди 13 години

prav si i az ne go razbrah tova... Dobre 4e ne e stanala nqkoq po-golqma tragediq! Bog da go prosti 4ove4eca...

93

14563

преди 13 години

Какво ми говориш за глупости! можеш ли да обясниш как се живее с 300-400 лв. на месец, нека не е по малк от това.Живей ти с толкова пари и после говори за бедни и богати и за партии. мизерията в бг и ниския стандатр на живот е в основата на депресиите и убийствата.

92

Що така ?

преди 13 години

Сума народ коментира че от живота в БГ човека е изтрещял. Стига вече малоумие де . Не че живота не притиска хората и ги ограничава всячески, но да кажеш че кризата го накарала да хване чук и да го вдигне срещу майка си несъм съгласен. По света има луди навсякъде. И убиици и всякаква тор.И пари си имат хората, и богати държави са и пак издънки от подобен род. Така че да говорите за сини,червени и секви партии и бойко борисов.... показва че сте зомбирали и никой не е на ясно за щого иде реч !

91

гурбетчия

преди 13 години

Към убийства посягат хора,които още като здрави са имали нещо идиотско в себе си,изключения са убийствата по време на самоотбрана!Знаеш ли има различни видове псх.забоявания,има шизофреници кротки като овце,има буйни.Вече разболял се псих. човек е 1000 пъти преувеличен вариант на собственните си негативни черти,които е съумявал на прикрие докато е бил здрав!

90

14563

преди 13 години

Много филисофски гледаш на проблема, и защото си мислиш че глада и мизерията не водят до убийство, а отмъщението води.няма логика в това ,като цяло всеки един проблем може да доведе до тези последици!

89

SDS

преди 13 години

От какво ли,как ли,човекът е превъртял.И това е трагедията!

88

философ

преди 13 години

До психиатрично заболяване се стига не само заради мизерията,има и редица други фактори,които могат да са причина,напр.несподелена любов,постоянно и задълбочено мислене как да отмъстиш на някой за нещо и т.н.Ако се разболееш заради глада,се самоубиваш без да вредиш на околните,но ако се разболееш вследствие прекалени мечти за мъст на някой,тогава ако не можеш да си отмъстиш на него,нараняваш други,защото злобата си е била в душата ти още докато не си изперкал!

87

Ленчето

преди 13 години

Какво се чудиш? Аз имам един колега, който абсолютно безпричинно отвреме-навреме започва да псува хамалски компютъра или принтера и да си рита бюрото, обаче никой нищо не му казва и всеки се прави на разсеян, защото е роднина на шефовете.

86

14563

преди 13 години

да държавата е виновна, защото ако всичко му е наред на човека и има достатъчно пари да живее нормално, няма да се стигне до там, защото той не е роден с психиатрично заболяване, а в резултат на живота който води (може би) е полудял!

85

гурбетчия

преди 13 години

Прав си!На човек когато му дотегне живота заради глада и мизерията ,си слага въжето на врата,а не убива майка си с чук!

84

Не разбрах

преди 13 години

Не ми стана ясно как хем е бил психичноболен, хем е бил преподавател в Университета по хранително-вкусови технологии?

83

Анонимен

преди 13 години

"Миналата година по ОФИЦИАЛНИ данни Цветелина Бориславова (БойкоБо) е забогатяла със 120 000 000, Вие с колко забогатяхте ?! "Е, на тебе ли да ти даде от парите искаш бе, ***?Имала какво да продава - продала го е и толкоз!

82

konstantin

преди 13 години

Как си извади такива дълбоки заключения от оскъдната информация в статията?Все държавата е виновна,все глада,мизерията,все нещо друго,но не и самите ние.В Америка да не са гладни и жадни,когато се стрелят на месо?Стига с глупостите и се информирайте преди да определяте кой за какво е виновен.Големи специалисти се извъдихте.Човека е маниакален бодибилдър.

81

галактика

преди 13 години

до 73 - левскар ----- Правото трябва да е гарантирано / според Конституцията / ---- Било е преди много години, и знаем, че е възможно ----- Държавата беше Държава / с главно Д /, и хората бяха Хора / г главно Х /

80

J

преди 13 години

toq pi4 go poznavah zashtoto i az sam ot skutare.Beshe vishist mom4eto i nqmashe losh harakter,no si li4eshe 4e neshto ne e kakto trqbva pri nego vsi4ki si mislim 4etva e ot mnogo u4ene.4esto e sqdal da pie po nqkoq bira pri nas i togava ve4e prevklu4vashe na druga faza.ta i v4era moje da e odaril nqkoq 4ashka in da e prevartql...