159

KALT

преди 13 години

Точно прочутото Българско трудолюбие не е мит. Ако говориш за себе си може би е вярно. Прасето направи много за себе си и личната гвардия крадци, и сега се смее на тъпаните които му дадоха възможност. Надявам се крупиетата да са безмилостни, и да му вземат всичко, накрая да заложи и хасан. Долен крадец.

158

56

преди 13 години

Ха познайте от първия път. Аз познах- нямааа.

157

Анонимен

преди 13 години

до не си кривете душатаЦарят направи позитивни реформи в икономически и социален план.НАПРАВИ РЕФОРМИ В БАНКОВАТА СИ СМЕТКА,ОТ ПРОСЕК И ПИЯНИЦА СТАНА МИЛИАРДЕР.ОТ БЕЗИМОТЕН ,СТАНА МУЛТИ-ИМОТЕН.

156

MMM

преди 13 години

Въпроса е принципен. Има ли право над тези имоти или не.Сакскобургодски е като всички останали в тази държава на които са реституирали имоти. Да одържавят тогава и всички други реституирани имоти! В тази страна няма нищо сигурно. С всяка смяна на правителства започва раздрусването на чувала с мишките. Ако са върнати имотите на Симеон неправилно да се накажат тези които са ги върнали. Сега ни занимават със Симеон, а за ЦЦ се замълча. Там всичко е на ред. Законите трябва да са за ВСИЧКИ ЕДНАКВИ.

155

Анонимен

преди 13 години

Царя е титла, обаче ,,ЦАРЩИНАТА,, е институция и тя като такава стопанисва и ползва царските имоти, които обаче винаги са били и ще бъдат ДЪРЖАВНА или НАРОДНА собственост.Като не му харесва на ,,царя,, това положение - МНОГО МУ ЗДРАВЕ !!!!

154

кл

преди 13 години

браво Бойко ние сме с теб

153

Анонимен

преди 13 години

КОИТО ПОДКРЕПЯ ИЗМИСЛЕНИЯ-САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИЯ СЕ ЗА ЦАР-КРАДЕЦ-ИЗМАМНИК-АЛКОХОЛИКА-ПРОИДОХА-НЕГРАМОТНИЯ-НАРКОМАН-СИМЕОН ХАСАН Е СЪЩИЯ ПАР.ЦАЛ.

152

yashinaki

преди 13 години

Абе човек, ти сляп ли си, или просто мега лековерен?!"Царят" и хайката му разбойници освен да се накрадат, нищо друго не направиха! Симеон си взе имоти за милиони, част от които веднага продаде. След това направиха сделката с външния дълг, за което взеха тлъсти комисионни, а Велчев се сдоби с хотели по морето! Искаха да направят и далавера с магистрала Тракия, но поне това не успяха. Добре че сега я строим с евро пари!

151

Анонимен

преди 13 години

ДНЕС,БГСТИГА ТРИХТЕ КОМЕНТАРИ.

150

KALT

преди 13 години

Когато запитали Левски, като съборим султана кого ще сложим за цар, той отговорил: Ако ще се борим за цар и сега си имаме султан. Чиста и свята република. *** лакеи.

149

Анонимен

преди 13 години

PU

148

не си кривете душата

преди 13 години

Царят направи позитивни реформи в икономически и социален план,но за съжаление не можа да смени чипа на *** и Андрешко!Държавата ни никога не е била толкова спокойна и нормална,както по времето на премиерския мандат на Симеон.Той направи всичко,каквото трябваше,но не знаеше,че прочутото българско трудолюбие е мит,а той обеща,че това трудолюбие ще ни промени за 800 дни.Но народа е мързелив,крадлив,завистлив и търси само интриги.Нама как да превърнеш чалгата в класика...

147

*****

преди 13 години

Eh che hubava kashta. !Moje da sluji kato nacionalen istoricheski muzei. Komardjiata go razkaraite ot Balgaria. Koi mu dade grajdanstvo na tozi bezsramen grabitel.Po-zaguben ot balgarskia narod NIAMA !

146

Анонимен

преди 13 години

***

145

галактика

преди 13 години

Не знам някой да се е отказал от реституция - защо пък Царят да се отказва ---- Той не би завел дело в Страсбург, ако не е сигурен в правотата си ---- Жалко, че България отново ще получи лоша слава, но вината не е в него ---- Желая му здраве, както и на цялото му семейство ----- Що се отнася до завежданите искове от страна на държавата, то тя би трябвало да направи такъв ход към много други лица ---- Това е моята гледна точка, ако някой реши да ме коригира, нека направи това възпитано

144

Кирил Софийски

преди 13 години

Стига сте го царосвали този крадлив комарджия!За да е цар едно лице , то трябва да е коронясано и обявено за такова. Този крадлив Бай Симо ,никога и на никого не е бил и няма да бъде цар. А нахалството му е безкрайно и децата му били княгини и принцове! Всички ги видяхме! Дядо му може би е дошъл да живее тук с добри помисли - ама тия истърсаци , ужас! Къде ли ще си намери място тоя крадльо из света?!?!

143

KALT

преди 13 години

*** трябва да напусне България, изпроводено от гора бой. Внука на пияницата изкаран от Виенските кръчми гол и бос, внучето мултимилионер за сметка на народа и държавата от която не искаше нищо.

142

яаз

преди 13 години

Народе ***, Кобурга може да го докараха БСП, ДС и Мулригруп, но кой гласува за него. Всички луднахте по царя като ***.

141

Милиционерите

преди 13 години

Слухарите са в положение на цайтнот. Търсят изход. Сега започват да ръфат Симеон Втори за да покрията осиранията които направиха. Те не отчитат нещо много важно. Симеон направи нещо от нищото. Кой друг би могъл да направи премиер от един обикновен пазач, при това пазач с много лоша репутация ? Сега пазачът е против стопанина си. Бах мааму.

140

inatut

преди 13 години

Олимпи.. селски царедворец или царски шут??