82

реалист

преди 13 години

аз искам на Евровизия да пратим Кондьо или Азис, за да имат актуална представа европейците за страната ни

81

инед

преди 13 години

Миналата година трябваше да пратят Деян Неделчев, направо щеше да им обере пръчките на конкуренцията.

80

Тъпа работа

преди 13 години

Наистина ми е много чудно какво толкова българско показваме,като почти всички песни са на английски?? И наистина има толкова много млади таланти,които просто нямат шанс да се изявят,защото биват задушавани от мастодонтски стъпки и силиконени бомби! От години все се въртят едни и същи изпълнители,а най-новите дори не могат да пеят!Същото е и с телевизионните водещи и бг актьорите! Тъжна картинка сме...отново...

79

Caleb

преди 13 години

Абе тези от БНТ така и не разбраха най-важното - на Евровизия трябва да се покаже нещо НОВО и СВЕЖО, а не нафталинови певци и певици.

78

ikebanata

преди 13 години

Трябва да си ***,за да се вълнуваш от някакви безвкусни фестивалчета като евровизия.Даже и митинг пред кАНАЛА имало.Пълни психопати.

77

BASTA

преди 13 години

БНТ, като огромен чувал в държавния бюджет, да вземе и да си стегне финансовата дисциплина - да си ограничи разходите, орязвайки лиготията "конкурс" Евровизия! Няма пари за студенти, пенсии, бавят се детски и "майчинство"....... ПИТАМКолко струва таз предопределена безсмислица - както у нас, така и в Европа?от няколко години се редуват руски и сръбски изпълнители - геополитика ли е това - какво?А след последната излагация с "човекът - глас" направо ми се драйфа!То кой ли гледа още БНТ?

76

Анонимен

преди 13 години

Докато не се изнесе публично регламента и сроковете за кандидатстване, за да могат да участват и "простосмъртни", така ще е - пълна излагация от уж вече доказали се хора - защо не давате шанс на обикновени музиканти, ще ударят в земята всички родни "светила"

75

Само Илиян

преди 13 години

Да пратим Илиян с парчето "Честит рожден ден"

74

Митко

преди 13 години

Забравихте Азис

73

Анонимен

преди 13 години

Сигурно всички тук са се замисляли защо се получава следното: талантливи деца, които печелят конкурси у нас и в чужбина и нито един музикант, изявяващ се в някой от съвременните стилове, който да е добил някаква, макар и регионална, слава. Освен че музикалният пазар у нас е мижав, е и безкрайно опорочен - бездарници с богати роднини, цвилещи любовници на този и онзи и т.н.Не мога да разбера и хистерясването по този "конкурс", според мен, напълно излишен, в чисто естестически плн.

72

granik

преди 13 години

абе на всяка измислена "звездъ" у нас и трепери под лъжичката да участва на този конкурс.Кога друг път ще има възможност да пее пред толкова голяма публика на живо и пред телевизорите.Гледат те хора от цял свят, може да те забележи някой известен продуцент и да те направи богат и известен.Това не е за изпускане.Тък ще пеят по пиано баове пред пет човека или на благотворителен концерт пред 100 пенсионера.Евровизия е техния единствен шанс да пробият като изпълнители, но не винаги се получава.

71

Ей, Клемента

преди 13 години

Ей, Клемента, не си ли чувал за кирилица? Май си от чалга поколението за което писането е без значение. Важното е да се изобрази върху монитора нещо, което се чете някакси.

70

яаз

преди 13 години

Чудесна статия.Браво дбес.бг

69

БГ

преди 13 години

Ако не е, да пратим Володя Стоянов, бе! Е, той вече ще ги разплаче... В сълзи ще удави евровизията :))))

68

Анонимен

преди 13 години

Отидох в гората за съчкиНамерих само пръчки !- Те това е тотален хит ! Него да пратят.....

67

БГ

преди 13 години

А, той излезе ли от пандиза? :))))))

66

Oriental–Paradise

преди 13 години

Мисля че единствения човек който може да отсрами България е Кондьо.Неповторимия му глас и преливането на фолк елементите при него е неповторимо.

65

европеец

преди 13 години

самият конкурс Евровизия си е една порнография, като се има предвид победителите, песните и начинът на гласуване, не знам кой български участник някога би спечелил, който и да е той...

64

Хм

преди 13 години

Още един, като този на снимката и ще ни декласират за години на ред.

63

галактика

преди 13 години

До 8 - ия ден и до вселена ----- Това, което ни се предлага на Евровизия от другите държави не е кой знае на колко високо ниво ------ Лично на мен освен Елица и Стоян, много ми хареса и Мариана Попова ---- Изключвам представителите на чалгата, главно заради поведението им ---- От известно време с удоволствие слушам *Има време* на Дони и Нети /я вникнете в текста / ----- А нима Георги Христов не би се представил блестящо ---- Хайде моля Ви се ----