308

Анонимен

преди 13 години

Искам да попитам всички *** във форума ,кое от казаното отБ.Б не е вярно?

307

Незнайко до Всезнайк

преди 13 години

Ти май имаш намерение да стоиш там където си, и да сипеш хули за щяло и не щтяло. СПРИ СЕ...

306

Всезнайко

преди 13 години

Да ти кажа ли защо....защото България е препълнена от *** като теб!!! Направо се задушава от такива *** без мозък!!! И защото некой трябва да ви праска углави с чирпака за да се сещате колко сте изтрещяли...аре сега оди и чекай снега с метла и си напълни джобчетата със сол....белким се справиш със снега :):):) А аз ще си карам по изчистени до асфалт магистрали и в най големия сняг...после пак си чешай кратуната с какво ли се чисти там ???

305

до днес бг

преди 13 години

много сте *** и ограничени

304

Всезнайко

преди 13 години

Наяде го...малко ли ти беше ? Или ревеш за още ? Аре фащай метлата и оди да чекаш снежинките на Боко Тиквата :):):) А като несмогнеш и те заринат погледни с кво ги чисти Европа!!! После пак ела ми плямпай за сол...

303

Анонимен

преди 13 години

Хе-хе, докато Бойко беше кмет на София нямаше проблем Столична община да е изненадана от снега. А сега ако някой бъде изненадан, той щял да се ядоса... Ами много ясно, нали някой друг трябва да свърши работата.

302

сол

преди 13 години

бил си голяма работа ама само в нета- комплексар

301

AZ

преди 13 години

HAHAHAHAHAHA

300

мен

преди 13 години

Чак сега разбрах защо Б. Борисов и Сл. Трифоновв не се харесват, ами те са еднакви в менторското си поведение и изживяването в образа на Бог. Село...селоооо

299

УМЕН

преди 13 години

АТАКА

298

anonimen

преди 13 години

ok

297

Незнайко

преди 13 години

Всезнайко ,Amenhotep , части от Анонимен , са ено и сщо лице.Ако не престанеш да пишеш глупости ,ще оповестя името ти.............. Живей си в И..... и мълчи.

296

марко-1

преди 13 години

изненадай ни с някое шише водка,щото дядо коледа не ни носи

295

дядо мраз

преди 13 години

ще има изненади и през този зимен сезон.пак ще ви изненадаммммммммммммм

294

Баба Илийца

преди 13 години

Тея министри са безподобни безличници.Бойко ги нарича с малки имена, казва за вътрешния министър когато му вдигнаха рейтинга, че му бил като дете и те се държат като ратайчета, както сега и Плевньо.Скимтят и се умилкват като кученца.Имало ли е някога на тази земя достойни хора.Къде са мъжете на България !?

293

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов: Да не те изненадам?Росен Плевнелиев: Ще бъда перфектен.

292

Всезнайко

преди 13 години

И си прав..и не си !? В БГ и без това 2 милиона са в София, а тя цялата е 5.5 милиона...още малко разширение на София и поема всички! После отпадат знаеш ли колко грижи на държавата...ставате си град държава :) Едно енерго ще ви краде...а не 3 :) Ще паднат разходите на държавата за кво ли не!? Аре събирайте се у едно село и това е :) , таман всички ще сте столичани...летото да ви мести Боко у Варна сите *** да се кефите :) А *** да се спасяват по единично...така ша има място и за тях!

291

Анонимен

преди 13 години

Дедо Мразе, аз пък се питам, дали има други страни, когато там не вали дъжд и сняг да хвалят правителството, а когато вали, да обвиняват предишното правителство.

290

Безпартиен

преди 13 години

До 292Ти драги ,си най -обикновен дрислю.Жал ми е за България ,че е родила такива като теб .Още веднаж -дрислювци

289

Анонимен

преди 13 години

На днешната дата през 1943 София е бомбардирана.Днес, без бомбардировка, София е в опасност, поради нашествието на селяци от провинцията, престъпно и некомпетентно управление.