38

Dan

преди 13 години

Опааа настъпихме някой по мазола а? Как скочиха като ужилени, и ка само изборно четат,а там съм казал ясно КАТО Е ОБЕЩАЛ ДА ИЗПЪЛНЯВА ама кой да чете,и 3-4 години в нормалните държави е нормално да се построи завод защото там комунисти не е имало и краденето е в стотици пъти по-малко,а тук за четири години като кмет кое по-на пред да разбие *** на Софиски имоти и Топлофикация,да асфалтира основните булеварди да се бори с държавата за всяка начинание или..а най-важното махна БСП от власт!

37

Българин

преди 13 години

Ако бях премиер щях дап редложа на софиянци да си построят боклучената фабрика, две да си построят дори !!! Съвсем елементарно е - формира се акционерно дружество - емитират се акции и облигации - много хора биха се включили, защото *** е вечен и винаги печеливш бизнес - ама тоя ***, дето се води премиер няма акъл колкото един овчар !!!

36

Българин

преди 13 години

Нагло и просто животно - а кой направи първа копка на боклучената фабрика преди да има проект дори - не беше ли ти ?!?185 000 000 не са никакви пари - тоя *** ги харчи за подслушване само за година - щото го е страх, че ще ни кипне и ще го изметем от топлото кресълце.

35

Nobody

преди 13 години

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път.

34

Нов морал

преди 13 години

34Аз съм чадо мое:))))))))))))Не схващам! Иронизираш ли или не си разбрал иронията:))))) И в двата случая знаем за какво става въпрос:)

33

Анонимен

преди 13 години

5 ГОДИНИ КМЕТУВА А НЕ ЧЕТИРИ. И ЕДИН НЕКАДЪРНИК ВИНАГИ СИ ТЪРСИ ПРИЧИНИ ЗА ДА ОПРАВДАЕ СВОЕТО НЕКАДЪРСТВО./НА КАЛПАВ Х****Й ВЪРНАТА МУ ПРЕЧИ/

32

Do 25

преди 13 години

не се заяждай с Dan.... гавра с инвалид е наказуемо

31

Анонимен

преди 13 години

г-н Борисов вие ли сте :Р

30

Нов морал

преди 13 години

Аз лично мисля, че Станишев е виновен!:) Заради него сега Брюксел ни прави сечено!:))

29

Анонимен

преди 13 години

Точно така.И има и още един аспект: Ако вложат "общински" пари, а не чакат изцяко да го финансира ЕС, ще се лишат от стотина милиона лева пара която да си разпределят и харчат сами и необезпокоявани доста ..... да го кажем "непрозрачно" :)Затова ще стоят като Матросовци на амбразурата за 100% еврофинансиране. И то по техните "калкулации" :)

28

ИВАН БАЛКАНСКИ

преди 13 години

БАВНО И СЛАВНО ВСИЧКИ ОБЕЩАНИЯ НА БАТ БИЙКО ОТИВАТ В НЕБИТИЕТО.А НИЕ СМЕ СИ ВСЕ СЪЩИТЕ МИЗЕРНИЦИ НА ЕВРОПА.И ТОЙ Е ВЯТЪР И МЪГЛА А ТОЛКОВА МУ ВЯРВАХМЕ В НАЧАЛОТО.ОПАКОВАМ СИ БАГАЖА И ИЗЧЕЗВАМ ОТ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА.ПОНЕ МАЛКО ДА ПОЖИВЕЯ КАКТО ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД.МАНГИЗИ СИ ИМАМ ДОСТАТЪЧНО .

27

Emigrant

преди 13 години

... I kakvo znachi pochvame da stroime - shte vidim vezdesashtia Boiko da hvashta mistriata i da maje ili da lee beton ili moje bi da redi tuhlite na zavoda...glupak smotan...

26

ДО26

преди 13 години

КОПИРАНЕТО МУ Е МАЙКАТА

25

Анонимен

преди 13 години

Б.Б. е голям ***, - лошото е че има много глупав народ (и световната статистика го доказа) който да му вярва.

24

Бореца

преди 13 години

Не разбрахте ли че завод за обработка на твърдите битови отпадъци в близките 20 години едва ли ще има в София!Причината е една единствена по-този начин продължават далаверите на Вълка сега продължени от пернишките буклуджии да се крадат от нашите пари,що то още горките се возят само *** Мерцедеси,а им се иска да се качат и те Мазерати!Нали знаете каква беше истината че за тези 10 години по документи Вълка беше извозил и му беше платено за толкова *** че Суходол трябваше да беше пълно отдавна!

23

Анонимен

преди 13 години

12 ти Ти как така пишеш цели страници,а пък ние до 500 знака?Само питам?

22

Анонимен

преди 13 години

...чудно ми е само защо смятат ,че всички обещания трябва да са изпълнени след една година управление?Моля?Колко години кметува? Четири!И още година и половина Пълна власт!Хората за Запад такъв завод со се проучвания, проект и инфраструктура го правят за 3 до 4 години!

21

Анонимен

преди 13 години

Какво значи не ми се дават??? РЕКЕТИРА ЧОВЕКА ИМА ОПИТ В РЕКЕТА НО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ МИНАВАТ БАЙ ГАНЬОВСКИТЕ НОМЕРА

20

Dan

преди 13 години

Я какво единомислие, на сценаристите на Слави и БСП, дали е случайно? Търсиха търсиха, и накрая се хванаха за завода за отпадъци, е имат право, като е обещал да си изпълни обещанието, чудно ми е само защо смятат ,че всички обещания трябва да са изпълнени след една година управление? А Специално към сценаристите на Слави бих искал да ги попитам, защо не поканиха Станишев да обясни защо дава 10 млн. лв. на Вълчо за една седмица "Кризисен Щаб" примерно???Пак е имало "съвет" с какво да атакуваме!

19

Открийте разликите

преди 13 години

Те казват вие не можете да си направите най-скъпия завод за *** в Европа, защото сте по-бедни. Трябва да си направите по-евтин. Само че ние им обясняваме, че те са участвали в преговорите. За това спорим, обясни Борисов.Родното село на лидера на ДПС Ахмед Доган - Дръндар, е станало терен за най-скъпия воден проект на екоминистерството, докато то бе оглавявано от съпартиеца му Джевдет Чакъров.2 884 338, 30 лв. е дал той безвъзмездно от бюджета на подчиненото му като министър Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) по пет проекта за прокарване на канализация и построяването на пречиствателна станция на селото. Разделено на 160-те жители, които официално има с. Дръндар, това прави по 18 027 лв. на човек.Стандартът за икономическа ефективност на воден проект, който Европейската комисия спусна на страната ни по Оперативна програма "Околна среда", е 500 евро на жител.