381

Анти първанчо

преди 13 години

Много странна работа, не била партия, надпартино било, пък алтернатива на това управление. Това само в България може да бъде. Ако беше друга държава, щяха да го скъсат от критики, щяха да го разпънат. Тук си траят и си подхилкват. За един може да вият до небесата, за друг, по леко, по спокойно, все едно нищо не е направил, все едно не е срещу Конституцията.

380

Анонимен

преди 13 години

Власт..власт...това искат всички политици, нашите коментари тук....кучетата си лаят, кервана си върви...

379

Анонимен

преди 13 години

дААА ,И НА ПЕРНИШКИЯ *** МУ ХАРЕСА ДА ГО ВОЗЯТ,ПАЗЯТ,ГЛЕЗЯТ И т.н.

378

Анонимен

преди 13 години

пароле Кой точно мисли за производство! За да произвеждаш материални блага и продаваш / с брейдинг / се иска цялост! Много неща! Меркел се сети за инженери през 2010 г., а 91-ва казвахме "гладен инженер" ! Поколенията изгубиха връзка, а това не е като да можеш само да приказваш.

377

пароле

преди 13 години

На нас не ни трябват нито гоце, нито бабаитлък. На нас ни трябва Спокойствие, за да можем да произвеждаме, но не само на думи. Стандарти за производството не е комунистическа измислица или DIN е? Само с пароле, пароле, пароле.. не може да се върне доверието на никой - към никой. Нещо действия, а? Освен ББ за сега няма.

376

?!

преди 13 години

Заради БКП-БСП днес България е страна с-най-ниските заплати и пенсии-3-то място по корумпирана държ.администрация.-най-неефективна съд.система.-най-много милиционери на глава от населението.-най-нисък естествен прираст и най-бързо застаряващо население.-най-голям брой инсулти и инфаркти.-най-непрозрачни и подкупни медии.за 65г.БКП-БСП доведоха България до провалила се бандитска държава.

375

Анонимен

преди 13 години

абе тоя е като всички останали парички му се точат на човека

374

Аз съм

преди 13 години

Гоце, виж сега, ти казваш, чеУправлението не е бабаитлък, а ангажимент за решаване на проблемитеАз пък те питам как до сега само чрез бабаитлък решавахте проблемите? ОПтвъд вас смяташ ли, че живеят хора, или всички трябва да са роби на системата ви завинаги? Знаем, че няма как да ни отговориш, но и да помислиш не те караме. Видно е, че не го умеете.

373

милен

преди 13 години

браво бе много четеш книжките на Георги Стоев,пълни с глупости

372

Тодор Живков

преди 13 години

Да ни е честит новия АнтиБългарскиВариант-Гоце другари у другарки !ДА ЖИВЕЙ АБВГ-зето ! ДА ЖИВЕЙ !

371

Анонимен

преди 13 години

червен бабаит в костюм............ха ха ха , колко са прозрачни горките

370

апаратчик

преди 13 години

Силна държава с предатели като гоце не става.

369

Анонимен

преди 13 години

до 373 Гръмките ти слова се отнасят за самия теб, нали? Винаги ми е било странно как един човек може да ползва такива епитети за друг човек! Смърдиш бе писателю!

368

ГОЦЕ ....

преди 13 години

...Е МРЪСЕН ПРОДАЖЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.ОБЩЕСТВЕНО, НАПЪЛНО ВРЕДНА ***, ПО РУСКИ "СОЦ-ОБРАЗЕЦ"!

367

Благо

преди 13 години

Никой не може да каже едно голямо нищо с толкова надути и превзети фрази, както любимият ни Президент е свикнал да се изразява. След АБВ следва ВГЗ и айде чао, нейде на прашасалите рафтове на историята, където му е мястото.

366

Веселин

преди 13 години

преди 10 години бях честен и почтен човек парите си изкарвах с много труд в завода но видях че така не става и станах мутра разбойник и сега живота ми е друг сега живея охолен живот и семейството ми е страхотно

365

опа! ха-ха

преди 13 години

Отричам наглостта, отричам лъжата, отричам политическия Вампиризъм. Независимо под каква абревиатура е!Искам да живеем достойно и да не ни имат за безмозъчни твари. Искам достойни старини за родителите, добър живот, добро образование ,добро здравеопазване, нормален стандарт. Тогава има възможност всеки да покаже способностите си. Защо не ни са дава това право? Отговорът е *** - защото не е в полза на грабителите. Да имаш право на избор , да можеш да планираш живота си. Много ли е?

364

Анонимен

преди 13 години

докато има такива коментари тая държава ще пропада ама яко ама яко

363

Анонимен

преди 13 години

Има алтернатива.Очаквайте скоро Движение Хан Аспарух

362

нло

преди 13 години

А КАК ЛИ ЩЕ РЕАГИРА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ГОЦЕ-ПРОДАЖЕН ***.