99

КараИбрахим

преди 13 години

Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така българите, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.Днешните "българи" просто са откраднали името на тюрките на Аспар Руху и се гордеят с това чуждо,азиатско и варварско име.

98

бг

преди 13 години

Ти за пари ли се продаде , и леките жени обичат винаги по-силните

97

MERI6181

преди 13 години

Абе "умници",защо се отклонявате от темата?Къде сте бе,"умни" гербери??????Кой ви с-а сега в гащите????Кой ви е виновен пак???Май сте в обедна почивка!!!ЛУД УМОРА НЯМА!!!ЧЕ И ВИЕ!!!

96

Манол

преди 13 години

И такъв си го харесвам, защото е моя. Уважавам съседите, но очаквам същото от тях. Затова помолих за мир, не че не съм готов за война, заради народа си ...

95

Анонимен

преди 13 години

Май че черния колан на Борисов е стар пожарникарски маркуч с който си връзва гащите и тоя от снимката щего тръшне като брашнян чувал.

94

КараИбрахим

преди 13 години

Беден,но горд,Евала,бе момче.

93

КараИбрахим

преди 13 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,

92

Манол

преди 13 години

Не трови тогава моя народ, върви си по живо по здраво при твоя народ. Само така можем да сме добри съседи, след като не сме братя. Моя народ е преживял много Освободители и мноко Окупатори, и е построил и е разрушил много държави и пак си остава моя народ, дори опърпан, омършавял и загубил вяра, но е моя народ. Сполай ти Ибрахиме, върви си с мир.

91

така е

преди 13 години

Чужди ли!?? Ха-хах-ха... Наши, слънчице са, наши...на българите, тези успехи! КАКВО, ТИ ЛИ СЕ ТЕХЕН НАСЛЕДНИК ИЛИ НИЕ!? А може би и двете, но ти няма да си признаеш?..А и наистина прабългарите да са с тюрски произход, какво?! Те са създали отделна национална цивилизация! Турция сега е около 700 000 кв. км., а Стара Велика България е била над 2 200 000 кв. км.! Ние имаме собствена писменост, а вие ПОЛЗВАХТЕ назаем ту арабската, ту латинската сега!..Бягай и не се взирай в слънцето да не ослепееш!

90

Анонимен

преди 13 години

А ти питай майка си да не те изтървало от високо, като малък!

89

Петко

преди 13 години

Аз не си присвоявам постижения бе човек? Ти не познаваш историята но аз доста неща зная. далеч преди хиляди години, Болгарите-Ессенити (Богомилите), бяха по тези места, сляха се с траки, мизийци, одриси. Те бяха учени и кротки хора и съградиха величественна архитектура, дворци. Защо смяташ, че конника варварин Аспар Рухау е българин? Кой те излъга? Исперих доведе част от българите от Азия, а не Аспар Руху. Но тогава всички са яздели коне, а не самолети, така че ми е ясно защо шекалкавиш?

88

КараИбрахим

преди 13 години

Питай баба си,Красенце.Тя ще ти обясни.

87

Анонимен

преди 13 години

Вчера Бойко цял ден е тренирал поклони със силна чупка в кръста.

86

КараИбрахим

преди 13 години

Хехе,българите като са крадяли земята от византийците,сигурно са ги посрещнали с хляб и сол.Мисли преди да пишеш.

85

Анонимен

преди 13 години

***!Какви тюрките гонят беееееееее! Ти си луд! От Балканите до Китай има тюркоезични, но те се различават по религия,култура, дори и раса! Тюрки, че тюрки...голям си провокатор!

84

Чобанчо Унанистов

преди 13 години

Путин ще доиде , ще види и ще победи . Боко , Цецо Лажецо и Волен вече са са готови . Боко си е приготвил най-пезевенските *** с венециянска дантела и златно флаконче с лубригантен крем . Цецко олигофрито и Волен се уточняват кой къде ще облизва и ще духа . Десертът ще е Калинка Крумова облечена в еротична БГ носия

83

КараИбрахим

преди 13 години

Душата ми намери покой,когато се отървах от този мижав народ и се причислих към друг много по-велик.Просто не можеш да си представиш какво е да принадлежиш на голям и велик народ.На душата ти й става някак си по-широко и гледаш другите народи в очите без да се комплексираш.Но ти няма откъде да знаеш това.

82

Петко

преди 13 години

Свирепостта нищо не означава. Аз познавам същество, което се усмихва като Мона Лиза, но може да опердаши сума ти армии само за секунда. Свирепи сте. А старите Българи не бяха свирепи и бяха по целият континет. Далеч преди дашите конници с лъкове да нашествуват насам и оръдията крадени от китайци и монголи, тук кипяха занаяти, търговия, строителство. Но вие варварите разрешухте всичко, а поне повечето. Единственно при Симеон и Асен Втори България е била на три морета, защото са ги искали за царе

81

така е

преди 13 години

Е, няма по-ГОЛЯМА от руската душевност!...

80

краси

преди 13 години

Какво е един турчоляк, пред един руснак? ОТГОВОРЪТ:ТУРЧИН ЛИ, КАКВО ЗНАЧИ ТОВА!?