77

Анонимен

преди 13 години

Миличка, " Ако не кажеш какво харесваш, как точно ти е гот, няма как да стане".Тези твои думи имах предвид в първото изречение на моят пост под номер 75. А следващите 2 са подкрепа на думите ти, а не че не съм съгласен с теб. Чети с разбиране! )

76

язе

преди 13 години

е па що ме не викнат и мене като викат?

75

Рая

преди 13 години

Точно това казах, да му покажеш, прочети ми поста пак:)

74

MESEC

преди 13 години

ABE MOITA VIKA CIAL MESEC , KATO GO IZBARSA V PERDETO , GLEI KO STAVA !!!!

73

Бай Ганьо

преди 13 години

ей затова има толкова *** вече.

72

Анонимен

преди 13 години

Убиваш всичко у мъжа ако му кажеш как го искаш.Трябва да му ПОКАЖЕШ!!! Гласът на сърцето и тялото е най-важен.

71

всеки с дарбите си

преди 13 години

Жените могат да симулират оргазъм,а мъжете цяла любовна връзка.

70

Рая

преди 13 години

Според мен, като жена, да симулираш удоволствие само си вредиш на себе си! Ако не кажеш какво харесваш, как точно ти е гот, няма как да стане! те мъжете колкото и да ни се иска не четат мисли:) Просто трябва да свалиш тези задръжки и да му покажеш... Може в началото да е малко странно, все дно даваш упътвания хаха! но в крайна сметка това е собственото ти удоволствие:)

69

Анонимен

преди 13 години

И аз викам, че хубаво ми е пък!После, ако за нещо ме ядоса- пак викам... такава съм си :))))

68

Името

преди 13 години

Истината е, че на днешните жени им трябва малко средновековие да се сетят къде се намират, еб*л съм ги (не...).

67

Анонимен

преди 13 години

Много ясно че ще има повече допир с жена си. В порното нали трябва да се вижда сношението максимално добре,а това при една мисионерска поза при двама обичащи се където са се сляли в едно тяло в порното е скучно- трябва да ги дават само отзад.

66

Анонимен

преди 13 години

леле тия англичанки не са ли чували за нашите гьостерици..да заповядят па да видим как ще цвилят като кобилки..:))

65

Рая

преди 13 години

Веднъж гледах интервю с порно актьор, женен. Той каза че секса с жена му е много по различен от секса пред камерите, каза че секса с жена му е много по интимен в смисъл такъв че, е супер различен, има много повече допир на тялото и повече ласки.:) иначе жена му си вика от гот и няма нищо общо с оперите на другите порно актриси:)

64

Анонимен

преди 13 години

И как става така - хем мъжът е любим, хем им е скучно на тия британки...

63

Анонимен

преди 13 години

Вили, аз не разбирам как се възбужда жена, те сами се търкат у мен. Дали е възбуда? Дали няма да я накарам да ГО иска след търкане на голи тела 30 минути и говорене в ухото? Дали ще й ГО дам, когато тя ГО очаква? Ще има да чака. Давам й ГО когато започне да дращи с нокти гърба- след много добра изиграна роля в голямата игра "опираме пъпката и устните, но до там".Сама иска да МУ влезееее! Друго няма какво да ти кажа!

62

Един от "мъжете

преди 13 години

Като почнете да генерализирате ме напушва на смях :) "Мъжете" така, "жените" иначе :) Има около 7 млрд. човешки същества и всяко е различно. А за статията... *** и неточна :)

61

здраво викане

преди 13 години

Живея на 11 етаж като правим секс по раничко не дай си нещо да излизам долу имаме една пейка и като излизам всички комшиики ми викат браво мойто момче браво ,а така строши и кокалите на тая ,даже има случай мадамата така вика ,че хората си мислят, че искам да я хвърлям през прозореца и ми звънят та ме прекъсват,,,

60

Boroka

преди 13 години

I az vikam

59

101

преди 13 години

***, еи така ни лъжат цял живот

58

Анонимен

преди 13 години

Права си! Ако някой мъж си мисли, че с това което гледа в порното се изчерпва "любовното изживяване" да събира пари за *** и да не разочарова нормалните жени....