210

обикновен

преди 13 години

А ти кое от бившите правителствата подкрепяш ?Кои интелигентни крадци и мафиоти?Тези около язовирите или тези около София ?*** бил селянин бил ...Защото не стана ортак с крадците и показа КЪДЕ СА парите от прословутия 20 годишен преход ...Не ви е кеф нещо така май ... ако имаше нещичко още за крадене ама ей така ИНТЕЛИГЕНТНО..Пък народа да мре...точния отговор се нарича НОМЕНКЛАТУРА ето тя е крала и от време оно и още краде ...

209

Анонимен

преди 13 години

ЛЕСНО КАТО ДЕТСКА ИГРА. ВДИГАШ ВЪЗРАСТА. ПРИХОДИ ОТ БЪДЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ МНОГО, А ПЕНСИОНЕРИ-НИКАКВИ! МАНГИЗИ ЗА КРАДЕНЕ ДАЛ ГОСПОД! ТОВА Е ПЕНСИОННАТА "РЕФОРМА"

208

9

преди 13 години

Кой народ е зад Дянков?! Че то не останаха хора в държавата ни, любимецът ти Дянков успешно провежда политика си на геноцид, мизерникът му с ***!

207

Анонимен

преди 13 години

Дянков е най-свестния министър в това правителство.....изненадващо успешно се бори с кризата, не вдигна ДДС, не взима външни заеми, както правят Гърция, Румъния и др..........

206

Анонимен

преди 13 години

Kolko ot vas plashtat 4lenski vnos na tozi na snimkata, 4e mu viarvate ?! ili nomera e da pluem , samo niakoi da vi dade naklon ?! :))

205

Анонимен

преди 13 години

Синдикатите са комунистически ***,натъпкаха ги с пари

204

ринго

преди 13 години

*** синдикатите те са голяма кръглос с дупка в средата от тях няма файда това не са гръцките синдикати щото в тях членуват не гърци ами овчето българско стадо дето само го колят доят стрижат и то търпи .Ясно е че и Бочовия екип ще ни разкатае майките щото вместо умни неща ражда тъпотии.Да вземем акциза за цигарите -събираемост никаква а народа си пуши .Дянков само заради това трябваше да бъде изритан отдавна .Бочо се прави на улав и го търпи а на народа му писна на ***.

203

Анонимен

преди 13 години

Приятел ами да се върнат *** белким след още 20 год. нещата се оправят що то те /*** / са пълни тикви със семе , а и виждам че ти не си от простолюдието явно си умен,...

202

Lehr

преди 13 години

Дянков има някои умствени проблеми, но те са лечими - лошото е, че не иска доброволно да се лекува.Колокото до това кой управлява - всички знаем, че премиерът-тиква е параван; беше му създаден медиен образ, видя се че поради носталгията по някакво минало което и да е то, царско, пъдарско, Тошово, голяма част от простотията в България ще го подкрепи. Лесно се разигра инсинуацията със спрените еврофондове - и те ти булке правителство от кратуни. Откриват университети под път и над път!

201

Геле

преди 13 години

Някой да е видял нещо хубаво от синдикат? Или поне да каже за какво служат синдикатите? Трудно, нали? Иначе хубавко звучи- "те ще ни защитят от злите работодатели" Хайде бе бай Тренчев, припари ти и натеб защото хората взеха да се усещат какъв си "синдикалист"

200

Анонимен

преди 13 години

до Петко Тц, не е. И го доказва упорито.

199

Петко

преди 13 години

Време е вече Дянков да подаде оставка ако е мъж! Не те щем ходи си сам ако имаш още чест.

198

Пламен

преди 13 години

Да ти умра за финансовата стабилност на държавата щом министър на финансите и вице е такова недоразумение като Пърдянков.Колко трябва да си заслепен за да не виждаш че от него нищо,ама хептен нищо не става.Ти го плюеш - той ти вика ,че роса роси.Много е зле завалията.Много.Ама където се намеси природата там медицината е безсилна.

197

Елена

преди 13 години

Ами той не е изперкал сега. А доста отдавна. Но момчето има поръчки да изпълнява. Да бъдем толерантни и да му дадем възможност.

196

КАТО

преди 13 години

КАТО ГЛЕДАМ ПО-ГОРЕ СНИМКАТА ,МИСЛЯ ЧЕ НЕ ДЯНКОВ АМИ ТОЧНО ТРЕНЧЕВ Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ.ПРЕДЛАГАМ ДА БЪДЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАН И ТОГАВА ДА СЕ ПРИЛОЖИ НЯКАКВО ЛЕЧЕНИЕ ,ЧЕ ОТ МНОГОТО АЛКОХОЛ ЧОВЕК ИЗКРЕИЗВА.И КОГАТО ГО ДОПУЩАТЕ ДО ПРЕГОВОРИ ДА БЪДЕ ТЕСТВАН ЗА АЛКОХОЛ И АЛКОХАЛНО ОТРАВЯНЕ.МРЪСЕН *** ПИЕШ КРЪВ ОТ НАИ БЕДНИТЕ ХОРА.

195

Анонимен

преди 13 години

Паричната вноска не се дели ,работника плаща всичко!Кога ще го разберете,*** овце?!Никой работодател няма да си намали заплатата,парите ще дойдат от намаление на заплатата на работника или от освобождаването на работници.Стига мислили със задните си части!Но с мин председател-почетен доктор на ***(Пернишки университет по телекомуникации, компютри и архитектура)какво искаме,само п...и в тая държава.Извинявам се за нецензурни език,но каквата държавата,такъв и езика

194

Анонимен

преди 13 години

Toq puk bokuk Trenchev koj mu obrusta vnimanie!

193

Анонимен

преди 13 години

бизнеса та бизнеса, аре цирк, има десетина господари на парите, всека фирма от средна нагоре е организирана при тех, те назвачават държавата, и тя работи само и единствено в техна полза, чрез слугите дянков парите, цветанов репресията и боко лаладжията, аре къша и далече, преядохте отдавна

192

Анонимен

преди 13 години

Е в случая на Дянков му се ПРЕДЛАГАТт пари - чрез увеличение на осигурителната вноска.Той обаче отстоява интересите на бизнеса и иска намаляване на осигурителната вноска, което ще доведе и до намаляване на паричния поток към държавата и нейните институции. И това при положение, че осигурителната вноска се дели 40/60 - работник/работодател.В същото време обаче реве, че пари няма.

191

др

преди 13 години

Всеки си има мнение, уважавам и твоето, но мен не ме интересува кой е комунист и кой - не! Искам бъдещите ми деца (живот и здраве) да живеят добре и да не мизеруват, пък ако ще и оранжеви да дойдат на власт!!