56

Анонимен

преди 13 години

СЪДИИ И ПОКУРОРИ СА ВЕРБУВАНИ И СА ИЗДЪРЖАНИ С ГОДИНИ НАРЕД ОТ МАФИЯТА, ЕСТЕСТВЕННО СЕГА ТЕ ТРЯБВА ДА ОСВОБОДЯТ ХОРАТА КОИТО БУКВАЛНО СА ГИ ПОЗЛАТИЛИ

55

Буревестников

преди 13 години

:) Айде пак поредния епизод от "ДРАМАТИЧНИЯ" със нотки вече на КОМЕДИЯ И РОМАНТИКА СЕРИАЛ СЪС РАБОТНОТО ИМЕ " МНИМАТА БИТКА НА ДЪРЖАВАТА СЪС ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ".... :) ! КАКВО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ БРЕ ХОРА? :) КАТО ГЛЕДАТЕ ПОСРЕДСТВЕНИ И ГЛАВНО ПОСТАВЕНИ АКТИОРЧЕТА И АКТРИСИ В ЧАСТНОСТ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ МУТРАФОНЧЕТА И ПОЛИТИЧЕТА НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ :) ! "ОНЕЗИ" СЪС ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И ЗДРАВОТО КРАДЕНЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ТЕЗИ КОЙТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА "ОНЕЗИ" КОЙТО ГИ ГЛЕДАТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ВСЕКИ ДЕН!

54

kk

преди 13 години

Цецооооо!!!!!Къде са ти доказателстватаНали Цветлин Йовчев и ти бяхте уверили ПРЕМИЕРА,че ги имаааа???Може ли за "деяние",което я е извършено,я не преди 13 години да държите човек 8 месеца в ареста?Какъв е Цв.Йовчев да събира доказателства?!Това работа на ДАНС ли е?!Или срещу "ВРАГА" се задействат всички сили?!!!Борисов, "твоите" хора се опитват да те изкарат "***"!!!Крайно време е "НЕЗАВИСИМИЯТ" съд да се произнесе АДЕКВАТНО!!!

53

Криста

преди 13 години

Никой никога нищо няма да разбере,а който разбере няма да е истината.

52

IND

преди 13 години

В момента законите са направени за да защитават престъпниците и то са направени от самите престъпници когато ни управляваха. Сега за да се променят е много трудно и за повечето промени е необходимо Велико Народно Събрание.затова нека да си стоят по арестите а като ги пуснат после отново да ги вкарват там - за момента това е начина най-вече заради "независимият" съд...

51

Анонимен

преди 13 години

НЕ БИЛ РЕКЕТЪОР ? СМЯХ В ЗАЛАТА. КАКТО СЕ ОКАЗВА МАФИЯ В БГ НЯМА И ВИНОВНИ СЪЩО. ЗНАЧИ НЕ Е ИМАЛО И УБИЙСТВА И ВСИЧКИ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.ДРОГА НЯМА И ДИЛЪРИ НЯМА ? ЗНАЧИ БГ Е РАЯ НА ЗЕМЯТА?

50

Gen

преди 13 години

"ще демонстрира арогантно поведение" това от кога е престъпление :)

49

Деян

преди 13 години

Другото, по-вероятно е да го пазят. Ако го освободят може и той да иде при другите, ама в ареста го пазят жив. Помисли и над това.

48

мда

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Жал ми е за лу,пените като тебе.Но най-лошото е,че и децата ти ще станат като тебе-ще гонят вятъра.

47

do 45

преди 13 години

Какво ще приказват хората като си отиде от власт Бойчо ли?Ми нищо.Няма да им е до приказки,защото бавно,но сигурно държавата фалира и влиза в нов батак по-голям и от виденовия.

46

Анонимен

преди 13 години

То Алексей Петров убаву са изказва, адвокатите, анонимна прокуратура - също.Но защо мълчат със страшна сила Боко и Цецко?Айде, Боко днеска е на ежедневното откриване. Разбираме.Ама Цецко?

45

Хайде Цветанов,

преди 13 години

Тончо, ако ти си обвинен в нещо което не си извършил, какво би направил ? Ти вярваш на Цветанов а не на съда. От всички задържани при акции на Цветанов няма осъден. Има обаче подадени жалби в Страсбург. Никой не ти пречи да вярваш на Цветанов. Не искам да се засрелям, искам да уважа *** или жена ти, ако нямаш такива, тогава тебе. Тончо, я се обърни.

44

Анонимен

преди 13 години

На ББ му трябва да бъде в ареста и за това е там. ББ не му се иска някой да е повече от него. Не знам какво ще приказва като го свалят от власт, или по примера на Тато ще е несменяем на този пост? Позор за поръчковите прокуратура и съд, е не всички са такива. Няма ли най-после да спре показноста и некадърноста на тези господа? Понеже няма *** която да ги хвали се хвалят сами и сами си вярват, освен малкото останали наивници и ***.

43

Анонимен

преди 13 години

следва да няма нужници. все пак в Европа клекалата ги няма. ако говориш за нужници ?!

42

П.Г.

преди 13 години

И ТУК ИДИШНАХА ЦЕЦО И ГЕРБЕРИТЕ! СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВАХА С КОМПРОМЕТИРАНЕТО НА ПЕТРОВ.... И ГОП, НОВАТА МАФИЯ ЩЕ ЛЪСНЕ..;) КЬОР ФИШЦИ, КАКТО И СКЪПАРСКИТЕ КЪЩИ... ЛИЧИ СИ ИМ СТАРАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ШКОЛА, МНОГО ДУМИ И ПОКАЗНОСТ... РЕЗУЛТАТИ НУЛА. колко жалко за нас и държавата ни..:(

41

CC

преди 13 години

Става нещо като в сцена от филма "Черна котка - бял котарак" :)

40

Милиционер

преди 13 години

Много е кофти когато стъпиш върху стара гнила дъска в още по -стар и пълен селски нужник.Какво следва?

39

Антон

преди 13 години

А ти *** се застреляй, за да намалеят тъпанарите с още 1.

38

а. б. в

преди 13 години

Съдебната система в Бг. няма авторитет. Подлежи на радикални реформи. Ама не е изгодно....

37

Хайде Цветанов,

преди 13 години

Цветанов да си дава оставката. Пяната от това да говори за "Октопод" още стои на устата му. Съдът ( какъвто ще да е , е съд) призна Алексей за невиновен, и констатира, че "Октопод" изобщо няма. Цветано да взема овчарската гега и да отива да скача. Алексей веднага да подава жалбата в Страсбург.