41

под секрет

преди 13 години

....... по телевизия XXL в риалити формат "Комиците"......

40

Тракийски

преди 13 години

"Мачът на истината за футбола в България" ?! Хайде стига глупости ! За какви ни имате ?! Всички отдавна знаем истината за футбола в България .

39

Анонимен

преди 13 години

Най малко атмосверата на олимпийския стадион в Берлин ще бъде фантастична Очакват се около 35 000 турска публика на трибуните Нека по добрият да спечели Успех и на нашите в Уелс

38

Пресцентър БФС

преди 13 години

Ники Михайлов и Благо Георгиев са под въпрос за мача довечера! Проблемът е, че мача е от 21,30, а те имат запазена маса в син сити в 12... и трябва до тогава да са в България...

37

Анонимен

преди 13 години

БФС прес:ФолкТв Планета са закупили правата за излъчване на мачовете на така наречения "български национален отбор по футбол".На Матеус му е казано,че тичането по време на тренировка е строго забранено,защото изморявало и натоварвало бг. футболистите.Под натиска на новите спонсори,Матеус е бил задължен да провежда физическата подготовка на футболистите в "Син Сити",а разборите и тактиката в "Биад"..."Болшой театър" и "Сълза и смях" са подписали безсрочен колективен договор с "бг националите".

36

уточнение

преди 13 години

Телевизия bTV Turk ще излъчи мача на родната за канала Турция срещу Германия. От екипа на телевизията и Юки Кадриев заявват гордо: Tyrkiye, tyrkiye!!!

35

фенка на Beckenbauer

преди 13 години

...обичам те, Кайзере, отдавна....Браво на коментара ти !!!

34

Анонимен

преди 13 години

тази вечер повечето от българските граждани ще гледат Германия-Турция, от колкото тоя мач...

33

каква истина?

преди 13 години

абе и да бием, ако ще и с 5-0 пак не бих се зарадвал след загуба в България от онез черногорци...

32

Македонски Ал.

преди 13 години

Македония е там, където баща ти трябваше да те направи...за да си ЧОВЕК ....

31

Beckenbauer Jr.

преди 13 години

Жалко че Цанко Цветанов се оттегля от националния отбор като помощник на Лотар Матеус. Цанко е един от малкото наши талантливи, скромни и възпитани футболисти, защото бездарниците и арогантните са стотици, но не по наследство. Някога имахме истински талантливи футболисти, които и да не бяха учили, поне бяха с т.н. "домашно възпитание". Цанко Цветанов игра в знаменателния мач с Германия в Щатите, но не си позволи да се гаври с една водеща нация в Европа и света - цитирам футболната легенда и притежател на рекорд по псувни в Гинес Христо Стоичков: "айн цу цвай цу дрън, чиято звезда е в Алеята на славатаНе си тръгвай Цанко, може би Матуес е забравил загубата, а и да я помни запомнил е само такива като теб.

30

Анонимен

преди 13 години

Искам заради корумпираното БФС да падаме докрая на квалификациите и то с разлика от поне 3 гола.И без това нямаме с този състав никакви шансове за класиране. Писна ми от перуката ,сливенския тарикат и корумпираната им шайка да си правят майтап с хората и да казват че всичко е наред.Михайлов- ВЪН !

29

pissed off

преди 13 години

това македония къде е?

28

YARO

преди 13 години

Macha 6te go davat po BNT ,ama tya si e i bez tova pornografska televizia,zatova XXL sa se otkazali da go predavat:) inache dovechera 6te biem 6toto tiq Wales sa po- golemi darveta i ot nashite

27

маке

преди 13 години

булгарите ке паднат с 6 на 0 аре само Македония

26

СИКЕИМ АЗИНИЗИ

преди 13 години

Германия Турция там е мача аре съседи мачкйте ги АЛТИНТОП

25

Анонимен

преди 13 години

По Планета и Бтв Комеди

24

Анонимен

преди 13 години

Мачът на истината е в Берлин тази вечер , Германия - Турция

23

Toprealizator

преди 13 години

4estno kazano, iska mi se da padnem i ot tqh, i tova da predizvika nai-posle neobhodimata promqna v izgnilia ni futbol!!! Trqbva nai-posle da hvyrchat glavi, zashtoto inache sys samozalygvame - nqma kak da stane rabotata!

22

Свилен Стефанов

преди 13 години

Ще е срещу Бацова ***'алъ с център-нападател Гацо Бацов. Жик-так!Такава порнография ще е, че ще трябва червена точко с "21", а не "18" изписано в центъра й.