210

БСП

преди 13 години

А направо незнам вече какво да коментирам , на тези не можем да им хванем спатиите , миналите и тях ги плюем незнам незнам какво е добре вече и какво не ! Загубихме доверие във всички и незнам докога сме склонни да търпим всичко това !

209

Ели

преди 13 години

Лошото е ,е гнилото няма да се изреже .Защото са заедно .Преди бяхме с едните ,а сега -с другите .Такива са големите фирми , те си плетат кошниците ,а ние оцеляваме благодарение на собствените си качества и най-вече усилия. Не висим на държавата и не чакаме помощи ,а напротив -плащаме и единственото което искаме са нормални условия за работа и спокойствие.А това го нямаме ,висим пред разни институции за какво ли не. Бюрокрация и некадърност. Това беше и преди ,това и сега.

208

Случаен

преди 13 години

Как да не се следи? Ами това правителство на ден си сменя концепцията по няколко пъти. Не можеш им хвана спатиите.

207

Ели

преди 13 години

А ,защо трябва да е така. Аз ще ти отговоря -Защото ситуацията е несигурна и самото управление не е наясно какво трябва да прави. При адекватна политика хората ще се отпуснат ,инвестициите ще дойдат и икономиката ще дръпне. А ние какво правим -Лутаме се като мухи без глави ,даваме неясни сигнали ,денс едно ,утре -друго. Живеем в измислен свят и не знам какво чакаме.

206

Анонимен

преди 13 години

ООО КАКЪВ ***

205

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ ДЪРТ ЧЕРВЕН *** ПЛАЧЕ ЗА ЕДИН ГОЛЯМ АЙ ДЕ

204

Анонимен

преди 13 години

Май е време да сменим вече тактиката господин Борисов!Става лошо ,народа започна да озверява, а това е лошо!Викай Дянков и да смени и амплоато и речника си и тактиката си.Отмина времето на надеждите на хората,вече си в действителността,а идват избори ,така че дерзай!

203

Анонимен

преди 13 години

този ван дер любе плаче за една ракета и за сибир

202

Анонимен

преди 13 години

Гасете лампите и затваряйте ***. Кой каквото хване в тъмното това е. После се изнасяме :)Защо се нервите бе хора? Да не би да сте повярвали, че един охранител с образование на пожарникар може да управлява държава. Че то единственото, което е управлявал е кофпомпа и автомобил. Не го ли видяхте като кмет, че само се върти и нарежда, като свекърва.

201

АМАН

преди 13 години

ЕВАЛАТА!

200

Бай Григор

преди 13 години

До този,който до Ели: За безплатния обяд си прав, но защо в БГ стандартите са двойни-някои малцинства от 20 години се хранят безплатно ....а сега реват и за интеграция?

199

Анонимен

преди 13 години

Eeee, най-после един разумен коментар :) *** като не му е лесно дайте да се обединим поне един път. Що всеки път да теглим каруцата в различни посоки!

198

БСП

преди 13 години

Ок де ,аз се ядосвам , че постоянно се говори от правителството че предишните били излъгали за излишъка или пък го изхарчили за предизборна кампания!Ами ние откаде да сме сигурни че е така ?!? Така казват от ГЕРБ , но пък БСП казват друго ... а де кажете ми сега? Неможе ли ГЕРБ да са си поделили излишъка и да казват няма излишък , има дефицит ?!? Всичко е възможно , играта е голяма !!!

197

Анонимен

преди 13 години

Като нема пари Дянков няма как да ги създаде. Не ви ли е ясно? А ако падне валутния борд, то тогава нищо няма да работи.

196

Мони Дянков

преди 13 години

На синдикатите не им пука за държавата!

195

БСП

преди 13 години

Ти си прав за европарите и е редно да замълча защото си прав !!! Станишев наистина направи много грешки и сега цялата партия набира негативи заради това , но не е лесно да се носи такава голяма отговорност като това да си премиер, виждаме сега че и на Б.Б не му е лесно !

194

БСП

преди 13 години

Напротив !!! Аз също бях разочарован от БСП преди изборите особено след вулгарното и крайно грубо изказване на Доган непосредствено преди изборите и аз същто виждах в Бойко Борисов надежда за промяна и не съм следял ежедневно стъпките на новото правителство,но вече мина година и отгоре и освен влошаване на нещата друго не виждам , а и от това се опасявах!

193

Анонимен

преди 13 години

Дали съм доволен или не - въпрос на друг разговор. Не разбирам само защо е това всекидневно следене и яростно оплюване на всяка стъпка на тоя кабинет. В нормалните държави си има периоди на отчитане на дейност. Като е сгафил кабинета - оставка. Кабинета у нас не работи в нормална обстановка. Каквото и да стане все някой пищи. Ето и Тренчев в най-подходящия момент още по-силно разклаща лодката. Вече си мисля, че който и да е на власт няма шанс. Злобата и завистта ще ни затрият.

192

Анонимен

преди 13 години

Не комунягасан. Защото на цяла България не е симпатичен. Защото докато ни спряха Европарите, той си бъркаше в носа и се "учеше" за това!

191

БСП

преди 13 години

За "***" донякъде мога да те разбера , а Станишев за какво да го вкарат ... друже ??? аааа верно защото на Б.Б не му е симпатичен затова нали ??? :) Нека мислим и дискутираме сериозно !!!