19

Само руси участвали

преди 6 години

Да РУСИЯ и само РУСИЯ освободила България от турско робство нито финландци нито португалци нито естонци нито сърби нито холандци никой от тях не са участвали в освобождението на България а че ви отрепките изопачавате историята ни.Единствени и само РУСИЯ и никой друг не е участвал в освобождението на България.Само РУСИЯ е освободила България с много и само руски жертви ясно ли ви е бе?

18

Анонимен

преди 6 години

Какво се ядосвате на тоя руски м*ужик? България когато е била държава, в територията наречена днес Русия хората са живеели в полуземлянки в очакване на поредната викингска инвазия.

17

Сър Пичук

преди 6 години

Боярышник не прощает....

16

Анонимен

преди 6 години

Радев е едно хибридче и тепърва ще си патим с него, както и със всички горе дето са акъллии. Баба Тереза ще прати на всички много Новичок за да отмъсти за Брекзичок и ще се играе много казачок със большой мечок.

15

Анонимен

преди 6 години

До Едно българчеИскат да сме вечно благодарни,вечно наведени,и техния посланик да командори от посолството!Кво се чудиш!?

14

Анонимен

преди 6 години

защото под фуражка само въшки виреят!

13

Анонимен

преди 6 години

От цялата дъндания покрай 3 март разбрах, че никой не ни е подарил нищичко през нашата многовековна история. Особенно, ако някой твърди че днес сме свободни благодарение на която и да е била империя, или който и да е било император. Такова нещо в историята не съществува. Империите завладяват народите, а императорите ламтят за още повече власт.

12

Анонимен

преди 6 години

Тя и България не е имала държавност по време на турското робство. Това не ни прави по-малко българи. Какви ги дрънкат тия руски радиоактиви? Естествено, че сме благодарни на всички народи, които са участвали в освобождението ни... в това число и на финландците, поляците, румънците, латвийците итн.

11

мазепа

преди 6 години

До юбералес и на Украйна, която пое удара.

10

Анонимен

преди 6 години

Какво лошо има да кажеш за някого бог да го прости?Патриарха на русия действа като милиционер а не като духовник,а ако погледнем къде е днес Финландия а ?Добре ,че се откачиха от славянските откаченяци,че днес щяха да теглят мизерия и да благодарят

9

67768784

преди 6 години

Според мен е редно да забраним упоменаването на българското опълчение в тази война. Санким не са се били под руско командване...

8

юбералес

преди 6 години

На всеки 9 май Путин от Червения площад трябва да благодари на САЩ и Британия, че ги спаси от Германия.

7

Анонимен

преди 6 години

Не са имали държави финландците, латвийците итн, защото са били под руско робство тогава! Това не прави въпросните народи по-малко финландци и прибалтийци! Все едно да кажем, че в България българите не са били българи по време на турско робство!Мръсни кремълски п*разити и алкохолици.

6

gogo

преди 6 години

защото е интелигентен :) :) :) високо интелигентен :D

5

!!!

преди 6 години

Вече ми се драйфа от тази тема. Докога ще бъдем облъчвани от дъвчене на едно и също.

4

Свинаря

преди 6 години

Големите държави са в търговска,медийна и всякаква война,а тука техните пудели им пригласят,кой на запада,кой на Русия е все тая.

3

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тези нападки срещу Президента.А не са ли попитали защо Тиквата е благодарил на Суринам.

2

Анонимен

преди 6 години

Нека питат от землянките, нека питат, нека знаят

1

Едно българче

преди 6 години

Eeee, тия се забравиха вече!1000 пъти им казахме, че сме им благодарни за освобождението!Какво повече искат?! Прекалиха отвсякъде!