19

Приятел

преди 13 години

Да, Борисов, довиждане! Като стигнем до твоите пари, обаче, само "довиждане" няма да е достатъчно.Затова човек не бива да вика "Хоп" преди да е скочил.Затова човек не бива да се сравнява с Христос, Левски или други български светини.Затова човек е хубаво да борави с проверени данни, а не с хипотези и намерения.Довиждане, Борисов!Затова си сам, затова нямаш приятели."Сам човек", казава един друг приятел "е само за тоалетната" ...А ти искаш сам да управляваш цяла държава.

18

IND

преди 13 години

Не знам как я мислите, но ако следващото правителство е съставено от циркаджии като Гоце, Запалката, Трактора, Бенката, СерГей и Доган - ще напусна страната.Само в ГЕРБ ми е надеждата.

17

Анонимен

преди 13 години

Мани, мани!Да приемем, че неговите "колеги доктори" са здравният министър Борисов.Или пък Лъчко Мозъка.Ама бива ли на професор Стаменова да и говори на "ти"?Бафмаааму и селянията, и простотията, и дембелската разпасаност!Ууууууууууууууууу!

16

Славян

преди 13 години

Поредният провал !Ужас тотални некадърници!

15

ХАДЖИЯТА

преди 13 години

Преди да пререже лентата, премиерът заяви, че е "най-добре, ако може да са празни леглата"....ся ако може и държавата да се опразни....кеф.....

14

анонимен

преди 13 години

абе стана си то цял цирк на гърба на народа разчистване на сметки между мафиоти,Бойко и Цветонов набедиха Трактора,той пак сега ще си го върне ,така ли няма свестни хора в тая държава да ни управляват само най-долни мутри

13

но комент

преди 13 години

Бат бойко може и да е свестен , но около нето е...пълен бълвоч!В Бг няма свестни хора , на които да се опреш.Трагедията е пърлна, моралния разпад е навсякъде.Нищо чудно Бойко да не е знаел за придобивките на Цецо.По начало ГЕРБ отдолу до горе е пълна с троянски коне.Както бушу и НДСВ.

12

Анонимен

преди 13 години

Сега ми хрумна, че Цецко по едно време беше с по-висок рейтинг от НЕГО (трижди се покланям пред величието му). Може и ББ да е нагласил Цецко и да го е пуснал по пързалката :)

11

Toprealizator

преди 13 години

Taka e! Kato cqlo tam vseki edin e kradec! Ako ne kradesh, znachi si chist. Ako si edinstvenia chist tam, nikoi nqma da ima interes da te dyrji v politikata, zashtoto znaesh za kirlivite rizi na drugite! Za tova za da ne bydat izgoneni ot "so4nite" politi4eski pozicii, sa prinudeni dori malkoto chestni hora , da kradat! A kakto znaem vsi4ki, kolkoto pove4e edin 4ovek ima, tolkova pove4e mu se iska!

10

ZEN

преди 13 години

Станишев беше също така вискомерен, беше ги нарекъл "смешници" май. Сега палачинката се обърна и виждаме в ролята на станишев други хора. Явно има нещо сбъркано или по-скоро закономерно тука...

9

Анонимен

преди 13 години

"Това, което чух от МОИТЕ колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът. ???????????????Дано да е имал предвид Борисов.Ама като му знам нрава - надали. По-скоро "колегите" от Пеунишкия Университет....:))))))

8

Amenhotep

преди 13 години

И що стана сега? Цоко го дискредитираха ... И сега дали Боко ще се кандедатира И за поста президент, та да се получи врътката да стане премиер-президент?!?

7

Той знае !

преди 13 години

Довиждане Цветанов. Поздрави Кушлев.

6

Една българка

преди 13 години

"Това, което чух от моите колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът. Леле леле каква наглост!!!И от кога ББ е доктор?Откакто го короноваха в новия университет *** ли?Народе, събуди се!!!До кога ще ни излага тоя неграмотен, дебеловрат мутрафон и свитата му??!!Бог да пази България!!!

5

Браво на ГЕРБ

преди 13 години

Браво Бойко.Само така.С теб сме

4

Анонимен

преди 13 години

Нали беше десет пъти по лесно да си премиер отколкото кмет. Каква стана тя, вапцах ме я. Хахахахахахахахаха

3

Той знае !

преди 13 години

Борисов знае защо мълчи.

2

IND

преди 13 години

Е какво да говори?! Няма никакъв смисъл да обръща внимание на бръщолевенето на някакви циркаджии.Бенката и Tрактора пак се изложиха...Не виждам нищо необичайно заместник министър-председател и министър на вътрешните работи да има 5-6 апартамента. Едни ги е взел с кредит а други са му от наследство. А Tрактора казва ли как така си има цяла застрахователна компания "Лев Инс" !?!Крадеца вика "Дръжте крадеца!"

1

kapo

преди 13 години

Бочко, ти си следващия...