18

Хипопотам

преди 11 години

С перото "Невъзстановяеми разходи" се плаща единствино и само тока на ***!!!ФАКТ!!!

17

брадваро

преди 11 години

к'о да се праи не било писано:)))далеч сте гъзпромчета и там подобна комунална ***

16

Анонимен

преди 11 години

Сметката ми за консумирана ел енергия за Декември е за отчетен период от 31 дни и е 2.25 пъти по висока от сметката за Ноември!Обяснението на "министърчето" по бтв , че отчетният период бил 40 дни не е вярно!Колкото до по студено време , от части съм съгласен , но пък 2.25 пъти?!?!?!?!?!?!?Четири години слушаме лъжи и само лъжи!Аз се наслушах вече!ГЕРБ време е да си ходите с добро , както казва Станишев може и по друг начин!ОСТАВКА!

15

Анонимен

преди 11 години

Според Сополивко така било в цял свят.........А защо там хората не протестират против неверни и високи сметки ?Истината за цената на тока у нас е много проста. Увеличават го непрекъснато, защото промишлеността не работи, а някой трябва да покрива увеличенията на горивата. В нормалните държави това става от работещите предприятия. В България - от търпеливите до глупост българи.Честито, българи! Завършвам с една яка нашенска поговорка: "Нек сме живи, нек сме здрави, пък нек ни е...т!"

14

Анонимен

преди 11 години

От какъв "зор" един министър ще обяснява как се формират цените? Защо защитава монопола на енерго дружествата? Защо няма конкуранция на този пазар, а държавата е разделена на три феодално енергиини области? И пак - защо няма конкуренция???

13

НОВ

преди 11 години

НЕ!!! НЕ Г-Н МИНИСТЪР! нЕВЪЗВРАЩАЕМИ РАЗХОДИ СА ВСИЧКИ КРАЖБИ НА ТОК ОТ ***,ОТ ХИТРИТЕ БОГАТАШИ, ОТ ХОРА НА ЕНЕРГОТО,КОИТО ЗНАЯТ КАК ДА ПИПАТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ,ЗА ДА СЕ ОТЧИТА ПО МАЛКО ЕНЕРГИЯ.нО НАЙ ГОЛЯМА ЧАСТ СА ТАЗИ НА *** КАТУНИ.

12

Анонимен

преди 11 години

Слушах обясненията на това "министърче" по бтв тази сутрин и останах изумен!Неговите "експерти" му казали , че при по ниско напрежение , електромерите отчитали по висока консумация!Тези "експерти" не са ли учили по електротехника , че консумираната ел енергия е произведението на тока и напрежението , т.е. мощността , умножено по времето!Явно некадърността е много голяма в това министерство!Калинките са много!Каквото правителството , такива и министрите и министерствата!Голям срам!ОСТАВКА!

11

doktora

преди 11 години

Такса за разпределение - да не би да хващат тока за ръката и да.ми го водят до контакта?! Или изградената мрежа е нова и видиш ли ни карат да плащаме капиталовложенията им? Дерат ни живи за нещо което сме платили преди '89, и имат смелостта да излязат пред медиите и да ни лъжат пошло!

10

Анонимен

преди 11 години

1/3 позвам -3/3 плащам = ИЗМАМА!Тоя министър дори неможе да излъже като хората ,а негативите на дружествата и държавата са техен проблем .Айде едно дело за монопол ... дали и 1/3 ще трябва да платим.

9

до 8

преди 11 години

До ГЕРБа досега какво направиха за да променят нешата?! нали виновниците шяха да влязат в затвора?!

8

Анонимен

преди 11 години

До ГЕРБКой продаде останалите 33% държавно участие в ЕРП - тата?!

7

Анонимен

преди 11 години

Ейй, дори АЛБАНЦИТЕ показаха, че са по-народ от нас !!

6

Анонимен

преди 11 години

na kogo sa tiq ERP-ta kajete imena ?!!

5

4444

преди 11 години

А къде е графа "Посредници"?

4

Анонимен

преди 11 години

a do sega kude be6e be myhlio, do sega za6to ne re6ihte tezi problemi?! ako ostanelk na vlast 6tql....tiq gi sly6ame 23 godini...6te rabotim, 6te promenim...i taka 23 godini

3

Анонимен

преди 11 години

Нашето мълчание прави техните далавери !!!

2

Анонимен

преди 11 години

Bullshits

1

гном

преди 11 години

Пише,че ако можеха и кожата щяха да ти смъкнат!