18

АК-47

преди 2 години

Почти 10000 български деца не можаха да се класират за детска градина в София. Но центрове за украински деца ще се отворят. Къде бе, джанъм??? Нищо против децата, но как така изведнъж се намериха сгради, къщи, помещения за тези центрове, а кажете?

17

СИ ДЗИНПИН

преди 2 години

путин, нали знаеш, че имаме китайско малцинство в русия? Отнасяте ли се добре с тях? Глезите ли ги? Много съм разтревожен! Идваме на инспекция с армията!

16

Анонимен

преди 2 години

Ходете си при сътрудниците на бандеровските фашисти в Латвия и Полша! Те да ви хранят и поят!

15

IQ 3.14

преди 2 години

статиите с шовинистични коментари вече ги подписва камелка. нищо, де камелка, там и лелка, като свърши войната. да висиш по арести за минималната за региона, що си "джурналис" не си струва.

14

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14 - Аз не съм правил нищо против украйнците, така че ко ми пука ...

13

Хах

преди 2 години

Държавните бази са 10 пъти по-добрия вараинт от физкултурните салони и общижития в Германия, просто си мислят ,че на Запад ще ги хрантутят като тук, но са сбъркали.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ

11

IQ 3.14

преди 2 години

До Хахасметай, че как сърбите говорят за фашистки държави и краден газ, ше се наложи да зарежеш офиса и да ходиш да търсиш по гръчко къде да спиш. да не стане оттам да има "гамото малака, знаеме кво напраихте с украинците" ;)

10

Чао нацики

преди 2 години

Фашизма у нас не мина....

9

УРА

преди 2 години

И да не се връщате в Родината ми .

8

Анонимен

преди 2 години

Видеха обиди, видеха ниските ни заплати и избегаха :))) Когато искаш да изгониш чужденец, не е нужно да прилагаш насилие, просто му показваш минималната заплата колко е в БГ и те изпадат в комоциум :)))

7

Хаха

преди 2 години

Га я де не рива, а сега ривете хахах. Това племе само да го накарат да работи и бяга с 200, но ако има аванта 5 звездно хотел че прииждат с милиони, хахах. Айде чао, и никога не се връщате!

6

...

преди 2 години

То български граждани напускат страната ни,беше голяма грешка избора за България, но всяко зло за добро, без съмнение ще намерите много по-добро място за живеене от булга.ристан.

5

Анонимен

преди 2 години

Тогава не са бежанци а туристи са били.Като бягат от войната ще са доволни на покрив над главата и храна.А Тея като ги махат от хотелите си заминават.На Златните съм и повечето украинки искат да си заминават или в Украйна или на Запад.Очаквали да ги оставят по морето а сега ще ги местели из неизвестни градове.Бежанеца не тряба да има претенции.

4

Пп

преди 2 години

Дано да е така правителството отпуска пари за тях не за бьлгаритеХляба вече гони -3 лвОлиото е 5,50-6 лвЛуканка -60 лв кгЦените са като в ресторанта на харвард

3

IQ 3.14

преди 2 години

значи до месец чакаме гробаря и синдиката на хотелиерите да почнат да мрънкат за провал на сезона, държавни субсидии и хора по програми и от борсата.

2

Бум

преди 2 години

Ураа...

1

Анонимен

преди 2 години

От вашите уста, в божиите уши! :