13

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не го интересува какво се случва в блатная, на война като на война, малко им е.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Едно е сигурно, избитите млади хора не са случайни млади хора от подмосковието, защото в Русия не може никой да живее където си иска и да прави каквото си иска, освен ако не е роден от задните части на вова Владимирович. Така че всички "нормални" руснаци са на фронта, в запаса в Сибир или на два метра под земята. В Москва е нещо като Пхенян, само верни на режима.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Все повече и повече подробности за да зариват липсата на каквато и да било връзка с реалността на това, което уж описват. Помните ли сваления Ил-76 с украинските военопленници. След като направиха фейка с това, че били на борда и ги хванаха в елементарните им лъжи, то не бяха намерениукраински документи, то не бяха аутопсии. Видяхте ли нещо от тези неща или доказателства за достоверността им? Така си и мислех!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Путин се е окопал в най-дълбокия бункер и не смее да си покаже носа.

9

sew

преди 2 месеца

Има вероятност и да не е дело на Путин за консолидиране на руското население, като атентатите преди чеченските войни.Преди да стане президент Путин взриви няколко жилищни блока.

8

Мнение

преди 2 месеца

Как така ислямска държава ще прави терористичен акт в Русия? За пригожин ли нещо отмъщава? Десет години са дупе и *** Хамас, ИД, Путин и останалите знайни и незнайни престъпници, атакуват в Африка, в Израел и сега изведнъж подмосковието. Тук има нещо. Не съм толкова глупав като български журналист или български форумец , за да повярвам

7

баба мара

преди 2 месеца

в днешно време не е никакъв проблем да се сдобиеш и с паспорт от марс сега ще разберем кои ги организира и кои плаща сев поток част от кримскиямост ами 5 българи в лондон никои не говори за тях какво става с тях ще гипоследва ли съдбата на сергеи антонов от рим

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Фют Аз вече им написах, че това с Брянска област е по-смешно дори от предните фейкове по темата, но то когато става дума за нагли инсценировки, от един момент нататък като се хванат лъжите вече е все тая колко още ще лъжат.

5

Подсказвам

преди 2 месеца

такава информация цели да убие и последната останала мозъчна клетка на клетите ***

4

Фют

преди 2 месеца

Снощи след 20:00 часа е започнала стрелбата. После палежа. Терористите били задържани в брянска област. Разстоянието Москва - Брянск е 415 км. "Един терорист беше задържан на място, а останалите избягаха в гората. В резултат на издирването около 03:50 часа беше открит и задържан вторият заподозрян." С това и Батман няма да може да се справи :)))))))))) Жалки бл***тници.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Много ви обичат чеченците и таджикистанците рашки, ще ви изтрепят още малко :))) Толкоз за съюзниците на Путин :)))

2

Хахахаха

преди 2 месеца

Избързаха с тези паспорти. Сега как ще въртят, че са украинци, незнам. Иначе, и черни да са, ще си признаят че са украинци. Това КГБ го може.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Това го написах преди 20 минути вече разгледах и снимките на задържаните накрая пак Укрофашагите ще го отнесат.