7

Първите 7

преди 4 години

Малеее, тия "работодатели" тотално изпращяха... Следващото предложение сигурно ще бъде да се намали мининалната работна заплата, да се намали платения годишен отпуск, да се направи работната седмица 6 дни + неделя до обяд, а осигуровките да си ги плащат служителите...

6

Аз искам от бизнеса

преди 4 години

Да не работя 20 дни, а само 10 дни. И целите общо 20 дни/месец, в които не работя, това да е за сметка на бизнеса. Само при такива условия съм съгласна при болничен 3 дни да не получавам нищо, щото на Бай *** му накривена социопатията. А така като гледам каква социопатия тресе едрия бизнес, то скоро ще си работи сам. Даже от Африка няма да успеят да си внесат персонал. Пък и африканците бият лошо, когато не им се плаща.

5

хХАХА

преди 4 години

кви пари ве...бегай от тука!

4

34654567

преди 4 години

Проблемът идва от личните лекари, които много често са приятели на клиентите си. Един телефон и си се уредил с болничен за три или пет дни. Тази практика трябва да спре и няма да има проблем. По-сериозен контрол върху издаването на болнични листове, ТЕЛК, разходи и тн. Може би някаква държавна агенция, която да се занимава само с това до изкореняване на лошите практики в нашето здравеопазване.

3

Анонимен

преди 4 години

За ДНЕС, главният скандал с оказваният от ДпС натиск върху шефа на радиото НЕ СЪЩЕСТВУВА!Да живее ДС, вива Ла Шиши!

2

Анонимен

преди 4 години

и ще почнат масово хората да ходят болни на работа и да заразяват другите..

1

Тоталното

преди 4 години

заробване е в ход. Жалко че нямаме реално работещи синдикати!