18

Охоооооо

преди 3 години

Пък дебелият Ким изкарва по 120 хил. на парадите си.Вова, Воваааа, наверстай дорогой!То с друго - няма какво. Хариза Сибир с ресурсите си на китайците пък, защото нефтените реСпублики отдавна си хванаха пътя.

17

Христо

преди 3 години

В 21 век икономиката измерва силата на една държава и колко добре живеят хората там, а не армията. Ако смятате противното, значи още живеете в 19 век.

16

Ходил в Одеса

преди 3 години

Украинците са на второ място по жертви! Защо те не празнуват победата така както руснаците? Имат не по-малък повод да са горди със себе си.

15

Гостенин

преди 3 години

Защото вече 80 години няма със какво да се похвалите, та надувате вувузелите за тази война!Но пак са виновни американците:- ако не се бяха намесили сега България щеше да бъде на Три морета;- ако не бяха тръгнали да възстановяват Германия и я бяха оставили на руини - Европа днес щеше да бъде един цветущ Съюз!

14

ФАКТ

преди 3 години

най големия окупатор празнува с парад ! държава която окупира цяла източна Европа и насилствено присвои цели държави в границите си , няма как да бъде освободителка !

13

Анонимен

преди 3 години

Този празник е на цялото човечество. Това е празник на спасението на света от устрема на фашизма към световно господство и разделянето на хората на господари - чисти арийци и останалите, които трябва да им робуват и да бъдат горени в крематориумите. Това е празник и за българите, защото макар и съюзници на Германия, в края на краищата нямаше да се окажем между "арийците".

12

Анонимен

преди 3 години

Путинчо не разбра ли че става вече смешен с тия паради.Горкичкият няма с какво да се похвали та все претопля тая манджа.

11

антиджендар

преди 3 години

До 3 1И по това време ли се дрогираш ! Аа ! това ти е вечерята нали тъй ?

10

Анонимен

преди 3 години

Аз си спомням, че Германия нападна СССР, а не обратното.Вие какво ще кажете...

9

Руския

преди 3 години

Вечна слава и благодарност на освободитеите на България и Европа от Фашизма

8

Анонимен

преди 3 години

До 5 а ми ти кой си ? Я си задай този въпрос ? И ще видиш , че си едно нищо и никакъвСороскиТрол

7

Анонимен

преди 3 години

Егати "победителите" ? Победените живеят 10 пъти по-добре от тях.Нещастници жалки.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе колко им е на тия минималната заплата? Колко им е пенсията на ветераните? Хахахахахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Дрънкане на оръжие!

4

Жо

преди 3 години

Втората световна война започна през септември 1939 г., когато Хитлеристка германия и СССР нападнаха Полша. След това хитлеристи и комунисти подписват Договор за дружба и се споразумяват да си поделят Европа.Германия напада Нидерландия, Белгия и Франция, а СССР напада Литва Латвия , Естония и Финландия.Тези две държави са виновни за смъртта на около 80 милиона души през Св. война.На България и други държави след войната е наложена със сила комунистическата идеология на Кремъл.

3

Ко?

преди 3 години

""Русия последователно защитава международното право."Не знаех, че анексирането на чужда територия е в унисон с международното право.

2

1

преди 3 години

Този празник е свещен, защото в Блатото няма нищо друго за празнуване, тъй че е по-добре фалшива история, отколкото нищо.

1

Анонимен

преди 3 години

Милите рашки - все побеждават, и все зле живеят!